Ninja Arc - buguri sesizate

• Buna ziua, tuturor!:thumbsup:

Am dat si eu drumul la acest "thread" pentru toti jucatorii de ninja arc!

Am regasit de-a lungul timpului pe acest joc mai multe buguri, care odata cu timpul, cu avansarea in nivel si iteme devin destul de enervante, clasa aceasta fiind defavorizata!
    De ce spun asta? Pai luam un exemplu tot un caracter de range, samanul leac! Acest caracter avand magiile cu dmg instant, fara "miss" daca mobii / playerii se misca!

Comparativ cu samanu leac, ninja arc, in momentul in care un mob / player s-a miscat stanga / dreapta / inainte / inapoi, magiile rateaza tinta!

Haideti sa luam fiecare magie in parte la care am constatat probleme sa explic si ce se intampla mai exact ( ce am sesizat eu ):
    -Sageata otravita: odata ce a fost activata magia, incepe animatia, iar daca mobii / playerii s-au miscat fata de locul unde erau inainte, skill-ul se duce in ei dar 0 dmg ( ca si cum ar fi doar o animatie fara sa aiba dmg )

-Sageata de foc: la aceasta magie lucrurile se schimba un pic, in momentul in care tinta s-a miscat, animatia efectiv trece pe langa tinta si se invarte in jurul ei, din nou 0 dmg!

-Foc repetat: ca la sageata otravita, aceasta magie face animatia ca si cum ar lovi tinta ( mentionez ca toate loviturile din animatie lovesc tinta ) dar din nou, 0 dmg!

-Mers pe fulg: aceasta magie a fost refacuta, initial ea trebuia sa fie un buff de viteza de miscare, in schimb a fost facuta sa dea si "dmg" lasand cumva o "capcana" in care adversarul daca intra primeste acel "dmg", dar jucand aceasta clasa ani intregi pot spune ca playerii trec prin acea animatie a magiei fara nici cea mai mica problema, din nou 0 dmg!

Dar acestea nu sunt toate problemele intampinate!

Aceasta clasa este defavorizata si pe hit-uri.
    Sa zicem ca vrem sa dam automat in cineva, dam click pe player / mob si daca iese din range-ul primului hit, urmatoarele lovituri au acelasi bug, lovesc tinta, dar 0 dmg!

Stiu ca pentru restul comunitatii care nu doresc sa joace aceasta clasa este un subiect neinteresant, dar cei care jucam ninja arc si ne face placere, am dori si noi o experienta mai frumoasa a jocului, atat pvm cat si pvp!

Va multumesc in numele tuturor jucatorilor de ninja arc pentru tot timpul acordat citirii si intelegerii problemelor existente!
    O zi frumoasa va dorim!:thumbsup:

:minigun: