Am vazut ca majoritatea inclina pentru armuri cu rez pg abilitate da as vrea sa stiu de ce este nevoie de mai multa rezistenta pg abilitate decat ai pagura abilitatii?de ex sa zicem ca am clopot cu paguba abilitatii -10 si am pe coif rezistenta paguba abilitate 10 de ce as avea nevoie de mai multa rezistenta la paguba abilitatii?sunt mobi care dau paguba abilitate?am o armura sarpe +0 si as vrea sa o plusez da are pv nu rez pg abilitate si nu stiu ce sa fac.
Armura sarpe cu pv sau cu rezistenta paguba abilitate?
-
-
Bonusurile Paguba abilitatii si Rezistenta la paguba abilitatii nu sunt legate unul de celalalt.
Paguba abilitatii = iti creste procentajul de damage din skill-uri
Rezistenta paguba abilitatii = iti scade procentajul de damage pe care il primesti de la skill-uri.
Aici pe wikipedia poti vedea cativa mobi (in general bossi) unde ai nevoie de bonusul Rezistenta la paguba abilitatii pentru ca acei monstri folosesc abilitati.
-
Salut!
Paguba abilității este damage-ul pe skill de la unii șefi sau alți jucători. Rezistența la paguba abilității reduce damage-ul pe care îl primești de la skill-uri atât PVM cât și PVP. Nu se anulează între ele. Cu cât ai mai multă rezistență la paguba abilității, cu atât vei primi mai puțin damage de la skill-uri.
-
Clopotul cu -10 paguba abilitate iti scade tie cu 10% damage-ul dat pe abilitate (skill)

-
o intrebare stie cineva cat mai tine mentenanta asta?
-
Multumesc pt raspunsuri.stiu ca -10 paguba abilitate imi micsoreaza cu 10% magiile da ma gandeam ca 10% rezistenta paguba abilitate compenseaza asa ca nu intelegeg de ce ar trebui mai multa rezistenta pg abilitate.Pagubele Abilității se reduc cu bonusul Rezistență Abilitate, care se gasește pe Scutul Titan, Cerceii Rubin si Brăţară Os Dragon. Pagubele provocate de magiile magice se reduc in schimb cu Rezistență Magie, pe cănd cele făcute de magiile fizice se reduc prin Apărarile Specifice (Sabie, Sageti, etc.). Asta apare pe metin2 wiki