Posts by becu2011

  Ce se intampla ie bugat jocu ne scoate ne da dp un cont pe altul schimbam clientele continuu ie din cauza la covid ie virusat jocu ce naiba joaca gratis metin 2 ?? bani va trebuie continuu/:lol:

  Pt probleme de genu faceti tiket ca pe forum nu rezolvi nimica Punct.


  De acea merge jocul prost ca nu face nimeni tiketee cu problemele intampinate scrieti aiurea pe forum ca dc tine mententele un timp mai lung.

  ori ce bug sau eroare a jocului faceti tikete cu dovezi poze video etc...

  Nu inteleg fratilor cum de nu ia stafu masuri pt scosul asta macar sa scrie cineva din staf ceva?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  ??????????????????????????
  ??????????????????????????????????????????????
  ????????????????????????????????????????????????????????????????
  ce se intampla??????????????????????????????????????????????????????????
  ???????????????????????????
  ???????????????????????????????
  ????????????????????????????
  ??????????????????????????????????
  ?????????????????????????????????
  ????????????????????????
  ?????????????????????????????????????????????
  ???????????????????
  ????????????????????????????????????????
  ????????????????????????????????????????

  Salutare frati colegegi etc.. vreau sa sa va povestesc despre bugurile noi

  1.prin decembrie cand sa deschis sv noi de iarna daca intrati pe mai multe ch-uri gen suveran sau schimbai la metine (intr-un scurt timp) te scotea automat de pe joc vroiai sa intri din nou (joc indisponibil te rog contacteaza suport (cu rosu la platforma) METIN2 JOCA GRATIS!! DA BAGA BANI TATA :d (ACEASTA TRABA IE SAU ERA FACUTA INTENTIONATA ....PT HAKERI .... SV NOI

  2.Am a aparut altul de cateva zile te scoate si zice ca esti conectat dar azi duminica 3/6/2021 ma inebunit si nu doar pe mine ci si pe alti sigur va rog rezolvati cv macar stafu sa zica cv despere bugurile astea ce sunt cu ele si cand pot fi rezolvate.:thumbsup:

  incearca sa nu mai intri pe joc ca ii virusat de 3 luni intampinam si noi aceasta problema dar acum a aparut alta mai ales de azi bagi red si dai in metin sau ce bati si te scoate si vor server de evenimente :))) Metin2 JOCA GRATIS!! DA BAGA BANI TATA.............

  nu este nimic confirmat. intru cu 4 / 7 conturi si nu primesc joc indisponibil. nici daca schimb prea des ch sau platformele. doar ca mi se inchide clientul si asta ma scoate din sarite.. :dash::dash:

  Inseamna ca nu prea esti activ pe joc decat pe cate un cont rar incearca sa faci mai multe activitati sa vezi cum o sa patesti si tu la fel intra cu 9 cliente la meley sau dute la jotum si sa iti inchida clientele sa vezi cand deschizi altu joc indisponibil :))))

  ((: ce vorbesti ba baiatule... am 30 conturi pe platforma pentru donat in bresle... intru pe 4, gata, JOC INDISP. astept 2 ore sa mi treca. iara intru pe 4 si tot asa :/ nu apuc sa donez de pe toate ca nu mi ajunge o zi. daca fac ticket imi e fix pix, ca le ia 2 zile sa mi raspunda.

  si stau sa fac ticket daily? :/

  Ai dreptate HuaweiWW asa patesc si eu ie cv facut intentionat eu de exemplu am 7 conturi lv mare cu care donez pe fiecare subcaracter si daca le inchid pe toate si intru din nou pe alt cont imi da joc indisponibil si iar o chestie daca schimb canalul si stau pe 1 singur client mai mult de 15 schimbari de canale ma scoate automat si zice joc indisponibil cand sa deschid altul (cei de sus probabil au conturi de esarfe :)))))) de acea nu le da joc indisponibil)

  problema asta ie din decembrie de cand a facut nus ce update si de cand a bagat sv ala nou daca inchizi un client gata nu mai merge jocu doar dupa 2-3 ore sau dai restart (joc indisponibil sau daca te deloghezi nu te mai poti loga) .puteti inchide topicul ca ori cum nu se rezolva nimica pe forum .

  Într-un fel ai dreptate suzzy19 joc din 2009 iti trebuie timp sa faci ceva eu am 120 contul principal da tipul ie pretios pe joc mi-am făcut cont special pentu cioburi 6 caractere 75 si nu scoteam decât 1 antic sa 2 rar cate 3 am renuntat la făcut cioabe fac doar mia zilnică pe 30 de caractere si ie mai ok:thumbsup:

  Eu fac cam 2-3 antice pe saptamana doar din misiunea zilnica pe 5 conturi a cate 5 caractere conteaza mult ca mai da cor taiat si nu farmez nimica doar mineresc map1 din cand in cand :D se merita sa faci conturi cu caractere de lv 50 ca doar de la 50 iei coru :P

  Pica destul de ok cufar carte insotitor

  puneti-va si voi manusa de 200 si manusa metin bateti si bosi

  scrie clar metine si bosi de exemplu daca bati la bosi aia din templu ocheao is o gramda pe un ch imposibil sa nu iei un cufar carte insotitor la 15 min de spawn si vedeti ca nu pica la lv mic din cer cufere insotitor mapele de 90 95 ie bunicel dropu alte mape nu prea pica .