Posts by HalfOp

  Dragi jucatori,


  pergamentele Spirt nu sunt momentan functionale, in sensul ca Spiritele nu pot primi upgrade, folosind Pergament Spirit si Pergament Spirit (100%). Dat fiind faptul ca aceasta nu sunt functionale, au fost scoate din itemshop pentru moment.

  Puteti sa ne trimiteti un ticket in cazul in care ati facut o astfel de achizitie si doriti rambursarea Monedelor Dragon consumate, in cazul in care nu ati putut folosi itemele respective.


  Problema este verificata si va vom anunta imediat ce vom gasi o rezolvare pentru ea.


  A voastra,

  Echipa Metin2

  announcement_metin2_de_6e29884d4a8e2c3235ecddf58e00a35b.jpg


  În timpul sărbătorilor te poți aștepta la o **provocare specială** cu recompense extraordinare: participă la evenimente interesante precum noua **Bătălie Roială** pe serverele noi, dar temporare și obține câteva obiecte de înaltă calitate. Când serverele se închid, poți să-ți iei cel mai bun erou și să-l **muți pe alt server**.


  Dar nu numai profesioniștii Metin2 sunt cei care beneficiază: jucătorii complet noi nu vor avea probleme să-și găsească poziția pe servere și pot urca rapid în nivel, la fel ca toți ceilalți jucători! Profită din plin de această ocazie pentru a-i ajunge rapid din urmă pe veteranii din joc.


  ### Ce te așteaptă


  Participă la evenimentele populare pe **serverele noastre temporare** și obține recompense

  pentru provocări săptămânale, beneficiezi de creștere mai rapidă în nivel și de urcare în rang!


  * Conturile noi vor primi în continuare o reducere de 50% la cutii de Atac-Automat și Premium, precum și pachete gratuite de la magazinul de obiecte!


  * De asemenea, ai șansa extraordinară de a obține Monede Tigru în magazinul de obiecte și noua Bătălie Roială în Metin2!


  ## Provocări și Transfer Caractere

  Urmează 10 săptămâni magnifice de acțiune Metin2. După încheierea evenimentului, Transferul de Caractere este posibil în perioada 17/2/2021 până la 2/3/2021. Provocările de pe servere se schimbă în fiecare săptămână. Iar dacă te descurci foarte bine la provocări, poți să transferi mai multe echipamente și obiecte din inventarul tău.


  Poți colecta recompensele pentru finalizarea provocărilor din magazinul de obiecte. Trebuie să finalizezi **6 provocări** pentru a te califica pentru transferul eroului tău.


  **Sfat:** Începe din timp, deoarece provocările se îngreunează de la o săptămână la alta. Dar poți „trișa” puțin, deoarece participând la autorizarea noastră cu doi factori (în timpul evenimentelor sau înainte), ai finalizat deja o provocare care se contorizează!


  ## Puncte Rang și Recompense


  La fiecare provocare, există ranguri pentru fiecare Regat și Server. Cei mai buni 10% dintre jucători vor fi recompensați. Dacă atingi rangul 1, 2 sau 3 poți aștepta cu nerăbdare recompense suplimentare!


  Poți găsi provocările individuale listate pe forumul Metin2.


  ## Cele trei servere temporare


  Acestea sunt cele trei servere temporare - **pornesc pe 4/12/2020 la 10 AM CET.**


  **Alnitak**

  Regiune: Europa de Vest

  Canale: 6


  **Mintaka**

  Regiune: Europa de Est

  Canale: 6


  **Alnilam**

  Regiune: Turcia

  Canale: 6


  # Evenimente


  Există o gamă întreagă de evenimente de descoperit pe serverele temporare:


  ## Ajutoare Permanente


  Foloește timpul și ridică-ți nivelul cât mai mult pe aceste servere! Lucrurile se întâmplă rapid în acest eveniment:


  Obține un ajutor de EXP permanent de +200% și un ajutor permanent de cădere a obiectelor de +100%.


  ## Bătălia Roială


  Învinge-ți dușmanii în modul Bătălia Roială: pe serverele temporare de **vineri 12 PM până luni 12 PM CET** - intră în luptă și cucerește rangul. Te așteaptă mari premii! Te așteaptă premii grozave!


  #### Înregistrare și Reguli

  Ai nevoie de un tichet special pentru a participa la Bătălia Roială. Trebuie doar să te alături făcând clic pe butonul de eveniment corespunzător. De îndată ce sunt suficienți participanți, provocarea poate începe.


