Salut, am patit o problema in legatura cu magazin premium personal. Dupa ce mi-a expirat si l-am reinoit cu 17 zile, nu ma lasa sa il redeschid, iar optiunea de a inchide magazinul vechi sau de administrare nu imi mai apar. Acuma cand apas pe manunchi sa deschid magazin, nu se intampla nici o actiune. Mentionez ca am incercat toate variantele : am dat jos armura si costumul, am avut magazinul anterior pe CH1 bazar (unde incerc si acuma sa il refac), magazinul este gol fara iteme in el pe pagina 1 sau 2, magazinul nu mai este vizibil in bazar sa incerc sa il inchid de acolo, am dat relog, am dat repair la joc si degeaba, imi apare ca si cum magazinul ar fi deschis si fara posibilitatea de a face nimic la el. Numele caracterului: BloodyHand, sura, Server temporar Chione. Atasat poza unde se vede numarul de zile reinoite pe magazinul premium, precum si lipsa optiunilor magazinului din administrare.
Magazin personal permium blocat
- dennisthegun26
- Closed
-
-
Sigur n-ai uitat nimic in shopul care ti-a expirat?Ai scos tot de-acolo inainte sa incerci sa faci shop din nou?
-
Salut, da este scos tot, se poate vedea si in pozele pe care le-am atasat :/. Pur si simplu nu mai am pe magazinul personal butonul de inchidere magazin sau administrare magazin, iar daca incerc sa apas pe manunchi/kashmir nu se intampla nimic sa pot deschide alt magazin.
-
Te rog sa faci un tichet cu problema pe care o ai.
-
Te rog sa faci un tichet cu problema pe care o ai.
Aici gasesti linkul catre sitemul de tikete: https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=ro
Topic inchis.
-
Errza
Closed the thread.