PRO
FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.
Ai primit o atentionare!
PRO
FireStart3R: Posturi gen:"Sustin ideea" , "Imi place" , "Da,Super" , "Excelent" , "Votez pentru da" , etc. vor fi sanctionate cu PostHunt.
Ai primit o atentionare!
Problema e că eu aș vrea să joc pe contul de ninja de pe Steam... pe contul ăsta am deja G aproape..și nu vreau să stau să fac iar G.. că durează o grămadă.
Ce altceva pot face cu contul pe care am probleme? Pot face ceva să joc oare pe el?
Poti sa folosesti acelasi cont, doar ca intrii pe gameforge pe platforma
Intra normal de pe platforma gameforge.
Dacă ar fii dupa mine as face și mănușa talharului negociabila, de ce sa mai stai dupa unu altu sa dropeze o mănușă cand o poti lua din shop?
FireStart3R: Data viitoare PRO/CONTRA + un Argument topicului, nu OffTopic.
Ai primit o atentionare!
Este doar o simpla mănușă care mai mult ca sigur a expirat.
Buna seara , in aceasta seara minunata dupa cum spune minunatul nostru program de evenimente urma sa avem acest frumos eveniment, de care nu avem parte de aproape 3 ore din 10 in 10 minute avem parte de acest mesaj Cor Draconis drop about to start. O sa mai inceapa sau o tineti asa pana la ora 00 si o sa avem parte de alt mesaj frumos The event is over or smth.?
De ce nu puteau sa facă o schimbare și sa fim toate serverele egale? De ce trebuie sa fugim de la un server la altul, unii au eventuri mereu, alții din an în Paște ( la propriu), o sa facă 6 ch sa nu avem loc la eventurile lor minunate. Opriți-vă din donat, macar câteva luni , și o sa vedeți schimbare.
Haideti sa nu mai donam pana nu apar ch-urile la loc si aceleasi eventuri pe fiecare server
5
[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="732176" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]