  Bătălia Roială are câteva reguli speciale pentru a asigura șanse egale și concurență loială: toți participanții joacă automat aceeași clasă și nu pot fi folosite abilități. La intrarea în Zona de Război, toate obiectele sunt confiscate temporar. Nu te îngrijora! Le vei primi înapoi după luptă!


  Deoarece începi fără echipament, trebuie să obții rapid unul nou. Acest lucru se poate face în diferite moduri: Cauți pe hartă pentru a găsi Cufere Provizii și Cufere Echipament. Acestea conțin echipamente sau alte obiecte utile. Alternativ, poți colecta inventarul tuturor jucătorilor pe care îi învingi.


  Apropo, în Bătălie Roială poți restabili viața prin uciderea altor jucători.


  #### Zone și Victorii

  În timp, zona sigură în care poți sta este din ce în ce mai limitată de un câmp electric. Asigură-te că te retragi în următoarea zonă sigură la timp, astfel încât să nu iei daune de la barieră. Acest lucru garantează o acțiune constantă!


  Ultimul jucător în picioare este încoronat câștigătorul jocului! Când Bătălia Roială s-a încheiat, vei fi teleportat înapoi în sat, iar eroul tău va fi readus la starea lui anterioară.


  O listă separată de rang este afișată pentru Bătălia Roială și recompensele sunt distribuite ca atare.


  ## Bătălia celor Cinci Altare


  Acesta este un eveniment PvP care are loc de **luni 12 PM până vineri 12 PM CET** pentru jucătorii de nivelul 30 și peste.


  Cucerește altare, apără-le de celelalte două regate, primește recompense cu ajutoare săptămânale și câștigă o mulțime de puncte de rang.


  Tichetul de acces „Chemarea Altarelor” poate fi achiziționat pentru 50.000 de Yang de la Vânzătoare Magazin General și te teleportează direct la Insula de Ceață.


  Odată ce lupta începe, toate cele trei regate trebuie să lupte pentru controlul celor cinci altare:

  * Pentru a captura un altar, acesta trebuie mai întâi distrus.

  * Regatul care are cei mai mulți membri în apropiere după 1 minut va captura altarul.

  * După 3 minute, altarul va reapărea în culoarea regatului care l-a capturat.

  * Cu cât un altar este mai mult sub controlul aceluiași regat, cu atât va fi mai greu de distrus.

  * Dacă un altar rămâne în posesia unui regat până la sfârșitul jocului, este activat un ajutor de 5 zile. Fiecare altar oferă un tip diferit de ajutor.

  * Doar jucătorii care au luat parte cu succes la luptă vor primi ajutorul.


  Sunt disponibile următoarele ajutoare:

  * Altarul Energiei (ajutor energie): Crește energia cu 2

  * Altarul Averii (ajutor obiecte): Crește dropul de obiecte cu 10%

  * Altarul Puterii (ajutor status): Crește puterea, inteligența, vitalitatea și dexteritatea cu 3

  * Altarul Sănătății (ajutor Yang): Crește rata de drop Yang cu 10%

  * Altarul Luminii (ajutor bonus): Crește bonusurile costumelor cu 3%


  ## Eveniment Șeful Lumii


  Învinge șefii lumii care apar la întâmplare într-o zonă neutră și primești Monede Tigru și alte recompense.


  Daunele pe care le-ai provocat contează și acestea! Atunci când caracterul tău atinge cel puțin daunele minime necesare și șeful este învins, vei primi prada în funcție de poziția ta în rangul daunelor. Dacă șeful lumii scapă, contorul de daune este resetat.


  **Recompense**

  Obține un rang avansat pentru recompense mai mari:


  Locurile 1-10: Nivel Pradă I

  Locurile 11-25: Nivel Pradă II

  Locurile 26-100: Nivel Pradă III

  Locul 100+ cu daune minime: Nivel Pradă IV


  IMPORTANT: Trebuie să îți colectezi recompensa înainte ca următorul șef al lumii să apară în bannerul evenimentului, altfel se va pierde! Acest eveniment se desfășoară pe întreaga perioadă în care serverele temporare sunt active.


  ## Bazarul


  De asemenea, poți face tranzacții rapide pe serverul temporar: harta „Bazar” este activă, iar jucătorii din toate cele trei regate își pot plasa magazinele acolo. În plus, există mai multe NPC-uri aici care facilitează cumpărarea și vânzarea profitabilă de bunuri. Ca de obicei, Bazarul este un loc de pace: acțiunile PvP nu sunt posibile pe hartă.


