Posts by MertiMeley

Salut ,

-auto e foarte prost uneori ataca un mob de doua ori pleaca la altul si tot asa dar nu omoara nimic

-placa/norul cu auto sunt combinatie si mai proasta ,se invarte in cerc sau nu ataca

-licori de la elemente nu merg in auto

-bijuteriile de mariaj nu dau bufurile deloc ,am testat recent

Salut, cu fuziunile si trecerea anilor multe din numele conturile de pe platformele noastre nu mai au relevanta.

Exemplu:FarmerPolySD3

Ar trebui sa avem obtiunea sa putem schimba numele conturilor nu sa le tinem pe toate minte constant sau sa cautam dupa ele.

Salutare, consider ca jucatorii pe serverele noi nu sunt rasplatiti in schimb sunt aproape jecmaniti pe fata,nu suntem vinovati de lipsa jucatorilor si nici sa fuzionati pentru a avea comunitati/servere functionale nu ar fi singura metoda dar nu va pasa.

De fiecare data cand un server nou se fuzioneaza jucatorii pierd enorm de mult timp si bani.

De exemplu o persoana foloseste foarte multe resurse sa faca o piesa de alchimie, o sabie zodiac etc .A cel item este in top 20% pe server ca valoare si ca pret ,apoi la fuzionare deoarece ele se fac fara cap ,ajungem sa combinam o piata veche de 6 luni cu una veche de 10 ani,si evident itemul acela nu mai e top 20% ci devine un item sub mediocru.

Ar fi multe de discutat ,solutia cu care am venit este sa dati dreptul jucatorilor de pe un server nou sa se poata muta la alegere unde isi doresc,macar odata.

UPDATE: pe urmatoarele servere nu o sa se mai poata abuza de bugurile ce se foloseau pentru crescut si nu cred ca ar fi okay sa mai fie fuzionate impreuna, hai sa oprim chestiile facute fara cap gasiti va alte cai de a atrage playeri :)