Salut ! Am cumparat cu aproximativ vreo 3 ani un clopotel +8 orhideie pgm 49 am dat + si sa dus la +0 am tot incercat in toti acesti anii sa il + sperand ca ajunge la +9 dar nici o data nu a trecut de +6 maxim . exista vreo solutie vreo metoda inafara de pietre fermecate , anumite pergamente de la licitatie sa sper ca va trece de +6 . e bug oare ori e jocul destul de prapadit in cat sa ajuns ca nici un item sa mai reuseasca ? multumesc orice sugestie e bine venita
Posts by NorthsStar
-
-
eu patesc asta dar nimeni nu ofera solutii ... nui pasa nimanui de asta
-
Eu as dori inbunatatirea modului de a juca acest joc ceva pietre metine in + si pe mapele normale , scoaterea acelui joc ,, dice'' ce a adus saracia pe servare , adaugarea upurilor lipsa sau posibilitatea de a le putea dropa , un drop decent , marirea ratelor de experienta , ratelor de + si nu daor a ESUARI fara numar alchimie / iteme , rezolvarea bugurilor si ceva PREMII DECENTE LA ,, TOMBOLA & MOS CRACIUN / CALENDAR DE EVENIMENT '' ceva premi decente ca nu mai premii ridicole : 15 minereu , licoare rosi sau albastra , mos craciun 10 /50k eventaul piatra stafiei..... un staf ce se face preznet in joc pe mape nu doar aroganti pe forum . si lista poate continua ....
-
Oricum staf pe acest nu exista si daca faci tikete ii doare in cot de problema ta si nu le ia in considerare sau le inchide fara nici macar sa le citeasca . hecari sunt , jocul acela ,, barbut'' care a adus saracia pe servare este in existent . probleme sunt fara numar dar din pacate nu le pasa de noi prosti ce ne pierdem ore anii si banii jucand acest patetic joc . rusine stafului
-
Salutare ! Poate o parte dintre voi ati avut curiozitatea sa intrati in platoul elementelor , intrarea acolo costa 5kk mobi de acolo da in tine mai ceva ca un tun te omoara
dai oras sa reintri pe platou alti 5kk sau 10kk . destul de jignitaorea acesta taxa si destul de exagerat daca doresti sa reintri pe platoul elementelor + inelul hidran care fara el nu poti ajunge in acel port .Taxa la orice ai vinde pe magazin ( shop ) e ridicola pe nici un joc existent nu sa impus taxa la vanzarea unui obiect
, dropul e 0 , sansele la + 0 iteme , alchimie , vanzari
si exemplele pot continua . multumesc