Posts by olarugabriel

E bun la misiunile saptamanale de la batle pass,nu s.au pus 50 de puncte de la una din ele,si zic asta ptr ca nu ar trebui sa avem derivate de 50 ,dupa terminarea misiunilor saptamanale,ar fi trebuit sa am 1600 de puncte ,din care am doar 1550,reparati bugul si dati punctele ce se cuvin,ca asta ar insemna sa pierdem 400 de puncte pana la finalul batle pass

Salutare comunitate metin! In urma celor intamplate pe mai multe servere de metin din ultima perioada, vin cu o propunere ce vizeaza in mod direct pe cei care fac clone altor caractere de pe diferite servere , predestinate pentru a insela intentionat ceilalti jucatori, si anume , banarea lor. Cum sa se faca acest lucru? Foarte simplu, prin efectuarea de print screen-uri, in care sa se vada ca , caracterul principal are o clona,si anume mai exact, print cu mesajele clonei si a caracterului principal.Multi o sa spunti ca,..de ce nu ai cascat ochii cui dai un item, sau , de ce dai iteme?Raspunsul fiind simplu,pentru a-i ajuta! Asa ca in societate, furtul de identitate se pedepseste conform legii, comunitatea de metin , fii d societatea, iarGame Forge autoritatea, frumos ar fi ca , GF sa pedepseasca aceasti jucatori, care fac aceste caractere , special pentru a insela, iar faptul ca imi faci clona caracterului meu, inseamna , defaimarea mea si a numelui meu, pe care eu mi le-am construit de-a lungul timpului.

Pai este…ca am un arc sarpe cu 603 valoare maxima la +0,e clar ca valoarea atacului e mai mare la sarpe ,dar ma interesa daca se merita sa renunti la media de pe zodiac,desi sarpele are,dar mai mica.

Salutare tuturor!Am o mare dilema ,la care as avea nevoie de cateva pareri,si anume:nu sunt hotarat ce anume sa dau la absorbtie pe o esarfa,un arc zodiac +8,sau un arc sarpe+3…., poate gasesc raspunsul si lamurirea la voi.Multumesc

Salutare colegi.M-a mancat in fund si am dat telefonului pe care aveam instalat autentificatorul ,revenire la setarile din fabrica,si cum nu am salvat codul de recuperare am o problema cu acesta.Am facut tichet de mai bine de 3 zile pe siport ,fara succes,nu s-au obosit sa raspunda pana acum,asa ca vin cu o intrebare:mai este si o alta metoda de a recupera sau ,de a face ceva in privinta asta?

Asta este eroarea ce o intampin de fiecare data cand incerc sa ma loghez de pe ambele conturi(avand2 email-uri diferite).Sa descriu putin problema: am jucat din Romania de pe ambele conturi fara probleme timp de 2 saptamani,am plecat in Olanda,am jucat o perioada de timp(cca 4 ore) de pe ambele conturi fara probleme,la un moment dat ,s-a blocat si mi-a spus sa reconectez in GF,si de aici beleaua,mi-a aparut aceasta eroare si nu am reusit sa ma mai conectez la aceste doua conturi.Am vorbit cu cineva din Romania sa incerce sa se conecteze la unul din cele doua conturi,fara succes,aceeasi eroare.Au urmat dezinstalari ,am sters fisierele cu metinul,degeaba,aceeasi eroare.Pe mine ma depaseste problema,poate e vreun coleg mai priceput si ma poate indruma sa rezolv problema.PS:am facut si ticket ,dar acolo se raspunde cam in 4-5 zile