sincer nici nu ma intereseaza sa dropez mantii in gautama nu e mapa pentru asa ceva cand bat bat doar pt manusa pe contul acela pentru ca sura nu poate intra in fermecata inca , mantiile le fac cu al de 117 in fermecata , iar si eu farmez cu 18 caractere in templu tot tara romaneasca , pentru cele sub 50 cu doar 300% drop imi ia intre 15 si 22 de mantii sa fac 5 cor , iar pentru cei de 57 58 cu 350% drop imi ia intre 24 si 28 de mantii dar banuiesc ca e diff de mob prea apropiata deja , asta fara bijuteriii iar apropo de bijuterii ala nu e drop care se cumuleaza la manusa ala e sansa de drop dublu obiect adica daca cade un item ai sansa sa cada 2 in loc de 1 , gen cioburile alea care se grupeaza , ala e dublu drop item, care da nu zic ajuta enorm ,dar nu il confunda cu manusa cum am mai vazut ca fac uni care daca au iteme cu drop le cumuleaza si zic ca au 308% sau 320%, e cu totul altceva.
Chiar nu stiu de ce incerci sa despici firul de par in 4 si sa incerci sa ne spui ce drop bun ai tu cand toata lumea vede cu ochiul liber si fara ochelari ca dropul a scazut, ori asa s a vrut ori au o defectiune tehnica la manusa dar toata lumea vede asta si nu stiu daca le face bine daca o lasa asa ptr ca nu mai merita cumparata la dropul pe care il ofera in acest moment. Spor la joaca !