Daca stau bine sa ma gandesc cred ca am mai auzit de aceasta metoda in trecut, nu m-am gandit ca in 2023 se mai chinuie cineva sa faca asa ceva dar m-am inselat… Astazi pe server Romania m-a rugat cineva sa-l ajut cu o grupa, i am facut grupa si am ramas cu el in grupa, dupa care mi a zis ca exista un bug cu mantia evadatului, am verifact nu exista dar fara sa-mi dau seama am ramas cu mantia pe mine, fiind ocupat cu ceva plusuri nu mi am dat seama iar el in timp ce eram cu contul lui in grup m-a facut crud iar eu nu am sesizat avand mantia evadatului pe mine, dupa care a venit cu un cont din alt regat si m a omorat, pierzand ceva itm de pe mine, nu am realizat din prima am crezut ca era ceva bug, dupa care mi am dat seama cum a procedat. La mine paguba nu a fost foarte mare fiind vorba de cativa woni in conditiile in care puteam sa pierd si itm de zeci de woni dar la voi ar putea fi paguba mai mare, mai ales la alchimie. AVETI GRIJA LA ASA CEVA ca se pare ca se practica din nou…
Posts by elGanador
-
-
sunt Pro, se schimba teritoriile de bresle in map1 intr-o veselia, azi e, maine nu mai e, si cred ca asta e principala problema-taxele stupide, e foarte frustrant cand vrei sa faci finisaje si stii ca intr-un anumit loc era alchimistul de care ai nevoie, cand ajungi acolo surpriza nu mai e, era bine prin 2012-2013 cand intr un anumit loc stiai ca are teritoriu o anumita breasla si acolo gaseai tot timpul alchimistul de care aveai nevoie, nu ca acum de la o saptamana la alta apar si dispar fierari alchimisti/teritorii de breasla. In plus este implementata mapa de bresle care e aproape complet goala din cauza ca nu se merita sa iti tii fierar de breasla, aia e o mapa complet inutila deoarece nimeni nu plateste taxe sa isi faca teritoriu la breasla
-
Nu toata lumea baga 10k euro( sa mearga cu 200+viteză) . Jucatorul nou ce face cand vede unu ca merge cu 200 la ora?… si sparge metinu din 2 lovituri? Wtf men. Trebuie regandit jocul si pentru farmeri noi. Inteleg ca vrei sa faci 10000won dar lasa si pe altu sa facă. Daca nu cum vinde si ala iteme sa faca yang?

1 la mana nu iti trebuie 10k euro sa mergi cu 200 viteza de miscare, 2 la mana cine baga bani in itm shop nu ii baga pentru viteza de miscare sa farmeze la evenimente de genul, daca spui una ca asta e clar ca nu intelegi destul de bine jocul si nu ai rabdare sa te joci. Manny se poate pune skin, licorile mov si florile de piersic sunt 5kk 200 bucati. Jocul se tot regandeste dar multi nu se regandesc la ceea ce au de facut. De spart nu sparge nimeni metine din 2 lovituri, cu siguranta ca sunt multii care au itm de boost dmg si se descurca mai bine dar tot cusiguranta alea nu s-au facut peste noapte, azi un itm, la evenimentul viitor alt itm si se aduna. Farmerii noi au side evenimente unde e foarte simplu sa faci bani ceea ce acu cativa ani nu exista…
-
Cred că nu realizezi ce spui,am prieteni care nu au prins decât 10 oua pe săptămână , pentru că da , e plin de farmeri și chiar dacă găsești metine de multe ori nu au oua magice. Și tu te plângi practic de 135 de oua. E un vis numărul asta pentru alți jucători. Doar in templul Ochao și în Pădurea Fermecata mai găsești dar alea nu sunt de nasul tuturor. Deci , când vii aici și te plângi de drop , probabil citesc și cei din staff și probabil se enervează. Asa că de ce vă mirați că reduc numărul de oua magice.
