Posts by saxofon87

sincer nici nu ma intereseaza sa dropez mantii in gautama nu e mapa pentru asa ceva cand bat bat doar pt manusa pe contul acela pentru ca sura nu poate intra in fermecata inca , mantiile le fac cu al de 117 in fermecata , iar si eu farmez cu 18 caractere in templu tot tara romaneasca , pentru cele sub 50 cu doar 300% drop imi ia intre 15 si 22 de mantii sa fac 5 cor , iar pentru cei de 57 58 cu 350% drop imi ia intre 24 si 28 de mantii dar banuiesc ca e diff de mob prea apropiata deja , asta fara bijuteriii iar apropo de bijuterii ala nu e drop care se cumuleaza la manusa ala e sansa de drop dublu obiect adica daca cade un item ai sansa sa cada 2 in loc de 1 , gen cioburile alea care se grupeaza , ala e dublu drop item, care da nu zic ajuta enorm ,dar nu il confunda cu manusa cum am mai vazut ca fac uni care daca au iteme cu drop le cumuleaza si zic ca au 308% sau 320%, e cu totul altceva.

Chiar nu stiu de ce incerci sa despici firul de par in 4 si sa incerci sa ne spui ce drop bun ai tu cand toata lumea vede cu ochiul liber si fara ochelari ca dropul a scazut, ori asa s a vrut ori au o defectiune tehnica la manusa dar toata lumea vede asta si nu stiu daca le face bine daca o lasa asa ptr ca nu mai merita cumparata la dropul pe care il ofera in acest moment. Spor la joaca !

poti farma pana faci hemoroizii cat bratul cumparand cate vouchere md-uri vrei tu, nu am mai vazut codati de vreo doi ani pe sv vechi, buguri e adevarat ca sunt acolo se poate lucra, si ban-urile random nu stiu ce sa zica daca e pe nedrept o sa se scoata eu n-am luat, nu cunosc pe nimeni care sa fi luat deci nu pot sa zic ca sunt aiurea sau nu, aveti acum fuziune e plin de playeri pe toate sv, bucurati-va cat mai tine jocul si aia e

Sa ne bucuram? ptr ce? Eventual sa socializam cat tine pandemia, oricum daca se comporta asa cu noi fara sa comunice si sa faca sondaje cu ce vor sa aduca nou o sa fie foarte rau ptr ei. spor la joaca

Nu ii inteleg pe unii, toti vor server ca-n 2009 si acum au inceput cu NU:)))) Ce server vreti voi ? 2009 cu ucenic si arme eroi ? Poate vreti grafica aia inapoi dar nu si gameplay-ul.O sa ii dau o sansa serverului cand am timp liber insa raman pe serverul vechi.O sa fie putina distractie, practic un server "international". Sa vedem acum pagube pe armele de 30 fara ucenic :)) Interesant serverul

Nu esti singurul care spune ca vreti server ca in 2009 dar fara sa va ganditi ce spuneti))) Server ca in 2009 ar fi fara alchimie fara level 120, fara toate update-urile care sunt acum, cand va vad ca faceti comparatie cu serverele din 2009 nu pot sa nu zambesc. A cest server este facut pentru un scop bine definit numai ca este gandit si implementat intro perioada foarte critica pentru toata lumea))). O sa vedem in 2 saptamani cati jucatori o sa aibe))) Spor la joaca !

Cum sa nu rad si sa ma distreze faptul ca incep server nou odata cu evenimentul de paste fara arme eroi?))))))))))

Cu ce batem ouale de paste? cu sabie de lvl 1+4+6 )))))))

Asa ceva nu puteam sa mi inchipui decat....... decat daca evenimentul de paste nu va mai fi cu metine ou si toata lumea se va stresa sa faca misiunile.