  ## Festivalul Recoltei


  Anul acesta, recolta a fost foarte târzie în cele trei regate. Wonda-Rim și Handu-Up au avut multe probleme cu prăjiturile lor de orez. Cum s-o fi întâmplat că acestea au fost furate! Ajută-i, aducându-le înapoi Plăcinta cu Orez și obține o recompensă princiară.


  Cu toate acestea, misiunea este destul de dificilă, așa că vei avea nevoie de ajutorul prietenilor pentru a doua parte a misiunii. Dacă vei completa această parte împreună cu ei, te așteaptă recompense și mai bune.


  ## Vânătoare de Suflete


  Odată ce ați atins nivelul 30, vizitați NPC Ah-Yu și veți primi o misiune. Dacă o finalizezi cu succes, vei primi drept recompensa o Cutie Spirite care conține două suflete: Spiritul Oneiric (crește daunele de impact) și Spiritul Celest (crește daunele de abilitate). (La primire, ai la dispoziție 24 de ore pentru a deschide cutia).


  Îmbunătățește sufletele folosind Pergament Spirit (sau Pergament Spirit 100%) pentru a le prelungi durata și posibilele atacuri ale sufletelor. Sufletele pot fi îmbunătățite de mai multe ori (există 5 niveluri în total). Cu toate acestea, și îmbunătățirea poate eșua, rămâi cu sufletul, dar nu și cu Pergamentul Spirit.


  Poți folosi sufletele numai după ce ai fost suficient de mult timp online. De exemplu, un suflet care are o durată de 1 oră va deveni activ numai după 1 oră de joc.


  Sufletele nu pot fi folosite în PvP sau în timpul unei transformări. Odată ce un suflet a expirat, poți finaliza din nou misiunea.


  ## Ajutor EXP


  Obține un alt ajutor, în plus față de cele menționate mai sus: Mergi la NPC Uriel și primești un ajutor de EXP. Cu cât nivelul tău este mai mare, cu atât bonusul de EXP este mai mare. Limitat la + 200% EXP (pentru jucătorii de la 101 la 120).


  Ajutorul actual trebuie să fi expirat înainte de a putea obține unul nou.


  ## Drop Obiecte


  Colectarea obiectelor prețioase și utile nu se limitează la serverele Anima, Corundum și Ege: evenimente de drop vor avea loc și pe serverele noastre temporare.


  #### Puterea Tigrului

  Pe întreaga durată a deschiderii serverelor temporare, Metinele și șefii vor dropa obiectul „Puterea Tigrului”, care îți permite să provoci cu 40% mai multe daune PvE **pe serverele obișnuite**. Ajutorul se aplică întregului cont Metin2 și durează 10 minute o dată activat.

  announcement_metin2_de_e257b333ebbf3299bf5137c29106e8f0.jpg


  Dragi jucatori,


  Roata Negoțului este aici!


  Invarte roata de pe 27.11.2020 ora 15:00 si pana pe 30.11.2020 ora 15:00 si poti castiga premii minunate cum ar fi:


  Cufar Enigma

  Marcasita Galbena Clara

  Marcasita Gri Clara

  Marcasita Verde Clara

  Orison

  Magazin Premium (7z)


  Toate cele bune,

  Echipa metin2

  announcement_metin2_de_3afa2b43813f56624db7bf240c62f943.jpg


  Noapte linistită, noapte sfân... stai, liniștea nu prea face parte din viața ta? La asta ne așteptam, așa că, desigur, ți-am pregătit o serie de evenimente de iarnă pline de acțiune - te vei distra!


  **Așteapta cu entuziasm următoarele evenimente și oferte în perioada festivă:**


  ## Costume noi, skin-uri pentru armă, însoțitori și mounți în magazinul Metin2

  Obține costumele noi de Crăciun și pălăriile călduroase, de lână! Folosește aceste dulci skin-uri de arme de Crăciun și permite acestor copaci noduroși amuzanți de Crăciun, să-ți ofere companie în aventurile tale. Și te poți bucura de toate acestea de pe spatele noii tale Lama de iarnă!


