Discutii Server TREASURE

• Salutare la toti, voua cum vi se pare noul server TREASURE ?

Mie unul mi se pare un server pay to win, cu foarte putine recompense pentru restul playerilor, mai ales pentru cei ce nu baga bani, sau nu au asa mult timp de joc, si recompensele fara Metin+ exagerat de slabe. Fac mai mult yang daca vand voucherele de le-as cheltui sa fac un cont pe temporar, sau daca as sta sa farmez pe serverul unde joc. E fail si asta sau mi se pare mie ? + prostia aia cu primii 25 mi se pare si mai slab gandita.

I don't go lookin' for no trouble
    But somehow the trouble always finds me
    Don't make me have you in the trauma center
    With your momma cryin'
    ‘Cause her only son is dyin'
    She don't know it's just your karma catchin' up
    ‘Cause I'm a drama setter

• Salut, si mie mi se pare un server facut cam degeaba. Recompensele sunt slabute si sa stai 2 luni pentru cateva cufere okey si sau coruri, nu merita. Realist corurile cel putin le.faci in cateva zile cu mai multe conturi

Personal probabil o sa intru strict pentru puterea tigrului, macar ajută pe serverul principal

• De ce să dezvolți un caracter in care trebuie sa investești și după să îl pierzi pentru niste recompense modice , sa nu mai vorbim de faptul că doar 25 de jucători vor avea acces la cele cu adevărat valoroase iar restul se vor uita de pe margine cum s-ar spune. De acele premii ar trebui sa beneficieze toți jucătorii ,in schimbul unor misiuni altfel nu vad sensul. Vorbim de doua luni de muncă și unii mai au și serviciu , deci nu vor putea aloca același timp cu playerii care efectiv dorm pe Metin. Experiența ar trebui sa fie egala pentru toți altfel prevăd un mare fail

• Un server facut,din punctul meu de vedere pentru a ne muta jocul in alta directie si pentru a nu mai face noi reclamatii pentru botii!Este declaratia clara a esecului lor pentru asa zisa lupta cu botii!Sau eventual fix pentru protectia acestor conturi care fac in continuare bani si ne lipsesc pe noi de niste mape!Vreti mape pentru caractere mici-va mutati!

• Deci după părerea mea după cum era de așteptat e un mare fail. Primul ch recomandat restul scăzute. Un eveniment gândit exclusiv pentru buzunarul GF -ului și fără mari beneficii pentru jucători, exceptând poate acei 25 de jucători, dar sa investești într-un cont masiv doar ptr câteva cufere ok și ceva antice nu cred că se merita ținând cont că trebuie să atingi lvl 70 că sa incepi sa produci. E mult zgomot pentru nimic, de tombola au început deja să se plânga băieții că da mizerii ,deci una peste alta ,eu zic pas