Oricum asa ceva este sub intelegerea mea si tare ma tem ca va fi un server gol din start))))

** Armele pentru tinerii eroi si cuferele ucenic nu vor fi disponibile pe noul server.

** Accesul la distribuie nu va fi disponibil la inceputul serverului.

Nu-mi dau seama cum pot face asemenea greseli, cu accesul la distributie sunt deacord ptr o anumita perioada dar daca nu dati armele si cuferele ucenic cu care s-au invatat si au un ajutor de la ele tare mi e frica ca banii de buzunar tot mai putini in perioada care va urma va face din acest server un mare esec))))

Ieri am cautat un talisman fulger pe server Romania fostul Phoenix pe ch 1 la albastrii, cautam 3 minute apoi se bloca si trebuia sa restartez pc-ul. Aseara cautam in continuare dar era plin si nu ma lasa sa intru, O sa fac o propunere pentru noi, ptr a ne putea vinde ce avem de vanzare, Doamnelor si Domnilor care faceti mai mult de 1 magazin incercati sa faceti magazinul important pe ch 1 si cele mai putin im[portante pe ch2 hai sa le impartim pe ch1 si pe ch 2 ca sa putem cumpara ceva altfel tot noi avem de pierdut. pe bune dupa 3 minute majoritatea care vor sa cumpere cv nu se mai pot misca si renunta sa mai cumpere. ganditiva la propunerea aceasta si dati-o mai departe ptr ca este in interesul nostru. Spor la joaca !

Nu stiu de ce va plangeti atat in legatura cu numarul de ch. Cand m-am apucat eu de metin erau 4 ch, 4 nu 6 nu 9 si erau mult mai multi playeri ca acum. Jucam pe regat rosu si era full de shop-uri cu un lag imens, si nu mai zicea nimeni nimic. Va plangeti toti ca e full, ceea ce mie imi place enorm pentru ca ma pot bate pentru un loc de farmat, pentru un metin etc. Ati uitat sa va distrati pe jocul asta si asteptati totul de-a gata.

Ce ma deranjeaza pe mine in legatura cu fuziunea asta, sunt bug-urile care au venit la pachet, cat despre locuri de farmat, si numarul de playeri, mie mi se pare chiar ok. Cand nu aveati playeri plangeati ca nu aveti cu cine juca si cui vinde, acum ca aveti va plangeti ca sunteti multi...Din jocul asta a disparut competivitatea pentru ca ati uitat cum e sa va bateti pentru ceva, competivitate care a reaparut acum cu fuziunea asta.

Spor la farmat si nu va mai plangeti, jocul e mult mai frumos acum, de aia m-am reapucat dupa 6-7 luni de pauza. Poate va inteleg oarecum pe cei de pe fostul Phoenix in legatura cu numarul de ch reduse, dar totusi nu se compara acum Phoenix cu Nemesis... care aseara era CH1 plin, iar restul de 8 Ch , Recomandat.

Ce faci tu aici este doar provocare si motive sa gasesti parteneri de cearta.

O sa ti raspund la cateva aspecte pe care le anumeri tu aici si pe care din ignoranta sau doar din incercarea de a provoca nu vrei sa le iei in seama.

1. Cand ai inceput tu sa joci si erau si jucatori multi si doar 4 ch-uri iti lua 30 de minute sa spargi un metin in padurea rosie, Da ? iti aduci aminte?

2. Era ful de magazine pe ch 1 la rosii, Da era dar stii pe ce PC-uri jucam atunci?

3. Sigur te poti bate acum ptr un loc de faramat sau nimeresti pe unu cu 50 lvl mai mic ca tine care te bate de fugi cate zile ai?

4. Numarul de ch-uri este necesar ptr ca acum se bate un metin in 30 de secunde si in 3 minute pe 6 sau chiar 9 ch-uri nu mai gasesti nimic, cine a prins a prins cine nu traieste cu speranta ca gaseste la noul respawn.

Asa ca te rog frumos sa nu mai incerci doar sa provoci, poate din lipsa de ocupatie sau ptr ca asa este firea ta cautand cearta fara nici un temei. Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea si fara sa vii tu sa-i provoci. Si referitor la competitie, la cum a devenit jocul parerea ta de te bate pentru un joc de faramat este total aberanta, pe tine asa tare in gura cum esti te tine unu mult mai mic decat tine sa te bati cu el fara sa moara pana trece evenimentul si te trezesti doar cu distractia ca te-ai batut cu unu mic si nu ai profitat deloc de eveniment)))

Spor la joaca !