  * Oferta începe: 4 decembrie 2020 - la miezul nopții (CET)

  * Oferta se termină: 7 ianuarie 2021 - 11:59 PM (CET)


  ## Calendar de Advent Metin2

  Conectează-te în joc în fiecare zi și vizitează magazinul de obiecte pentru a debloca surprizele din Calendarul de Advent. În spatele fiecărei uși vei găsi un Cufăr Advent ce conține un obiect aleatoriu care te va ajuta în aventurile tale!


  Ține minte: Calendarul poate fi deschis doar de către jucătorii care au finalizat misiunea ‘Dinte de Ork’ până la 30/11.


  * Evenimentul începe: 1 decembrie 2020 - la miezul nopții (CET)

  * Evenimentul se termină: 24 decembrie 2020 - 11:59 PM (CET)


  ## Eveniment Festiv Okey

  La începutul lui Decembrie vom scoate la iveală **jocul popular de cărți okey în ediția extinsă de Crăciun**. Vânează monștri, adună cardurile okey de la aceștia și punându-le împreună obține un set!


  * Evenimentul începe: 4 decembrie 2020 - la miezul nopții (CET)

  * Evenimentul se termină: 7 ianuarie 2021 - 11:59 PM (CET)


  ## Evenimente de Crăciun

  Cineva a furat ciorapii lui Moș Crăciun. De fapt, acesta plănuia să-și ascundă cadourile în interiorul lor. Ajută-l să găsească cât mai multe șosete! Ajută-l să salveze Crăciunul și vei fi recompensat pe măsură:


  Vei rămâne uimit de bradul de Crăciun decorat extraordinar, mai mare și mai frumos ca niciodată, deoarece își arată splendoarea festivă exact în marea piață.


  * Evenimentul începe: 4 decembrie 2020 - la miezul nopții (CET)

  * Evenimentul se termină: 7 ianuarie 2021 - 11:59 PM (CET)


  ## Eveniment Omoară Monștri

  Omoară-l pe șeful înfricoșător Baashido în acțiunea majoră Evenimentul Omoară Monștri și poți obține ajutoare folositoare sau pe simpaticul însoțitor Micul Baashido!


  * Evenimentul începe: 23 decembrie 2020 - la miezul nopții (CET)

  * Evenimentul se termină: 7 ianuarie 2021 - 11:59 PM (CET)


  ## Tombola Metin2

  Minunata Tombolă Metin2 se întoarce! Profită de această șansă și obține tone de premii uimitoare.


  * Evenimentul începe: 25 decembrie 2020 - la miezul nopții (CET)

  * Evenimentul se termină: 27 ianuarie 2021 - 11:59 PM (CET)


  Îți dorim un sezon festiv excepțional,

  Echipa Metin2

  Dragi jucatori, astazi trecem la versiunea 20.6 si odata cu ea avem urmatoarele modificari:


  Actualizare 20.6


  CARACTERISTICI NOI

  • Cinci misiuni noi adăugate pentru noul continent Yohara. Jucătorii primesc licori din aceste misiuni care le îmbunătățesc statisticile Sung Ma pentru o anumită perioadă de timp.


  REPARAȚII BUGURI


  • S-a rezolvat o problemă care făcea ca un caracter să pară că stă în direcția greșită atunci când pescuia.

  • S-a rezolvat o problemă cu obiectul „Piatra Metin (L)”: uneori nu apărea nici o piatră Metin când obiectul era utilizat lângă obiecte precum case și portaluri.

  • S-au rezolvat problemele în misiunea „Găseşte Ac Decorativ Pentru Păr” (mici detalii de traducere).

  • Monstrul Copac Rău Roșu execută acum corect efectul lovitură/sonor.

  • S-a rezolvat o problemă în care setarea vizualizării camerei nu a fost salvată după ieșirea din joc.

  • Animațiile pentru abilitățile Ninja se termină acum la momentul corect când este echipată o armură specială, în timp ce mai devreme acest lucru nu se întâmpla.

  • NPC-ul „Bătrân” apare acum in mod corect dupa teleportare sau reinviere.

  • Acum, animațiile pentru Sura Magie și efectele sonore ale abilităților se afișează corect.

  • S-a rezolvat o problemă grafică cu monstrul Argos.

  • S-au rezolvat problemele cu animațiile și efectele sonore ale unor abilități din clasa „Șaman Dragon”.

  • S-au rezolvat diferite probleme în care caracterul rămânea blocat pe hartă.

  • Nu era afisat nici un mesaj/eroare atunci cand incercai sa dai la plus un item ce avea deja nivel maxim.

