Posts by teomary123

  FireSTart3R SUNT LIBER SAMI EXPRIM OPINIA LA PROBLEMELE CU CARE MA CONFRUNT SI SE CONFRUNTA TOTI CE JOACA PE SERVARUL : TARA ROMANEASCA asa ca te rog sa nu mai ma ameninti si sami dai avertismente inutile , sunt liber sami exprim opinia si sa atrag atentia a celor din staf sa faca ceva NU DOAR SA ASTEPTATI $ LA LICITATIILE FLASH SI DOANTII CAND VOI SUNTETI UN STAF BUN DE NIMIC SUNTETI PREZENTI DAOR CAND NU MAI AVETI $ IN CONTURILE BANCARE DATIVA INTERESUL SI PENTRU CE CE SE CHINUIE SI PIERDE ORELE PE ACEST JOC UNDE DOAR VOI CEI DIN STAF SUNTETI SI DEVENITI BOGATI PE SPATELE NOSTRU .

  Nu o puteam spune mai bine. Foarte multi playeri prefera sa se "reprofileze" pe alte jocuri sau alte servere pentru ca jocul asta a devenit mai mult o bataie de joc la adresa playerilor.

  Cat ma bucur ca acum nu toata lumea isi va permite stiicla, totusi nu credeti ca exagerati un pic, 20 lei pe luna va ajung pt sticla lunar. asa saraci sunteti de nu va permiteti cativa lei pentru un must item?

  pe bune? "20 de lei pe luna". Poate unii nu au ce manca si au nevoie de acei "20 de lei". Besides, de ce sa dai "20 de lei pe luna" DOAR pentru a cauta ceva prin bazar? Jocul asta a devenit ridicol si le doresc celor de la gameforge sa isi piarda cat mai multi jucatori, fix din pricina celor "20 de lei".

  Din cate vad esti tare aprins pe sustinerea Gameforgeului, fara suparare am 2 caractere de lvl 115 printre care unul echipat de Hydra, caractere pe care le-am ridicat cat mai "free to play", pentru ca asta si fac pe live-uri, content/farm pe care il pot reproduce si altii sa faca yang fara sa fie nevoiti sa foloseasca itemshopul, doar o manusa si sticla, care ce sa vezi, nu mai e cu JD-uri, nu-i nimic, sustineti in continuare ceea ce se intampla si "update-urile" astea frumoase rau, repet, in curand, nu o sa mai aveti nici forumul asta dupa ce o sa inchida Metin2 cum vor inchide Tera in anul aceasta, in iunie.

  Continuati sa taceti din gura, sa acceptati update-urile si acolo vom ajunge si noi, exact ca cei de pe Tera :) Daca tu iti permiti sa bagi mii de euro sau sute de lei pt o manusa, sticla, etc, pai ce sa vezi, altii nu isi permit, si nu ma refer la mine aici, ca imi permit sa bag, dar nu vreau, nu merita, pt ce? bara rosie, freeze client, crash la login, crash la teleport, crash random, black screen cand ai shop, lag in bazar dupa 2 minute de stat in el, disconnect cand pui shopul si apesi OK, platforma care nu te lasa sa te mai loghezi pe server sau chiar pe platforma cu datele corecte, iarta ma pe mine, dar sunt si copii care mai joaca si nu au efectiv de unde sa bage atatia bani pentru o saracie de sticla, feature care este free pe alte jocuri MMORPG :) si pentru ce sa bage copiii astia bani? pentru? ziceai ca nu mai sunt hackeri? crezi tu? faptul ca s-a inchis bob-ul nu inseamna ca altele nu merg, oh ba da, merg foarte lejer alte hack-uri, pt ca saracia aia de antihack e la misto pusa acolo, a banat conturi random anul trecut si au stat oamenii banati cu lunile, pana au venit si si-au cerut scuze in batjocura, oamenii neputand sa-si acceseze caracterele in tot timpul ala.


  Cand o sa faci diferenta intre update-uri UTILE si update-uri aduse doar pentru a umple buzunarul GF cu mai multi bani atunci o sa ti dai seama de ce se intampla. (plus ca acum cei care pot dona au avantaj enorm fata de cei care nu donau inainte, o sa fie BIJNITA doar pentru cei cu bani acum, sa nu credeti ca am scapat de ea).

  foarte bine punctat - ii pupa undeva pe cei de la Gameforge ca nu mai sunt hackeri - ii recomand sa faca o vizita pe Carpathians mai exact map2 sau pe Lynx. Sa nu mai precizez pe Tara Romaneasca, caracter de lvl 20 pe crud, impinge conturile din cerc si le omoara ca sa le dropeze. Despre ce vorbim? Nu are rost sa bagi bani intr-un joc care are n-buguri, multe dintre ele vechi de cativa ani, iar la fiecare mentenanta se mai adauga inca 10 pe langa cele existente.

  Sa stii ca eu chiar ma distrez si joc jocul asta din pura placere , daca pentru tine un update ca asta e sfarsit de lume si te frustrezi nu te tine nimeni legat de joc sa stii :) , la ce mai joci un joc daca nu iti aduce satisfactie ? .

  nu e vorba ca un update ca asta e sfarsit de lume, dar metinul a ajuns bataie de joc - bara rosie, repornirea clientului cand vrei sa schimbi ch. Daca "investesti" in ceva, banuiesc ca trebuie sa iti ofere si ceva "satisfactie", nu?

  Asta este picatura care a umplut paharul - multi playeri se vor lasa pentru ca "metin2 joaca gratis" devine incet-incet dependent de Item Shop. Sa nu mai precizez ca avem un staff iresponsabil, ai o problema cu jocul/sistemul de plati/raportezi pe cineva pentru injurii - pe langa faptul ca dureaza cel mult o luna pana raspunde un anumit om, nu se solutioneaza cu absolut nimic problema pe care o ai. Daca ar exista persoane care nu ar mai baga nici macar un banut in prostia asta de joc, li se garanteaza falimentul celor de la Gameforge.