Aceasta este mai mult o pregatire pentru o fuziune intre serverele diferitelor tari.In orice caz se anunta lucruri interesante in viitor.Avand experienta serverelor beta si a chat-ului de pe acel server de proba sigur vor exista certuri intre romani si unguri/unguri si polonezi/etc....care din pacate vor capata si tente nationaliste.Sigur GM va avea ceva de munca.Sa asteptam ce va urma sau sa vina HalfOp, daca nu se supara, sa ne ofere mai multe detalii.

Sa consideram ca ceea ce urmeaza este intradevar o pregatire ptr ceea ce spui aici dar pana la a se infaptuii cu adevarat se intentioneaza si se speculeaza castig ptr cineva))) Nu ? sau De ce nu? ))) Ia sa vedem cati romani, unguri sau polonezi sunt dispusi sa si puna cardurile la bataie si sa inceapa de la zero pe un server strain si sa-i si bata in cel mult 1 an de zile sau poate 2 ani))). Da asta se intentioneaza si vom vedea cati vor avea acest curaj ca oricum compania nu are nimic de pierdut sa incerce si sa castige cv))) Asa ca fantasy88 sa nu zicem hop pana nu sarim gardul, daca se face asta trebuie sa acorde jucatorilor care incep pe servere straine un ragaz de cel putin 2-3 ani ptr ai ajunge din urma pe cei care joaca de ani de zile pe acele servere iar daca nu se acorda acel ragaz de 2-3 ani dupa acest update cei care incearca acest lucru iar se vor simtii frustrati. Dar sa asteptam si sa vedem ce se va intampla mai departe, ptr ca devine din ce in ce mai amuzant)))

Se pare ca Cheat-Bloker incepe sa-si faca treaba :))

1. Daca ai cal mort invie calul

2. Daca nu se aplica #1 faci un shop si apoi in "spargi"

Daca tot nu functioneaza dupa 1 si 2 faci tichet cu problema

Aceste sugestii nu prea sunt solutii.)) o sa umblu cu shopul dupa mine in v4 sau mapa9 ? Cal nu mai poarta nimeni in inventare daca tot ati bagat atatia mounti care inlocuiesc calul.

Salut va pot raspunde eu la intrebari . Ieri a fost un event facut de Gm a teleportat tot map 1 in dt inclusiv shopurile de lv 1 daca ai avut contu pe nemesis asta e explicatia

Pe bune? si de cand isi baga GM botul sa ne teleporteze noua caracterele unde vrea el?

Parerea mea este sa nu mai dati sfaturi aiuristice si fara temei, ca la urma sa vina astia peste voi si sa va traga la raspundere ca merge la fel sau chiar mai rau decat cu ce avea inainte. fiecare decide ce este mai bine ptr el. eu nu recomand deloc acest sistem ptr ca depaseste cu mult cei 1000 de lei fara sa mai punem la socoteala si placa de baza pe care nu a mai mentionat-o si care are si ea un pret. si ptr viitor tot un sistem slab va ramane.

Eu tin 2 cliente pe 2 pc-uri ambele cu w10 x64 ultima versiune

cel principal cu i7 8700, 16gb, ssd m.2 evo 970, rtx2070 si imi deschide clientele instant rezolutia 1600x900 ecran, cea mai optima pentru mine, nu ma scoate si nu-mi da crash-uri

cel secundar i5 2400 8gb hdd sata 3 si grafica integrata cam in 10-15 secude fiecare client in parte rezolutia 1024x720 ecran, pentru shop-uri si nici de pe asta nu ma scoate sau sa mi se faca ecran negru.

Incercati in 2019 sa va luati niste pc-uri mai de doamne ajuta (o configuratie decenta pana in 1000 lei gasiti i5, 8gb, gtx750ti si ssd) sa nu mai aveti probleme aiurea :)

Este cea mai buna sugestie pe care am vazut-o aici. Intradevar suntem in 2019 si mai avem umpic pana in 2020, o sa aruncam toti I3-iul la gunoi si o sa ne luam i5-i7 apoi anul viitor aruncam si i5-i7 la gunoi sa luam i9 sau poate inca nu s-a fabricat pc-urile pe care sa mearga decent jocul? Eu fac o pauza sa vad ce se intampla in continuare si o sa joc altceva de generatie mult mai noua pe i3-ul meu. Spor la joaca!