  • S-a rezolvat o problema in care PV/PM nu era calculat daca Alchimia Mistica era activa, in timpul schimbarii hartii.

  • S-a rezolvat o problemă în care jucătorii se teleportau în Bazar, dar teleportarea eșua și totuși trebuiau să plătească o taxă de 5,000 de Yang.

  • S-a rezolvat o problemă în care unele bonusuri pentru însoțitori nu aveau efect imediat.

  • Schimbarea evenimentului OX într-un eveniment în mai multe limbi.

  • Unele dintre efectele sonore ale abilităților Ninja se pot auzi acum din nou.

  Dragi jucatori,


  astazi si maine, vom rula licitatii pentru terenurile din Map1 din Chunjo si Shinsoo, urmand ca Luni sa le activam in Jinno.


  Urmariti mesajele din joc pentru mai multe informatii.

  Dragi jucatori,


  Jucați-vă rolul în evenimentul PvP: cuceriți altarele, apărați-le de celelalte două regate și colectați recompense săptămânale de tip ajutor! Bătălia celor Cinci Altare rulează de Joi pana Duminica.


  Cum funcționează bătălia PvP:

  De la nivelul 30, jucătorii pot lua parte la bătălie cu permisul Chemarea Altarelor. Acesta poate fi achiziționat de la Vânzătoare Magazin General pentru 50,000 de Yang și te teleportează direct pe insula specială unde are loc Bătălia celor Cinci Altare.


  Odată ce lupta începe, toate cele trei regate trebuie să lupte pentru controlul celor cinci altare:

  • Pentru a captura un altar, acesta trebuie mai întâi distrus.

  • Regatul care are cei mai mulți membri în apropiere, după 1 minut va captura altarul.

  • După 3 minute, altarul va apărea în culoarea regatului care l-a capturat.

  • Cu cât un altar a fost controlat mai mult de același regat, cu atât va fi mai greu de distrus.

  • În cazul în care un altar rămâne în posesia unui regat, la sfârșitul jocului este activat un ajutor de 5 zile. Fiecare altar oferă un tip diferit de ajutor.

  • Doar jucătorii care au luat parte cu succes la luptă vor primi ajutorul.


  Sunt disponibile următoarele ajutoare:

  • Altarul Energiei (ajutor energie): Crește energia cu 2

  • Altarul Averii (ajutor obiecte): Crește dropul de obiecte cu 10%

  • Altarul Puterii (ajutor status): Crește puterea, inteligența, vitalitatea și dexteritatea cu 3

  • Altarul Sănătății (ajutor Yang): Crește rata de drop Yang cu 10%

  • Altarul Luminii (ajutor bonus): Crește bonusurile costumelor cu 3%

  Dragi jucatori,


  mereu am citit feedback-ul vostru si am incercat sa va venim in ajutor pe cat posibil.


  Feedback-ul vostru a fost necesar pentru a convinge pe cei de la Webzen sa schimbe cateva aspecte cu privire la update-ul 20.5 si am incercat sa aducem schimbarile pe live cat mai rapid cu putinta.

  Spatiul original destinat hartii Piata, a fost prea mic, asa cum multi ati spus, deci, a fost marit intr-un mod semnificativ. Stim ca nu arata atat de bine, dar Webzen nu a avut timp sa-l aranjeze cu copaci si bancute, asa cum ati vrut voi :) . Stim ca suna usor sa pui cate un obiect ici-colo, dar sunt necesare foarte multe teste pentru asta, cum ar fi respawn-ul, posibilitatile de a ramane blocati, etc. Am cerut deja catre WebZen sa faca harta mai atragatoare, dar va mai dura ceva timp.


  Am primit feedback cum ca ar fi bine daca s-ar trece prin shop-uri. Desi este ceva ce nu facem de regula in Metin2, am eliminat coliziunea cu shop-urile.


  Unii dintre voi nu puteati face fata numarul mare de shop-uri, clientul lua crash si nu era posibil sa va logati inapoi in Piata de vreme ce harta era doar pe un canal. Drept urmare, am decis sa schimbam sistemul, facand harta Piata disponibila pe toate canalele. Acum va puteti loga pe un canal mai putin populat, daca ramaneti blocati. Ar fi si mai folositoare, daca v-ati pune deacord sa aveti canale diferite pentru diferite shop-uri, cum ar fi "Alchimie pe ch1", "Iteme de Upgrade pe ch2", .. etc. Acest lucru ar ajuta si jucatorii cu PC-uri mai putin performante sa va acceseze shop-urile, reducand din lag.


