Posts by wyatt.metin2

Stau doar pe farmat in Nephrite, Gautama si fermecata doar pe metine :) Ce element ar fi indicat sa imi bag pe arma si de ce? Ca talismane am de pamant+1 20% pamant si gheata+1 20% gheata (daca conteaza). De mentionat ca nu fac bossi importanti , poate in viitorul indepartat sa ma gandesc la suveran, nimic mai mult. Nivel 95, war aura. Set full vant/fulger, 50 diav, papuci de foc+6 si cercei smarald+8 ca si echipament - momemtan lipseste un pet, iar unul cu vanator va lipsi mult timp de acum :) n-am metine pe arma/colier sau atac pe iteme :(

Multumesc tuturor, seara faina!

edit: am otravita+9 pm37 ca si arma

Salutare baieti! Maturica de scos cioburile de la pietre in afara de dragon, unde pica pe joc? Multam! sau cum pot face rost de ea in joc, fara item shop?

Salutare!

Cat credeti ca imi ia sa fac 75-80 cu 150% xp?
    Si unde sa fac, aveti o sugestie exacta? Mai am auto atac 2 zile si as vrea sa profit de el

Iteme: 70 fulger (alchemy on) + 30 diavol si otravita+8 pm35 , 6% evitare sageti si 12 blocare corporala.
    aurar P aura, M8 vartej, M1 incizie.
    merci!

Salutari din nou!

Pentru v4 la crescut ce ati alege? War aura

armura 26 cu 1kpv 2abs 15 fulger 10 sageti 4w

Armura 26 cu 2kpv 5abs 15 fulger 10 sabie 5w

Si

Colier cupru 1kpv 5 crt 5 patr - 7w

Colier cupru 2kpv 3 crt 3 patr - 6w

multumesc!

Nu faci, daca vrei sa rezisti fermecata fara costume, iti trebuie un minim 60 vant si chiar si atunci daca apar multi druizi te pica. Incearca sa pui full vant de pe iteme , o armura lv mic cu 15 vant + 10 abs de pv, si bati inclusiv pe platou fara probleme si fara costume.

Macar un 55, sa am colierul lacrima cu metine, aparent trebuie sa renunt la papucii de foc.
    iar ca dmg pe un cat diavol sa ma concentrez? Un 50 ajunge? In caz ca nu pot pune si pe brățară
    merci fain apropo 😘

Va salut pe toti!

Stiu ca de pe cal/mount o doua maini ar da mai in forță, dar de jos sabia e topul. Voi pe ce ati merge?
    manie+9 49 medie 40 atac 12 vant sau otravita+9 pm40-43 6-7 metine? (Inca nu am gasit o otravita de genul, si cred ca pe Romania oricum ar fi destul de scumpa din moment ce nu se gaseste nimic interesant pe piata). Mania e cam 55-60w

In principal sparg doar metine eventual o sa dau razador solo

Multumesc!

Daca nu ai lv 75+ nu mai poti trece de etajul cu fierarul, conturile sub lv 75 sunt teleportate automat jos, in momentul in care dai "urca la nivelul urmator" .

clar nu mai e ce'a fost. Totusi, cand s'au intamplat aceste 2 schimbari majore?

1. Sa nu mai poti ramane la etajul 7

2. Sa nu mai poti trece de fierar sub 75 chiar daca ai cu tine cont 75+ ?

După fix 8 metine sparte la etajul 7 te duce la etajul 8, nu e cu vreunul "corect". Drop la CL-uri este, doar să ai un lv maxim de 83 de la etajul 7 în sus. Evident, nu se compară cu dropul din SD3 sau alte mape, dar măcar nu poate veni cineva peste tine. Când apare metinul de 50 la etajul 1 (deși va fi bătaie mare pe el pe toate ch), dacă au trecut mai mult de 5 min. de când te afli în DT, dă schimbă caracter ca să-ți resetezi timerul de 3h, altfel stai prea puțin până te scoate, ideal e să prinzi minim 2h 20 min. de bătut la etajul 8.

mersi frumos.. nu stiu de ce nu au lasat DT-ul asa, vremuri frumoase...

Timer-ul apare in chat? ca sa stiu cat pot sta in DT?

Am 63, dar o sa vin cu cont de 75 ca sa trec mai departe. Nu-i problema ca rezista.

Merci :)

Nu la 7-8 metine, ci cand l-ai gasit pe cel corect, te poate urca si la primul metin.

Daca la drop special te referi daca poti dropa in DT , atunci raspunsul e nu. Nu ai drop DT la side-uri, e gandit sa nu se faca abuzuri.

inseamna ca nu se mai dropeaza lada veche. Deci nu mai are nici un farmec DT'ul.. e bun doar de cioburi..

deci CL'uri nu cad la DT. Nu?

Salutare!

Se mai poate farma in DT la etajul 7? Am inteles ca daca spargi 7-8 metine mai nou te arunca la etajul 8.. stie cineva? Server: Romania

P.S. Deci inteleg din discutia de mai sus ca la event-uri dropul special (ex: orisoane) nu se pune, corect?

Multumesc!