Am observat cuferele card monstru pica doar la lv mare si doar cu o serie de carduri yohara, cum ar fi sa se bage cufere card monstru cu carduri de lv mic in dropul cuferelor nemere, razador meley etc
Posts by alpinasro
-
-
-
Ca farmer solo de jotun, copacul e ultima problema pe jocu asta 😂😂
-
Ar trebui sa se stranga taxa asta undeva nu sa se risipeasca, gen sa se depoziteze la o fortareata, fortareata asta sa fie ocupata de o guilda pe o perioada de 1 saptamana si dupa iar trebuie atacata si tot asa
-
Schema ponzi
-
Prea multi care nu vorbesc romana
-
Nu mai baga frate bani in jocuri, investeste stocks crypto in tine,
-
Propun casatoria si intre caractere de acelasi sex, nu prea as vrea sa fac samanca barbat pentru inel teleport
-
Salut, ce respawn are world boss-ul, din fereastra aia nu inteleg ninic
Ce statusuri trebuie yohara, care e cea mai buna varianta de status la lv campion pentru un ninja, am bagat hh blocare, 34k pv stralucitoare excelenta, dar parca tot scartaie pe rezistenta, abia am facut contact cu mapele astea la ce iteme si ce alchimie am parca ceva nu e in regula
-
Adica eu acum sa pot juca pe carpathians trebuie sa platesc abonament?
-
Ce treaba are auto atac cu evenimentele, run uri la bosi, tu ca ma vezi pe mn ca las contu pe auto, ca jucator de bot legal unde 1 lv se face in 2 3 luni, chiar crezi ca am un chef sa bat la mana sa fac lv, NU, daca iti place sa bati la mana e treaba ta, mie nu
-
daca vrei atac automat du te pe absolut orice alt server. e foarte simplu, nu inteleg de ce va tot plangeti... TOATE serverele au atac automat deci daca iti doresti atat de mult doar du te pe unul dintre aceste servere, CARPA a fost, este si va fi special pentru ca NU are auto atac.
daca nu vrei auto-atac, nu il cumperi, de ce sa mut eu herghelia de conturi pentru ca tu nu vrei sa vezi pe altii cum lasa pe auto sa faca lv
-
Asa cum beneficiaza TR si Romania de evenimente ( parca erau servere simple) asa sa beneficieze si charpathians de auto
-
Salut!
Spre ce viitor se indreapta charpathians, recent am reinceput sa joc pe srv, dar parca e cam prapadit srv-ul, apropo o fuziune sau auto atac in special cand are loc
-
De ce tot apar pe retelele de socializare mesajul ca google intentioneaza sa stearga conturile inactive? Stire falsa sau nu?
-
Sunt de acord si pe langa cele mentionate sa se bage si world boss
-
Ce prostie, de 2 ani n-au fost in stare sa gaseasca pe cineva sa repare clientul si pentru cei cu procesor AMD.. si ca sa scapam de erori sa bagam tot noi bani sa ne luam alt pc, fereasca-ma :))
Apropo de ce naiba merge mai prost metinu pe procesoarele de la laptop, problema persista de cand mergea 1 client in 100%Cpu, acu se simte la meley merge ca naiba, trage procesoru greu tare. Ce naiba au bagat astia, te scaneaza astia 24/24 sa vada de hack uri.
-
mai bine dau stau 12 h sa ma logez pe alt joc sau sa dau 20 euro/luna sa intru instant decat sa ma mai joc jocul asta free to play =))
-
In loc de 10-11-12 w , nu cred ca saraceste nimeni cu 50 de lei pe luna , distractia costa ! Daca toata lumea ar face cum spui tu sa cumpere vouchere , cu ce mai tii jocul asta viu ? Gandeste-te ca metin2 are o varsta , au ramas doar pasionatii , nu mai baga playerii noi la socoteala pentru ca sunt extrem de putini si clar metin2 nu se gandeste la ei .
Te si distrezi maxim pe metin, pe langa faptu ca farmezi ca un robotel dar nu merge cartea de munca, maa8 bagi si cascaval, cand poti juca alte jocuri unde item shopu favorizeaza playerii cu maxim 10%
-
Si pe alte jocuri ii gratis 😂😂