Salutare comunitate!
Vă scriu o propunere constructivă și de bun simț, care cred că ar aduce un plus real de calitate vieții jucătorilor.
Situația actuală:
Știm cu toții că limita maximă în inventar este de 2.000.000.000 yang, iar în shop maximum 3.000 woni. Mulți dintre noi (inclusiv jucătorii de nivel mediu care nu folosesc Premium Shop) folosim Mănunchiul de Kasmir (9 MD / 50 JD pentru 7 zile) pentru spațiile suplimentare extrem de utile.
Problema apare la punerea itemelor în shop: nu avem o informație clară cât yang + woni am introdus deja, astfel încât să nu depășim limitele. De multe ori, după ce umplem zeci de sloturi, primim mesajul „Obiectele puse la vânzare nu trebuie să depășească valoarea totală permisă”, shopul se închide, iar noi trebuie să o luăm de la capăt, timp pierdut, nervi și frustrare inutilă.
Propunere concretă:
- La depășirea limitei, sistemul să nu mai închidă shopul automat, ci să ne anunțe și să ne permită să ajustăm prețurile direct (fără a pierde tot progresul).
-
Să apară un contor vizibil în fereastra de shop care să arate în timp real:
- Total yang introdus
- Total woni introdus
- Procent din limită (ex: 87% / 100%)
Această funcție ar fi extrem de utilă chiar și pentru mănunchiul normal, dar ar putea fi implementată cel puțin pentru deținătorii de Mănunchi Kasmir (să nu mai zic la Shop Premium).
Nu știu dacă s-a mai propus anterior, dar personal mă enervează des această lipsă informativă. Cred că ar fi o îmbunătățire simplă, dar cu impact mare asupra experienței de joc.
Mulțumesc anticipat pentru atenție!
Aștept și părerile voastre.