Posts by MeyuTR

Salutare,

Am patit exact acelasi lucru, am intrat pe sv de discord si in aceasi zi mi-a fost restrictionat accesul. Avand nr de telefon email si ce mai era nevoie, m-am tot uitat si am observat ca aveam ceva status care ar fi putut fi considerat obscen. M-am gandit ca de acolo e problema, am cautat pe forum, am facut ticket si acum astept raspuns. Am scos statusul respectiv si chiar am incercat sa imi fac un alt cont de discord, dar aceasi chestie, asteptam raspuns impreuna..

Am descoperit problema, schimba numarul de telefon si totul e ok. La mine cred ca a fost din cauza statusului unui joc care aparea pe discord

Salutare tuturor,

Am fost membru pe discord pana recent. Daca voiam sa trimit un mesaj imi scria ca trebuie sa verific numarul de telefon. Am pus numarul de telefon, email si parola si cand s -a verificat pur si simplu am fost dat afara de pe discord. Cand dau din nou sa intru de pe invitatia discord care este pe forum, nu mi se accepta. Si am incercat de pe 3 emailuri si la fel imi zice. Ma poate ajuta cineva cu problema?:gamer::gamer:

Cred ca ar fi binevenit un eveniment trio-monstru, poate editia de iarna. A fost un singur eveniment de acest fel si asta in vara lui 2019. Stim cu totii ca acest eveniment este destul de profitabil si nu ne-ar strica unul acum, bineinteles dupa ce se termina evenimentele de Craciun.