Posts by Phenomen

    Frate eu nu am prea mult timp pentru jocul asta, in ultimul timp am intrat doar o data la cateva luni sa vad ce mai este si atunci contul era deja logat pe laptop nu a foat nevoie sa i troduc niciodata datele de logare. Private nu m-am mai jucat de acum 10 ani cred si nu am niciun prieten cu care sa ma fi jucat metin ca sa imi poata face vreo smecherie. Ma jucam singur si cum iti spusai eram direct logat. Am 25 de ani nu imi arde de porcarii dinastea de copii sau sa nu imi asum ceea ce am facut daca am gresit cu ceva. Insa eu m-am trezit pur si simplu cu mail ca s-a schimbat emailul de pe cont si daca nu am cerut eu asta sa dau click pe link. Habar nu am cum se poate schimba mailul de pe cont fara ca eu sa primesc niciun mail sa confirm asta, am fost doar anuntat. Nu ma pricep la chestii de genul asta si chiar nu am habar cum s-a intamplat asta. Probabil staful daca voia sa rezolve ceva si este atat de capabil cum mi-au spus mie ar fi vazut cine si de unde mi-a spart contul,dar e mai simplu sa imi spuna ca e vina mea. Salut.

    Nu ma jucam foarte des si nici cu alti prieteni carora sa le pot da contul. Spun asta pentru ca eram logat pe laptop si nu trebuia niciodata sa introduc datele, doar intram si era deja logat, asa ca nu aveam unde sa introduc datele, iar despre descarcat porcarii de genul in niciun caz, jucam ocazional de placere. M-as fi gandit ca era normal sa primesc un mail de co firmare pentru schimbarea mailului si nu doar unul de informare dupa ce deja a fost schimbat. Nu ma pricep, habar nu am cum au facut chestiile astea, cert e ca am pierdut si bani si timp total aiurea pe joc.

    Salut. In data de 15.02.2022 a fost ultima data cand am intrat pe cont si totul era in regula. Dupa vreo saptamana am primit un email cum ca mailul de pe contul meu a fost schimbat iar daca nu eu am cerut asta sa intru pe linkul catre gameforge, dupa 2 saptamani de tichete am reusit sa recuperez contul pentru ca cine imi furase contul activase autentificarea cu 2 factori si a trebuit sa o scoata stafful. Problema este ca tot stafful imi spune ca ei nu inapoiaza iteme iar conturile mele sunt complet goale. Nu consider ca este vina mea pentru ca nu am introdus niciunde si nu am spus nimanui datele mele de logare. Poate a mai avut cineva problema asta va rog spuneti-mi Cui sa ii mai scriu ca sa imi recuperez itemele? Multumesc.

    Salut. Eu am primit un mail cum ca emailul contului meu a fost schimbat fara ca eu sa cer asa ceva, tin sa precizez ca nu am dat datele mele nimanui si nu le-am introdus niciunde altundeva decat in aplicatia gameforge, am dat click pe linkul inspre care eram indrumat daca nu am cerut eu asta, am schimbat parola insa nu am putut sa ma mai autentific fara logarea cu 2factori, ceea ce eu nu am activat niciodata. Dupa 2 saptamani staful a reusit sa dezactiveze autentificarea cu 2 factori si sa ma loghez pe cont, cont care bineinteles era gol, iar staful imi spune ca este din vina mea si ca nu imi pot recupera itemele. Imi puteti spune va rog cu cine as putea vorbi pentru recuperarea itemelor ca la tichete mi se raspunde dupa cate o saptamana si v-am spus ce parere au cei care imi raspund. Plus ca mailul mi sa schimbat de pe cont fara ca eu sa primesc nimic pe mail ca sa confirm sau chestii de genul asta. Multumesc.