Contents [Hide]
- Ce este Tyranny of Aamon?
- Ce evenimente sunt planificate?
- Ce pot câștiga?
- Cum Participi
- Stai, mai e ceva!
-
FAQ Tombolă
- Care sunt datele pentru tombolă și premii?
- Cum vor fi determinați câștigătorii?
- Care țări pot participa la tombolă? Unde pot fi trimise pachetele?
- Ce se întâmplă dacă un câștigător nu răspunde înainte de termenul limită?
- Ce se întâmplă dacă un pachet nu poate fi livrat?
- Ce am nevoie pentru a participa prin Gleam.io?
- Ce am nevoie pentru a participa prin „Joacă Metin2!”?
- Trebuie să mă înregistrez undeva?
- Unde îmi pot vedea biletele din dropurile Twitch?
Următoarea mare aventură te așteaptă! Pentru a te introduce în atmosfera călătoriei pline de provocări din Valea Lunii Întunecate, ți-am pregătit o serie de pre-evenimente captivante, care îți vor oferi ajutor pentru progresul în joc și șansa de a câștiga obiecte exclusive – inclusiv două PC-uri de gaming în valoare de 2.400 €!
Ce este Tyranny of Aamon?
Tyranny of Aamon este următoarea mare actualizare pentru Metin2, care îți permite să explorezi o regiune complet nouă, odată ce Valea Umbra Lunii își va deschide porțile în iarna anului 2025. Te așteaptă o mulțime de noi inamici și șefi ai lumii cu care să-ți încrucișezi săbiile, dar și temnițe noi de explorat și pietre Metin de distrus. Colectează materiale noi pentru a făuri arme și echipamente cu putere incredibilă – cu un efect unic nou!

Ce evenimente sunt planificate?
De miercuri, 8 octombrie 2025 (ora 10 AM CEST) până miercuri, 5 noiembrie 2025 (ora 9 AM CET), vei găsi în joc o secțiune dedicată Actualizării 25.2, la rubrica Ce mai e Nou? Acolo vei putea descoperi în fiecare miercuri cele mai recente detalii despre actualizare, alături de misiuni exclusive care te vor ajuta să te pregătești pentru noul conținut și să deblochezi recompense utile!
- Miercuri, 8 octombrie 2025 (ora 10 AM CEST): Detalii generale despre Actualizarea 25.2
- Miercuri, 8 octombrie 2025 (ora 10 AM CEST): Noua Regiune: Valea Umbra Lunii
- Miercuri, 15 octombrie 2025 (ora 10 AM CEST): Temnițe Noi, Șefi și Zone de Vânătoare
- Miercuri, 22 octombrie 2025 (ora 10 AM CEST): Arme Lunare, Echipamente și Sisteme Noi
- Miercuri, 29 octombrie 2025 (ora 9 AM CET): Cum să urci rapid Nivelul de Campion!

Până la finalul perioadei, pe 5 noiembrie, ar trebui să fii la curent cu tot noul conținut și cu modul în care continuă aventura! Reține, însă, că patch-ul nu va fi lansat în acea zi, ci mai târziu, în cursul lunii noiembrie.
Ce pot câștiga?
Doi jucători norocoși de Metin2 se pot bucura fiecare de marele premiu fantastic, care include un PC de gaming de ultimă generație în valoare de 2.400 €! Și asta nu e tot – avem pregătite o mulțime de alte premii pentru fanii Metin2. Iată ce te așteaptă pe tine și pe prietenii tăi:
2x Pachete Gaming PC
Câștigă un PC de gaming cu procesor AMD Ryzen 7 7800X3D și placă video NVIDIA GeForce RTX 5070 TI 16 GB, totul într-o carcasă elegantă, albă, strălucitoare precum lumina lunii care veghează Valea Umbra Lunii.
Pachetul conține:
- Gaming PC
- Hanorac și Șapcă Brodate cu „Metin2”
- Tablou Premium din Aluminiu „Tyranny of Aamon”
- Mouse Pad Valea Umbra Lunii, Dimensiune Mare
- Cană Premium Metin2

6x Pachete Valea Umbra Lunii
Piesa de rezistență a acestui pachet este arta exclusivă pentru viitoarea actualizare, imprimată pe o placă de aluminiu de 3 mm grosime, de înaltă calitate. Tabloul de 80x60 cm include și un kit de montaj, ca să îți transformi locuința într-o adevărată galerie Metin2 în doar câteva clipe!
Pachetul conține:
- Tablou Premium din Aluminiu „Tyranny of Aamon”
- Cană Premium Metin2

