am inchis internetul pentru maxim jum de ora si cand am revenit nu mai aveam pe shop exact ce am zis mai sus,pe altre caractere nu am apucat inca sa vad.caracterul shop este Elfy si contul trixieee.va rog sa verificati
acum jumatate de ora mi a disparut de pe shop un rubin legendar full +4 si 5kk
-
-
si ca ca sa ma fac mai bine inteleasa .nu am dat datele contului,doar eu joc metin in casa nici macar nu m-am logat din alta parte.nu este prima data cand am impresia ca s-a intrat pe cont acum vreo saptamana aveam pe un caracter 400 k si dupa cateva zile nu i mai aveam ,da am zis ca n-am retinut eu.trebuie sa mi schimb zilnic parola?si germana nu vorbesc si nici pe engleza nu sunt sigura la gramatica ca sa ma apuc sa trimit tichete in engleza.poate schimbati si va putea fi trimis tichet si in limba romana. O chestie din asta iti strica placerea jocului plus ca totusi mi-a disparut un rubin de 18 woni.
-
trebuie sa mi schimb zilnic parola?
Nu, nu zilnic, dar asigura-te ca ai o parola destul de puternica si ai 2FA activat.
si germana nu vorbesc si nici pe engleza nu sunt sigura la gramatica ca sa ma apuc sa trimit tichete in engleza.poate schimbati si va putea fi trimis tichet si in limba romana.
Se pot trimite tichete si in limba romana. Ai nevoie sa-ti creezi un cont pe sistemul de tichete, dupa care poti trimite tichet in limba romana.
-
ms de raspuns nu stiam ca se pot trimite si in romana.anul trecut mi s-a mai intamplat o chestie ciudatica,un caracter de lv 80 cqand trebuia sa faca lv 81 a facut lv 78 da nu m-a deranjat asa tare ca nu era caracterul principal da acum cam doare ca 18 woni pt mine e o suma mare plus ca nu inteleg ce s-a putut intampla.
-
Salut!
Din ce ai spus, cel mai bine ar fi să faci așa:
🔹 Deschide urgent un tichet la suport:
➔ https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=ro
🔹 Ce să le scrii în tichet:
-
Numele caracterului afectat
-
Ora aproximativă când ai observat dispariția
-
Faptul că nu ai dat contul altcuiva
-
Că bănuiești o problemă de server sau un bug
🔹 Între timp:
-
Schimbă parola contului
-
Activează protecții suplimentare, dacă ai posibilitatea (2FA etc.)
➔ Suportul poate verifica în loguri exact ce s-a întâmplat – dacă rubinul a fost scos corect sau dacă a fost un bug.
Baftă și sper să recuperezi rapid ce ai pierdut!
-
-
am trimis tichetul.unde trebuie sa vad raspunsul?nu ma astept asa repede sa primesc raspuns da sa stiu unde caut.
-
am trimis tichetul.unde trebuie sa vad raspunsul?nu ma astept asa repede sa primesc raspuns da sa stiu unde caut.
Dacă îmi aduc corect aminte, primești e-mail când ai un răspuns nou. Dacă nu, tot acolo, verifici periodic - uneori, poate dura până la 48 de ore să primești răspuns.
-
am inchis internetul pentru maxim jum de ora si cand am revenit nu mai aveam pe shop exact ce am zis mai sus,pe altre caractere nu am apucat inca sa vad.caracterul shop este Elfy si contul trixieee.va rog sa verificati
esti sigur ca nu ai gresit pretul la acel item si din cauza asta sa lipseasca pentru ca a fost cumparat deja , vad ca nimeni nu vorbeste despre asta dar se intampla daca te grabesti sa uiti sa treci pretul corect , daca ai manuchi de shop se salveaza automat un pret si daca nu il schimbi ramane asa si de aici pleaca probleme .