Posts by qNorax

    Propun și eu ceva, că e pvp doar pe map 1 la pietre cu playeri boostati care nu te lasă să farmazi. Cum se presupune că se distrează un player nou pe joc daca din 6 canale, 6 sunt invadate de albaștrii boostati de LV 10 care mă omoară din 2 hit-uri, iar compatrioții mei stau la taclale pe ch 1 și zic "n-avem ce sa le facem". Dar dacă mă duc eu sa farmez pe map 1 la galbeni imediat vine unul de 100 și ceva sa mă liniștească. Cum sa fac bani sa ajung și eu la Lv mare sa vad cum arată hydra și ce bossi fancy mai pomeniți voi pe acolo, când la ora 5 fix nu mai sunt pietre nicăieri pe map 1 și 2. La seyroung și sohara nu pot spera nici după ora 2 dimineața... Fain, așa se pierd playeri. Închideți portalele la eventele zilnice, sa ne batem macar între noi. Dar la roșii rar vad sa farmeze roșii, sunt albaștrii peste tot. Fain tare.

    Buna, am și eu exact aceiași problema cu prietenul meu, am făcut la fel. Am dezinstalare tot și am reinstalat clientul, iar acum îmi arată pagina albastra la Metin și nu pot accesa jocul nici să îl descarc.

    Am făcut deja tichet dar nu sper la vreo rezolvare.

    Nu mă pot conecta la cont. Am făcut tichet și la Metin 2 și la gameforge. Nu îmi răspunde nimeni, nu știu ce să fac... Nu primesc cod de schimbare parola, îmi spune că am datele contului invalide (chiar daca m-am logat anterior cu fix aceleași date). A mai pățit cineva asta? V-ați putut loga după ceva timp? V-a raspuns cineva la tichet?

    Nu știu de voi, dar eu sunt jucător nou și va zic câteva chestii: preturile sunt imense la armuri și accesorii, absolut imposibil de accesat de noii jucători. Locurile de farmat pentru cl de exemplu sunt arhipline deja cu playeri vechi. Locurile de crescut (ex bo), din nou, arhipline cu jucători vechi care își cresc 100 de campioni până la 40 că să facă armurile de 18-26 și 34 absolut imposibil de cumpărat (hai sa ne amintim de fms +9 care se vinde cu 75 de woni). Deja pentru mine, de când nu mai e niciun event de pescuit, nu a picat în 22 de zile niciun cufăr cupidon la ce 50000 de pietre bătute, nu am loc în map 2 de jucători +9 până în dinți care sparg pietre 24 din 24, nici pe muntele sohan nu găsesc o piatra amarata de 55 pentru boabe... Eu nu pot, cu 4-5 ore zilnic in joc, să îmi permit să fac ceva la ce preturi sunt. Micșorăm numărul de canale? Vor fi preturi și mai mari (zicea cineva de preturi de căcat, nu știu despre ce vorbește sincer, că sunt mai ieftine armurile de LV 42 decât cele de LV 18 +9), mai puține locuri unde sa farmam la alea foarte rare deja evenimente cu cufere... Ce sa zic, foarte încurajator pentru playerii noi. Mai ales când bati liniștit la bo și vine cate unu (războinic, că doar aura sabiei la putere) și bate peste tine până pleci. De ce pe charpatians sunt eventuri zilnice, cl macar o data pe săptămână și etc? La noi de când cu eventul de Dragobete (fain drop, poțiuni M pt lv 52) nu se mai întâmplă nimic. Cum sa ajung pâna la bossi tip hydra sa fac și eu "abuz", că jucător nou, când mă blochez la LV 52 că nu rezist in v2 sau v3 că nu îmi permit un fms normal la cap sau o armura +9 sa sper că îi dau și eu bonusuri din ce pica la cuferele cl sau cele de pescuit???????