12x Pachete Echipament Metin2
Acest pachet conține un hanorac premium, care nu doar arată excelent, ci, datorită bumbacului de 310 g/m², îți va ține cald chiar și în cele mai friguroase nopți luminate de lună. Hanoracul și șapca asortată sunt ambele brodate cu logo-ul Metin2.
Pachetul conține:
- Cană Premium Metin2

80x Pachete Lumina Lunii
Fii confortabil chiar și în misiunile zilnice. Acest pachet conține un mouse pad de gaming 90x40 cm cu un motiv din cea mai recentă actualizare! Cana premium este fabricată din oțel reciclat și are o gravură de înaltă calitate cu logo-ul Metin2. Umple-o cu 1,2 litri din băutura ta preferată, caldă sau rece, și rămâi hidratat chiar și în cele mai lungi sesiuni de temnițe.
Pachetul conține:
- Cană Premium Metin2
- Șapcă Brodată „Metin2”

Pe lângă aceste premii fizice, poți obține și multe recompense în joc participând la evenimentele și misiunile noastre. Și nu uita să revii în fiecare miercuri pentru a debloca noi misiuni!
Cum Participi
În total există 100 de pachete cu premii fizice pentru tine și camarazii tăi – și ai două moduri prin care le poți câștiga! Desigur, nu ești obligat să participi, poți alege doar o metodă sau îți poți maximiza șansele făcând ambele!
Joacă Metin2!
Jumătate dintre pachete pot fi câștigate prin participarea la misiunile săptămânale. Pentru fiecare misiune completată vei primi 1 bilet la tombolă. După încheierea evenimentelor, toate biletele câștigate vor fi adunate și 50 de câștigători vor fi aleși aleatoriu! Câștigătorii vor fi informați prin adresa de email asociată contului lor Gameforge, așa că asigură-te că ai acces la această căsuță poștală. Se aplică Termenii și Condițiile generale pentru Tombole și Concursuri: https://agbserver.gameforge.com/. Te rugăm să citești cu atenție cerințele de participare din secțiunea FAQ de mai jos înainte de a participa, deoarece există limite pentru anumite conturi și regiuni.
Gleam.io
Cealaltă jumătate a premiilor poate fi câștigată prin campania desfășurată împreună cu partenerul nostru extern Gleam.io ! În fiecare miercuri se adaugă noi sarcini care îți oferă intrări suplimentare. Cu cât finalizezi mai multe sarcini (precum like sau share la noile detalii publicate), cu atât obții mai multe șanse! La finalul campaniei, toate intrările câștigate vor fi adunate și 50 de câștigători vor fi aleși aleatoriu de către Gleam! Câștigătorii vor fi informați prin adresa de email asociată contului lor Gleam, așa că asigură-te că ai acces la acea căsuță poștală. Se aplică Termenii și Condițiile generale pentru Tombole și Concursuri: https://agbserver.gameforge.com/. Te rugăm să citești cu atenție cerințele de participare din secțiunea FAQ de mai jos înainte de a participa, deoarece există limite pentru anumite conturi și regiuni.
Stai, mai e ceva!
Avem și mai multe surprize pentru tine, deoarece vor avea loc și evenimente în joc care vor însoți tombola! În timpul evenimentului, te poți bucura de Evenimentul Febra Metin în fiecare sâmbătă. În plus, Bonusul de EXP al lui Uriel îți oferă până la +100% experiență suplimentară timp de 8 ore! Și nu rata Evenimentul Lunii sau bonusul de +50% EXP în fiecare duminică, exclusiv pentru jucătorii de nivel Campion! Între 8 octombrie și 5 noiembrie, vei putea obține și noi dropuri Twitch! O selecție exclusivă de streameri Metin2 le oferă săptămânal, dacă urmărești transmisiunile lor. Emoțiile sunt garantate, deoarece vei avea acces la un server intern de test, unde vom prezenta noul conținut săptămână de săptămână! Dropurile Twitch includ și bilete pentru acea jumătate de pachete acordate prin conținutul din joc (adică nu prin Gleam).
https://play.metin2.gameforge.com/twitchdrops
FAQ Tombolă
Care sunt datele pentru tombolă și premii?
Te rugăm să reții următoarele date, care se aplică atât pentru Gleam.io, cât și pentru partea noastră de tombolă:
Miercuri, 8 octombrie: Începe colectarea biletelor. Miercuri, 5 noiembrie: Se oprește colectarea biletelor. Sunt desemnați câștigătorii. Vineri, 7 noiembrie cel târziu: Câștigătorii vor fi contactați prin email pentru a-și furniza adresele poștale. Miercuri, 12 noiembrie (ora 12 PM CET) cel târziu: Termen limită pentru a răspunde la emailul anterior cu adresa poștală. După aceea, pachetele vor începe să fie expediate.
Cum vor fi determinați câștigătorii?
