Posts by myalin12

Încep prin a îmi exprima o nedumerire.: ce se întâmplă cu dropul la ouăle obișnuite? Daca in anii anteriori de multe ori erau aruncate pe jos că ocupau prea mult loc în inventar ,acum cu noul update, nu prea pica . Pai și unde ne bucuram cu toții că au devenit cu adevărat utile ,stam și ne uitam că au devenit mai rare decât ouăle magice. Nu cred că e normal sa lansezi un așa event pe sărăcie, că altfel nu pot sa zic. Credeam că vor fi cadouri zilnice , că na , e al doilea eveniment principal al anului, dar se pare că nu. De metinele ou , nu mai spun , la o mare de jucători cate 4 pe fiecare harta și cu respawn la o ora ,asta e problema veche și fără rezolvare din cat se pare. Dar sa anunți un update la eveniment, după care efectiv sa te calicesti , nu cumva sa ne bucuram prea mult, asta e prea de tot. Vouă cum vi se pare?

Ca farmer solo de jotun, copacul e ultima problema pe jocu asta 😂😂

E o modalitate de a te lauda? Stai liniștit că nu ești singurul care îl face solo, deja e ceva obișnuit. Și te întreb așa, e plăcut când cauți de nebun copacul , cu conturile după tine? E plăcut să pierzi timpul făcând pe detectivul că nu întotdeauna îl găsești ușor? Daca nu te afectează , nu înțeleg ce cauți pe topicul asta. Lasa-i pe cei pe care ii deranjează să își exprime opinia și să propună soluții. Daca ai alte probleme " că jucător solo de Metin" deschide un topic separat și spune acolo ce probleme ai. Noi am scris aici cu gândul că poate se vor lua măsuri și se va îmbunătăți experiența de joc

Doar un bug ca multe alte bug-uri încă

existente

Da,așa este și mie mi s-au întâmplat asta . De asemeni nu știu dacă a remarcat careva dar numărul de mobi din Pădurea roșie a scăzut simțitor , cel puțin în partea ei finala sunt câteva grupe amarate

PRO
    Nu inteleg in prima faza de ce exista asa ceva pt a intra fermecata. Se pierde enorm de mult timp.😀 cautand copacul. Am pierdut exact ca si colegii de mai sus, cate 30+ minute ca sa caut un amarat de gardian. Dar na, exista in IS chestia aia de iti cauta gardianu :/

Stai liniștit, chestia aia din itemshop e complet inutilă, am luat eu o data tot așa din disperare. Ar fi mai bine sa fie la gardianul de la intrare in templu două opțiuni, una de intrat in templu și una de intrat în fermecata. Fiecare se duce unde vrea sa formeze. Nu știu de ce au complicat atât lucrurile , evident în defavoarea jucătorilor

Și pe România la fel. Nu știu, poate ar trebui oprită crearea de noi conturi o vreme . Data trecuta când s-a luat această măsură , nu mai găseai picior de hacker. Dar cum probabil știm cu toții , cei care folosesc hack vor urla pe forum că din gura de șarpe:)

Adică vreți a spuneți că singura metoda de a face bani e droparea mănușii? Jalnic. Daca la lvl 75- 90 nu poți face bani decât asa ce sa mai zicem de cei mici? Mai zicea cineva ,că nu trebuie decât să alergi in fundul gol in mape la lvl 90 și să culegi mormane de mănuși. Ce sa vezi, că sa ajungi la lvl ăla îți trebuie echipament de V2 și V4.care costa bani. Deci că sa ai bani trebuie sa ai și drop. Eu personal nu am nevoie de mănuși dar nu încetează să mă uimească egoismul unora

Problema e că mănușă de pe itemshop daca nu e cumulată cu cea de pe joc e aproape zero, și nu e normal.Am avut mănușă site pe niște conturi pe care voiam să le cresc și dropul a fost jalnic până în momentul în care am reușit să-i pun și mănușă de joc. Cel puțin pe România și pe Țară Românească așa e , nu știu pe alte servere, aici s-a umblat drastic la butoane .Deci pro, chiar ne dorim de mult asta, am sperat că se implementează cu noul update dar se pare că nu , deși nu înțeleg de ce

Ar trebui actualizat și acest event. E păcat să nu motivezi jucătorii cu recompense mai interesante și mai mult de atât sa pui restricții în funcție de nivel. Chiar nu vad rostul acestora ținând cont că oricum evenimentul e plictisitor și jucătorii nu se omoară după el. Practic ,e mai mult în itemshop.

Ceea ce nu înțeleg eu, este de ce rata de drop este așa de mizerabilă pe aceste două servere. PRobabil că ea depinde de cine e la butoane , pentru că am rămas extrem de surprins de aceasta rată de drop pe serverele turcești unde joaca în prezent N3mber. Deci se poate juca și decent dar la noi nu se poate. Cat despre mănușă , chiar nu înțeleg de ce nu se vrea că ea sa fie negociabila la fel că inelele și mantiile , că oricum jucătorii își vor lua și site că sa fie un drop cat de cat normal . Deci pro

Trebuie sa spun din start că e un update excelent , multe dintre cerințele jucătorilor fiind îndeplinite aducând jocul la un nivel superior. Doar o mica scăpare ,din ce spun influencerii mănușă nu va fi negociabila.. Toți avem caractere mai micuțe care au nevoie de acea mănușă și dropul de la mănușă de pe site ,deși scrie că e 200% nu are efect fara mănușa de pe joc. Știm că dropul de pe serverele vechi e redus aproape de minim ,așa că 200% din mai nimic nu reprezintă mare lucru. Deci ne-am dori totuși că și acea mănușă sa fie negociabila sa le putem cupla pentru o experiență de joc satisfăcătoare.