cu cât ai nivel mai mare cu atâtat e mai greu la evenimentul asta, trebuie batut de pe farmeri cat mai full ca sa faci inventare, dropul e acelasi 50-50 din cate am observat, de 4 ani bat si asa a fost tot timpul, anul asta ultimele 2 inventare au fost numarate, din 90 de metine de paste batute am scos inventarul de magice dropul din ele lasa de dorit ce-i drept… in 5h si 30 de minute am facut inventarul de magice ( joc efectiv, atat are caracterul ore jucate, ma gandesc ca functioneaza bine cronometrul ala) ce vorbesti acolo ca au scos 10 oua magice in o saptamana chiar nu stiu cat au jucat, 10 minute pe zi? sau cat au stat la farmat magice? cu siguranta ca sunt si alte activitati mai profitabile gen hydra sau meley dar iti trebuie resurse serioase si in joc si in afara jocului sa faci meley de exemplu. Nu stiu daca s-a plans cineva de drop, a fost mai mult o remarca personala, numarul de oua magice e 1 din 2 metine nu s a redus nu s a inbunatatit, stai linistit ca nu citesc cei din staff ce vorbim noi aici si si daca ar citi nu ar avea ei puterea sa “modifice dropul” asa de la o mentenanță la alta.
-
E important sa zici si cat timp joci pentru ouale alea. Eu am venit de la 5:30 de la lucru. Am colindat 40 minute map1 am gasit 2 metine din care nu a cazut nimic si 20-30 jucatori care le cautau. Am renuntat si m-am dus in turnul demonilor. Acolo am mai gasit 2 din care am luat un ou magic intr-o ora. Pe urma am zis. Dao ma dreq. Schimb pe celalalt cont si merg in Hartiile Beta. Dupa 1h am renuntat ca nu am gasit nici un metin. Asta s-a intamplat 2 zile la rand pe urma am renuntat la joc. M-am dus sa ma joc Apex. Daca nu lucrezi si joci 5-16 ore pe zi faci 50 metine ou, dar pentru ceilalti. Mda, nu mai are rost sa continui.
-
daca bine imi aduc aminte am batut si eu in anul acela din videoclip(2013) era frumos faceai citite ala era cel mai bun drop. E drept atunci gaseai parca mai usor metinele de paste, daca nu ma insel si bossi dropau Magice cu procent de 100%, era frumos, nu zic nu. Bat si acum, de cand a inceput evenimentul am facut in jur de 50 de magice am stat pe joc destul de mult insa nu am stat tot pe metinele de Paste, adica se putea si mai bine de 50 de Magice. Nu poti sa compari ce a fost atunci cu ce e acum. Daca ar fi tot la fel de multe Metine de Paste cu drop 100% si cu posibilitatile de acum, ma refer la faptul ca metinele din videoclip nu se bateau foarte repede, acum cu esarfa cu alchimie si alte itm de boost dmg le ai putea bate in cateva secunde, nu era tocmai in regula. In plus acum Ouale Magice au drop si de Schimba Site, Adauga site transfer bonus costum, fasole albastra ceea ce e foarte profitabil, atunci nu pica asa ceva din ele. Poti face o cantitate destul de mare de Schimba Bonus ceea ce inseamna ca ai putea face cateva itm bune dupa acest eveniment. De cativa ani parerea mea este ca evenimentul de Paste e printre cele mai frumoase si profitabile. Atunci(2013) era frumos, acum e profitbail. Mie mi-a placut si atunci, imi place si acum.
-
Daca treaba asta ramane asa cu mine personal au terminat. Pentru mine si alea 39jd erau un efort destul de avand in vedere ca in afara faptului ca imi cumparam cartile necesare nu faceam nu stiu ce bisnita sa mi se merite. O sa ramana 2-3 jucatori care o sa si scoata ochii in map1. Doar buzunarul lor conteaza, cand au vazut ca toti playerii au zeci de conturi de pe care dau la tombola…PA PA tombola, de peste un an nu cred ca a mai fost. Acum bataia asta de joc suprema cu sticluta…