Gleam.io își va desemna propriii câștigători. Gameforge va primi doar adresele de email ale celor 50 de câștigători și îi va contacta în consecință. Pentru partea noastră de tombolă, o echipă internă va verifica dacă conturile participante respectă criteriile necesare și îi va selecta pe ceilalți 50 de câștigători.
Care țări pot participa la tombolă? Unde pot fi trimise pachetele?
Participarea este limitată de ghidurile noastre de expediere. În general, asta înseamnă că participarea se limitează la țările europene și la cele în ale căror limbi publicăm Metin2:
- Țările UE
- Turcia
- Marea Britanie
- Elveția
- Norvegia
- Emiratele Arabe Unite
Țările către care nu putem trimite premii și, prin urmare, sunt neeligibile pentru participare sunt:
- Zone de război, precum Rusia și Ucraina
- Teritorii (îndepărtate) ale țărilor menționate mai sus
Ce se întâmplă dacă un câștigător nu răspunde înainte de termenul limită?
Dacă un câștigător nu își trimite adresa poștală până miercuri, 12 noiembrie (ora 12 PM CET), nu vom putea să-i expediem pachetul și vom fi nevoiți să îl descalificăm. Dacă este vorba despre un câștigător al unui Pachet Gaming PC, vom selecta un nou câștigător și îl vom contacta conform procedurii, până vineri, 14 noiembrie. Așteptăm apoi un răspuns până miercuri, 19 noiembrie (ora 12 PM CET). Pentru celelalte pachete câștigătoare, nu vom desemna un nou câștigător dacă cel inițial nu răspunde. Dacă și câștigătorul de rezervă al unui Pachet Gaming PC nu răspunde în termen, nu va fi selectat un alt înlocuitor.
Ce se întâmplă dacă un pachet nu poate fi livrat?
Dacă expediem un pachet care nu poate fi livrat din motive ce nu țin de noi, nu vom trimite un înlocuitor. Am avut cazuri în trecut, mai ales pentru unii jucători din Turcia, când pachetele cu artă sau electronice nu au putut fi livrate pentru că au fost oprite la vamă.
Ce am nevoie pentru a participa prin Gleam.io?
Ai nevoie doar de un nume și o adresă de email pentru a participa la campania Gleam.io. Nu este necesar un cont Gameforge sau Metin2 pentru a participa și a aduna bilete. Câștigătorii vor fi desemnați de Gleam.io și contactați ulterior pentru a furniza adresele de livrare.
Ce am nevoie pentru a participa prin „Joacă Metin2!”?
Pentru partea din joc a tombolei, ai nevoie de un cont Gameforge și de un caracter Metin2 care poate participa la misiuni. Primești bilete la tombolă pentru misiunile completate, precum și din dropul Twitch. După încheierea evenimentului pe 5 noiembrie, va exista o listă cu toți participanții și numărul total de bilete acumulate. Această listă va fi verificată după următoarele criterii:
- Conturile Gameforge și Metin2 sunt în regulă (nu sunt suspendate temporar sau permanent la momentul desemnării câștigătorilor).
- Contul Metin2 are cel puțin 1 caracter care a finalizat misiunea „Cercetarea biologului (Dintele de Ork)” ce necesită nivel 30.
- Adresa de email a contului Gameforge trebuie să fie verificată în Gameforge Client.
- Contul Gameforge trebuie să fi acceptat să fie contactat de Gameforge pentru „Ultimele informații și oferte speciale de la Gameforge”, altfel nu avem voie să te contactăm prin email.
Ultimele două setări le găsești în Gameforge Client:

Doar participanții care îndeplinesc toate cele 4 criterii pot fi considerați câștigători potențiali. Ca de obicei, se aplică Termenii și Condițiile generale pentru Tombole și Concursuri: https://agbserver.gameforge.com/.
Trebuie să mă înregistrez undeva?
Ai nevoie de un cont dacă vrei să participi prin Gleam.io, fie unul deja existent, fie unul nou creat. Contul tău Gleam.io nu este legat în niciun fel de contul Gameforge; este o platformă complet separată, cu propriul cont la care noi nu avem acces.
Pentru participarea în joc la tombolă, nu este necesară nicio înregistrare specială. Fiecare bilet pe care îl câștigi prin misiuni sau dropuri Twitch este introdus automat pentru tine.
Unde îmi pot vedea biletele din dropurile Twitch?
Biletele obținute prin Twitch sunt adăugate automat în contul tău. Poți vedea câte bilete ai pentru „Joacă Metin2!” pe site-ul misiunilor. Nu trebuie să fie colectate din depozitul de obiecte. Toate celelalte recompense obținute prin dropuri Twitch drops trebuie colectate din depozitul magazinului de obiecte în termen de 30 de zile, ca de obicei.