  Acest lucru va fi schimbat cu mentenanta de astazi. Tineti cont ca pentru a aduce aceasta schimbare, toate shop-urile vor fi inchise.


  Unii v-ati plans ca aceasta mapa face ca PvPul din Map1 sa dispara. V-am auzit si desi nu planuim sa aducem PvPul in bazar, vom activa lupta regatelor pe toate serverele, permanent. Initial aceasta harta era doar pentru serverele speciale, temporare sau evenimente speciale, dar vrem sa oferim celor entuziasmati de PvP un loc unde PvP-ul are sens.


  Lupta regatelor va fi activata in fiecare saptamana, de Joi pana Duminica, iar buff-urile oferite de aceasta vor tine 5 zile de la inchidere. Veti primi mai multe detalii intr-un alt anunt.


  V-am auzit deasemenea ca nu va place ca shop-ul Premium este in principal un item premium. Este un item premium dar poate fi obtinut si la diferite ocazii. In Duelul Profetilor, care este activ acum, acest item poate fi obtinut din cuferele de Argint si de Aur. Primar acesta va fi disponibil si in ItemShop. La inceput vrem sa-i vedem efectele si nu-l vom oferi in masa. Asta inseamna ca nu va fi permanent in Shop pentru moment. Momentan va fi oferit in evenimente controlate cum ar fi Roata norocului sau Licitatii Rapide. Vorbind despre Licitatii rapide, am vazut ca pretul de pornire are fost prea mare - acest lucru nu se va mai repeta.


  Dar, in general vorbind, Shop-ul Premium nu va fi gratuit. Este un item convenabil fara influenta in "castig". Avem si alte iteme in shop care pot fi considerate de unii "pay2win", dar Shop-ul premium nu este unul dintre ele.


  Vrem sa va oferit pe cat mai mult posibil continut gratuit. Nu de mult un continent complet nou a fost lansat, s-au Evenimentul Bossi Lumii, ori alte evenimente in egenral, unde puteti farma iteme premium. Unele actualizari sau iteme vor fi necesare sa fie platite, pentru a putea tine jocul in picioare in mod gratuit; si aceste iteme nu pot fi doar cele pe care nu le folositi ci si unele de interes.


  Pe langa asta, un eveniment de ajutor a fost pornit astazi, care va va oferi XP si Drop in plus; speram ca asta va compensa putin pentru neplaceri.


  Mai mult, veti putea obtine in mod gratuit masca, un pet zilnic si 4 carti de comandant+ in fiecare zi, pentru 3 saptamani.

  Speram ca ne intelegeti pozitia si ca incercam sa va intelegem si pe voi si sa ne luptam cu ceea ce doriti, cu WebZen.


  Toate cele bune,

  Dennis & Echipa Metin2

  announcement_metin2_de_d200d92964ab3d435a005845fb087864.jpg


  Oamenii din Europa și nu numai se luptă din nou cu COVID-19, iar distanțarea fizică este cea mai importantă armă a noastră împotriva virusului.

  Jocurile online pot ajuta oamenii din întreaga lume să suporte criza cu o mică distragere a atenției. Din acest motiv, am creat acest eveniment:


  Alăturați-vă, obțineți o mască de față gratuită din itemshop și Cutiile de Prim Ajutor de la evenimentul de ajutor și drop.


  ## Oferta de Eveniment în ItemShop

  Dați un exemplu și purtați mască și online - gratuit în itemshop:


  Obiecte Oferte Magazin
  Lanternă Moon (Orange) 1x zi per jucător
  Cartea Comandantului+ 4x zi per cont
  Mască de Față (m, f) 1x per cont
  Mască de Față + (m, f) Ofertă în ItemShop  ## Eveniment Ajutor și Drop


  Profitați de ocazie pentru a ridica nivelul eroului și drop substanțial:


  #### de pe 11/11 ora 01:00 până pe 18/11 ora 01:00

  * +75% EXP

  * +20% drop


  #### de pe 18/11 ora 01:00 până pe 25/11 ora 01:00

  * +150% EXP

  * +35% drops


  #### de pe 25/11 ora 01:00 până pe 2/12 ora 01:00

  * +200% EXP

  * +50% drop


  #### de pe 11/11 până pe 1/12

  * În fiecare zi, de la ora 5 PM până la ora 11:59 PM (CET), va exista o anumită șansă ca din Metine și șefi să cadă **Cutia de Prim Ajutor**.

