Salut!
Nu de curand, si cred ca nu sunt singurul care se confrunta cu aceasta ptoblema, am fost refuzat de nenumarate ori si de nenumarati playeri in vederea adaugarii de set cavaler/roial/maiestos din cauza lipsei de incredere sau pe motivul ca nu am putut oferi garantie! Si m-am confruntat, tot recent, cu un caz de fugit si neachitat. Dupa mai multe esuari pe un item, respectivul a plecat si a refuzat sa isi mai ia itemul inapoi pe motiv ca au fost prea multe esuari si valoarea itemului era nesemnificativa in comparatie cu pretul pe care trebuia sa-l plateasca si tot eu am fost numit tepar ca am refuzat sa-i inapoiez itemul! In urma acestor evenimente neplacute, doresc sa inaintez aceasta propunere de implementare a negocierii si posibilitatea spre vanzare direct pe magazinele online si offline! Va rog sa luati in considerare aceasta reforma, deoarece ar reduce foarte mult tentativa de tepe din partea celor care urmaresc si vor sa pacaleasca playeri prin schema “adaug element” , dar totodata si a celor care pleaca si refuza sa mai plateasca! Multumesc frumos!