Posts by Strezz

    Buna seara! Cu parere de rau deoarece va fi ultimul topic si sper ca o sa va deschida ochii deoarece comunitatea asta nu da doi bani pe noi jucatorii..

    Intrebarea mea e, sunt zeci de propuneri, de ce nu se tin cont de ele? de ce nu se primesc raspunsuri gen : "se va lua in considerare", "nu vom implementa asa ceva", de ce se inchid topicurile cu propuneri pentru "inactivitate" in loc sa se faca ceva?

    Va multumesc, va respect si urasc comunitatea asta, pace.

    Salut! Sunt jucator pe tiger ghost, nu stiu daca pe restul serverelor e evenimentul dar pe acest server e si e deranjant ca trebuie sa dai pe schimba 1 cate unul avand vreo 700-800 de flori, pierzi o groaza de timp si ai si cd pe apasat asa ca propun sa poti schimba direct 100 de flori si direct si 10 cufere sau sa nu mai fie cd pe apasat, sa poti apasa de cate ori poti si vrei pe secunda.

    Buna ziua! As dori sa raportez si eu un bug..Stiti cum e cand te duci map2 frumos, sau alta mapa, gasesti extrem de multi mobi la un loc si dai o mantie ca baietii, moment in care mobii in loc sa vina la tine fug in toate partile (moment in care te simti super puternic ca fug mobii de tine dar si prost ca mantiile costa). Faceti ceva va rog deoarece o patesc foarte des si efectiv din idk 10 grupe vin la mine 5 ca 3 fug si 2 nu vin...