  (Cutia nu este disponibila pe serverele Carpathians si Rubinum, ele avand evenimentele lor de drop!)


  **Veți găsi unul dintre aceste obiecte în Cutia de Prim Ajutor:**

  * Rună Aura de Gheață

  * Inelul Experienţei (1h)

  * Elixirul Lunii (E)

  * Elixirul Soarelui (E)

  * Elixirul Soarelui (M)

  * Elixirul Lunii (M)

  * Vin Flori de Piersic XL

  * Binecuvântarea Dragon

  * Binecuvântarea Vieții

  * Pergament Binecuvântat

  * Vin de Flori de Piersic


  Nota: pe toata durata evenimentelor, drop-ul alternativ va fi oprit (drop autorizatii, drop fasole, drop panza fina, drop cor draconis)

  Rămâi protejat!

  Echipa Metin2

  announcement_metin2_de_b2fd534896f4be8025fa99e54d59931a.jpg


  Când planetele se aliniază, Frăția Profeților se întâlnește în secret pentru un duel de inteligență care va determina cine este cel mai mare profet al celor trei regate. Ai curajul să accepți provocarea?


  În Duelul Profeților îți poți etala abilitățile de clarvăzător și poți câștiga premii fabuloase. Colectează Cărți de Tarot, ghicește mișcările adversarului și devino cel mai puternic clarvăzător din lumea Metin2!


  De data aceasta, vei obține noul **Magazin Premium Personal** (1 Zi), pe care câștigătorii norocoși l-ar putea găsi în **Cufăr Profet Albastru sau Roșu**!

  Folosind Magazin Premium Personal poți vinde automat bunurile în timp ce continui să joci sau chiar și în timp ce ești offline! Află mai multe despre Magazin Premium și caracteristicile sale interesante din Versiunea 20.5 - Noua Eră a Negoțului .


  # Eveniment: Duelul Profeților

  Ai darul de a fi clarvăzător? Doar cei cu simțul de a prezice mișcările adversarilor vor ieși victorioși din Duelul Profeților!

  * Start: 9 noiembrie la ora 01:00 dimineata!

  * Sfârșit drop: 25 noiembrie la ora 01:00 AM

  * Sfârșit eveniment: 26 noiembrie la ora 01:00 AM


  ### Cum se Joacă

  Ai nevoie de un Set Tarot pentru a lua parte la duel. Acesta este format din 18 cărți de tarot care pot fi obținute de la monștri din întreaga lume. Poți finaliza misiunea de până la 5x pe zi.


  Deschide minijocul făcând click pe „Duelul Profeților” din banner-ul evenimentului. Fiecare joc pe care îl joci necesită un Set Tarot.


  Dacă nu îți place să vânezi monștri sau dacă îți lipsesc câteva cărți, vei găsi trei Cufere Profet în magazinul de obiecte, pline de Cărți de Tarot.


  ### Reguli

  Obține 9 cărți de la 0 la 8. Fiecare număr apare exact o dată. Cărțile cu numere pare sunt negre, în timp ce cărțile impare sunt albe. Adversarul tău are exact aceleași cărți.


  În fiecare rundă selectezi o carte pentru a concura împotriva adversarului. Nu știi ce carte a ales adversarul. Poți vedea doar culoarea cărții și vei afla dacă cartea ta a fost mai mare, mai mică sau aceeași valoare. Pe baza acestor informații, trebuie să intuiești ce va face adversarul în continuare.


  Scopul este să-ți depășești adversarul cât mai des. Fiecare dintre aceste victorii îți aduce un punct. Minijocul se încheie odată ce toate cărțile au fost jucate. Primeşti Monede Profet egale cu scorul tău. Dacă câștigi, vei primi monede suplimentare egale cu diferența dintre scorurile tale.


  ### Recompense și Ranguri

  Poți schimba Monede Profet pentru premii grozave prin intermediul banner-ului de eveniment. În loc să colectezi un cufăr de recompense, poți alege, de asemenea, să folosești Monede Profet pentru a-ți crește rangul. Pur și simplu apeși pe rangul din banner-ul de eveniment și îți îmbunătățești rangul prin donarea de Monede Profet. Pentru fiecare donație vei avea nevoie de 15 Monede Profet. Cu cât faci mai multe donații, cu atât rangul va fi mai mare. La sfârșitul evenimentului toți jucătorii din primii 20 pot câștiga cupoane pentru magazin ca recompensă:


  * Locul 1: 1,000 MD

  * Locurile 2/3: 500 MD

  * Locurile 4-10: 100 MD

  * Locurile 11-20: 50 MD

  Dragi jucatori,


  la ora 15:00 vom avea o mentenanta de urgenta pentru a rezolva problemele cu apararile elementare.