Cred că Sayabuse a punctat bine. Comunitatea turceasca e cea care ține jocul în picioare si nu cred că ar tolera o astfel de implementare. In plus , mi se pare deplasata propunerea. E un joc , nu un mod de viață, mâine poimâine va veni cineva cu propunerea că vrea o mapa specială unde sa se poată face sex. Hai sa jucam jocul că atare, așa cum a fost creat , căsătoria a fost implementată doar pentru a beneficia de anumite avantaje nu că sa va consumați voi fanteziile sexuale. Pentru asta , aveți anumite site-uri

Poți face bani frumoși din fragme20 kknte de energie, nu mai știu exact lvl , cam 30 -35. Îți strangi niste bănuți ,ți-au dat colegii mei niste idei,cam 10 km din care cumperi cuțite mușcătura de pisic , le duci la alchimist și ți le transforma in fragmente de energie. Pentru 200 bucăți cheltuiești cam 1,5 - 2kk depinde cat eșuează și le vinzi cu 4, 5 kk câteodată ,5 kk depinde cate sunt pe piata deci ieși pe plus cam dublu. Te uiți să vezi cu cat se vând în ziua respectivă. Avantajul e că stai in map 1 pe loc și produci bani. Ce câștigi inițial , nu ii cheltui, ci îi refolosești că sa produci mai multa marfa. Am un prieten care când s -a reapucat de joc ,așa și -utilat caracterul din cap până în picioare. A cumpărat cu bănuții câștigați iteme full bonusate . De asemeni , urmărește când e event de pescuit , fa cufere și vinde-le. De asemeni vei câștiga bani frumosi

Cred că nu realizezi ce spui,am prieteni care nu au prins decât 10 oua pe săptămână , pentru că da , e plin de farmeri și chiar dacă găsești metine de multe ori nu au oua magice. Și tu te plângi practic de 135 de oua. E un vis numărul asta pentru alți jucători. Doar in templul Ochao și în Pădurea Fermecata mai găsești dar alea nu sunt de nasul tuturor. Deci , când vii aici și te plângi de drop , probabil citesc și cei din staff și probabil se enervează. Asa că de ce vă mirați că reduc numărul de oua magice.

Pai mai fraților voi când vorbiți aici de 3 inventare de oua , la ce vă așteptați? Deja din punctul lor de vedere e mult. Unul mai sus se laudă că a luat în mai puțin de o săptămână lejer 152 de oua. Deci au scăzut dropul. Iar cei care nu au posibilitatea să farmeze decât la ore de vârf nu vor mai lua nimic. Măcar cei care farmati mai mult tăceți naibii din gura, nu mai veniți să vă lăudați aici, ganditi-va că sunt jucători care vad 1 -2 oua pe zi , asta daca au noroc

Sincer , eu nu m-am omorât foarte tare . Oricâte metine ou ar fi eu sunt convins că tot nu ar fi de-ajuns.Lacomia unora întrece orice imaginație.Poate ar fi suficient totuși un respawn ,eu știu, sa zicem la 15 minute , poate așa ar avea acces la ele și jucătorii care au serviciu și nu dorm pe Metin . In schimb nu mă așteptam sincer sa nu fie side -eventuri ,tombola sau cadourile alea zilnice ,ne mai dezmorteam . E totuși al doilea eveniment mare al anului așteptat de toată lumea

Stai , că nu înțeleg. Ce legătură are Hydra cu numele topicului? Credeam că vreți să discutați despre fuziune și nu despre coldownul de la hydra. Referitor la asta mi se pare că unii jucători sunt de o nesimțire fantastica. Daca era coldawn la 24 de ore poate va satura, macar să aveți de ce să plângeți. Și acum referitor la fuziune, mi se pare o idee buna sa fuzioneze cele doua servere decât să se restrângă numărul de ch-uri. Eu de exemplu , am prieteni pe Țară Românească dar și aici pe România, deci din punctul meu de vedere ar fi minunat. Am întrebat colegii mei de joc, și ei ar fi incantati de o eventuală fuziune. Au zis că nu i-ar deranja să-și testeze forțele cu celălalt server😀. Mai mult pwp , mai multă distracție!!!

,

Problema majora la acest event că recompensele au rămas aceleași deși jocul a evoluat mult. Ar fi fost un event frumos daca și motivația data de recompense ar fi fost pe măsură.

Cand cheatblockerul a banat atunci in masa, brusc au disparut din piata toate conturile care vindeau yabby ,pesti rari etc si m -am gandit atunci la toti aia care urlau ca li s-au banat shopurile si ce nevinovati erau. Dupa marea debanarea cand li s-a inapoiat totul intact ,au reaparut in piata ca niste floricele. Si acum ce sa vezi,invazie de bobisti pe toate serverele noastre ,pai din moment ce s-a anuntat ca nu mai exista protectie, a fost ca o invitatie hai baieti la treaba. Nu inteleg de ce nu se iau masuri , ca sunt frate la vedere,ne-am dori ca jucatori sa vedem mai multa implicare din partea staffului. Sincer, as prefera sa activeze din nou cheatblockerul, pentru ca eu personal nu cred ca a dat erori