Posts by Vasiism

Nu va baga in seama oricum fratilor, eu va zic stati uniti , nu mai donati absolut nici un leu pe joc pana nu se aduc remedieri in sensul asta, jucativa altceva sau jucati fara sa incarcati pentru md.

FireStart3R: Aici este sectiune de Sugestii. Nu vad niciun PRO/CONTRA si un argument solid la sugestia propusa de BlackDemon. Foarte multe dintre Sugestii au fost implementate in timp. Daca se va implementa, vei afla in sectiunea de Noutati. Nu e sectiune de OffTopic sau SPAM aici.

Ai primit o atentionare.

Bun asa e o chestie dar eu nu pot stagna fix acum canf sunt evenimente nu stiu probabil cel care se ocupa cu banuuri el face lucru asta baga hackeri.

FireStart3R: Postare dubla si OffTopic. Te rog sa citesti regulamentul sectiunii si forumului inainte sa mai postezi ceva.

Ai primit un avertisment!

Informații utile: Regulamentul forumului!, Sistemul de tickete!, Discord.

Ne mintiti ca aveti nu stiu ce filtru anti hack si tot jocul este diperat si nenorocit de acesti boti care ma mai dau si afara cand trec pr langa ei,ieri mai nou mi-a dat restart la calculator deci numai pot cu nervii si stresul provocat de ce se intampla.sa va pun aici si site de unde se ia woni pentru tot metinul vostru stai asa ca vorbesc eu cu un om competent pe tema si cum a-ti facut voi la sony metin2 va facem si noi ca ne rupeti banii si nu faceti nimic .

FireStart3R: Postare dubla si OffTopic. NU ai voie si este STRICT INTERZIS sa postezi legat de servere private de Metin2.

frate ma duc map1 depozit,arunc scutu rotund +9 pe jos si mi-l ia sura de langa cu hack nici nu am apucat sa ii dau da ca a si diparut nici macar sa atinga pe jos ce hack folosesc astia ma eu chiar am sa fac niste demersuri in potriva voastra ca m-am saturat sa va bag bani si voi sa nu luati nici o masusa , sau sunteti chiar voi si ne propstiti pe noi ca faceti voi nu stiu ce a-ti ajuns la un nivel de nesimtire de neimagimat eu nu mai accept lucru asta am rupt televizorul pe genunghi din cauza jocului vostru gata pana aici.

FireStart3R: Salut, iti recomand sa faci tichet pentru raportare hack AICI: Sistemul de tickete!.