Posts by Revenant
-
-
O poza mai clara te rog?
-
Am si eu un lycan ,am 85 fulger si 64 diavol,
Am gheare de 70+8 cu 35 medie , rubin leg , m9 sufletu rosu si cam atat pentru atac ,Am doua intrebari:
1) De ce naiba dau 1.8k pe hit ? Adica inteleg nu am prea multe chestii , dar 64 divaol ala nu ajuta la nimic? cat dmg imi da 10 diavol?
mie mi se pare ca 10diavol= 150 maxim 200dmg in plus! Sper sa nu fiu sanctionat ,dar jucam pe private prin 2015 2016 , si cu 120 diavol , dadeam 30k dmg ,(test facut cu iteme normale , ma plictiseam) ,si aici cu jumatate din suma aia dau 1.8? adica serios. Pentru cei care o sa veniti cu (amuleta nazar/medalie . pesti de atac / khan si pet cu berseker/vanator) nu va chinuiti , ca va dau video de la youtuberi care pe langa ca bat cu maxim 70 fulger si 20 diavol, dau cate 6k pe normala. Ce naiba sa intampalt cu v4?
2)De ce la 85 fulger , imi dau 5-50 dmg, si dintr-o data sare 1k asa random din mine? Imi da patrundere sau ce?
ca sa nu mai zic ca daca nu bag o roua alba de 150 sau 200 , da cu 85 fulger eu tre sa bag si roua (+am rubinu cu aparare) eu nu pot bate in camera 45!Stie cineva sa imi raspunda\?
-
Mai au efect sageti sau rezistenta la sageti in v4?
Da doar la arcasi , vrajitoarele si ceilanti sunt pe fulger
-
Salut , propun aducerea la viata a Dragonului Rosu si ma refer la cel de mai jos
">
Adevarat , acest boss exista la evenimentul cu lovituri in care ii dai 1 dmg , dar nu asa. Daca il cauti pe internet vei gasi cateva videouri vechi de prin 2013 , incare cativa jucatori il bat in diferite mape (nu primesc si drop dar tot e frumos)
Din 2013 acest boss nu a mai fost vazut (exceptie evenimentul cu lovituri ,care oricum nu are importanta) ca si simplu mob in joc.
Pe wiki asta e tot ce apare despre el https://ro-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Dragon_Roșu , (eu vad doar puncte si paranteze , nici-o alta informatie)
Mai demult , (cred ca tot pe wiki) scria ca acest monstru nu mai exista in joc si poate fi chemat doar de catre un gm (Spoiler alert /m 2291 )
Propun un eveniment , macar odata pe an sau pentru o aniversare de 11 ani cu dragonul rosu (dar sa aibe si ceva drop) -
Nu prea am inteles ce vrei. Dar o sa raspund la ce cred eu ca ai vrut sa spui
Pro - pentru adaugarea unui calendar de evenimente in joc , stiu ca evenimentele sunt aflate pe ultima suta de metri de halfop dar nu se supara nimeni daca il primeste cu 3 5 zile mai tarziu ,atata timp cat il primeste.
Contra - daca te referi ca toate svr vechi sa aibe evenimente saptamanale . Se numeste metin2 ro , nu metin2 si serverele de evenimente! -
Salut ,de cateva zile , clientul mi se inchide singur , ba fara sa ii fac nimic in mijlocul jocului , sau dupa ce trec de logare (ecranu de incarcare) , mai nou si cand ma misc pe joc si cand deschid shopul.........
Ceva mai enervat de atat nu cred ca exista , am observat ca face asta de vreo 5 ori cand deschid un client nou, dupa ramane ok si ori se inchide peste o ora sau 2 ori ramane stabil.
Mai patesc chestia asta ,cand ma teleportez map1 pe ch1 de la un alt teleporter (Ex vin din desert in map1 ) imi iau kick.