  Speram ca nu va dura mult.

  Multumim pentru intelegere.


  PS: pe durata mentenantei vom modifica si taxele pentru shop-uri:

  1% - shop premium

  3% - shop normal


  Echipa Metin2

  Draga comunitate,


  multumim pentru raportarile privind damage-ul elemental. Am transmis informatia catre WebZen si vom discuta cu ei maine dimineata despre impactul acestuia si despre gasirea unei rezolvari. Speram sa va putem da noutati despre acest aspect in descursul zilei.

  Marirea damageului nu a fost una intentionata. Stiam ca update-ul de astazi va avea unele ajustari, dar acestea erau de natura vizuala doar. De vreme ce atentia noastra s-a axat mai mult pe harta de shop-uri si pe shop-urile offline pentru ca update-ul sa fie unul fara probleme, efectele elementare nu au facut parte din teste, deci, au fost omise. Asa cum am spus, acestea nu au fost adaugate intentionat si ne-au surprins si pe noi in aceeasi masura, in aceasta seara. In orice caz, promitem sa gasim o solutie asupra problemei.

  Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate!


  A voastra,

  Echipa Metin2

  Dragi jucatori,


  la mentenanta de astazi trecem la Versiunea 20.5 - Noua Eră a Negoțului


  Odata cu ea avem urmatoarele:


  CARACTERISTICI NOI


  • S-a adăugat harta „Bazar”. Jucătorii celor trei regate își pot amplasa magazinele aici. Acțiunile PvP/PvM nu sunt posibile pe noua hartă. Mai multe NPC-uri sunt active pe hartă pentru a facilita tranzacționarea.

  • S-a adăugat obiectul „Magazin Premium Personal”. Acest lucru permite ca mărfurile să fie vândute chiar și atunci când jucătorul se afla în joc sau nu este conectat. Magazinele vechi rămân active, dar pot fi plasate doar pe noua hartă.


  REPARAȚII BUGURI


  • S-a remediat o eroare care schimba statusul mănușilor Sung Ma după o nouă autentificare.

  • Porțile de la nivelul 2 din Catacomba Diavolului nu apareau

  • Corectarea costumelor de Halloween Jack O Războinic

  • Textul din fereastra de informatii este acum afișat corect.

  • S-au rezolvat unele probleme de sunet.

  • Administratorul Terenului nu aparea la loc după desfiintarea breslei.

  • S-au corectat informatiile pentru abilitățile Atacul Spiritului (S), Vârtejul Sabiei, Izbitură și Puterea Vieții.

  • A fost corectată afișarea abilităților Nor Otrăvitor și Iureș.

  • A fost corectat efectul sonor pentru abilitatea Atacul Sabiei.

  • S-a rezolvat o problemă care schimba culoarea prețurilor și a numelor obiectelor când anumite articole erau vândute la Magazinul general.

  • Piratul Tanaka nu mai apare în Templul Zodiac.

  • S-a corectat durata bonusurilor din temnița Templul Zodiac.

  • Rezistența elementară este acum afișată corect în interfață.

  • harta mare rămâne acum în poziția sa anterioară dupa redeschidere/interactiunea cu NPC-ul.

  • Sunetul a fost corectat pentru Veteranii Quag.

  • A fost ajustată durata daunelor pentru abilitatea Meteor: dauna este provocată în sincronizare cu animația.

  • Costumul Radiant Aura este acum negociabil.

  • A fost îndepărtat un copac aflat în interiorul statuii din Templul Zodiac.

  • S-a corectat afișajul umbrelor de pe carduri pentru două evenimente.

  • S-a rezolvat problema în care caracterul se bloca în pământ după ce a murit.

  • Emoțiile rămân atribuite tastelor corespunzătoare după moarte.

  Duminica, 1 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Cutie visinie de ebonita (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Pescuit Jigsaw
  20:00 - 24:00
  Pergament Spirit (Corundum)
  Luni, 2 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Elixirul Soarelui (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Elixirul Lunii (la metine si bosi)


  Marti, 3 Noiembrie 17:00 - 21:00 Cor Draconis (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Muffin (la metine si bosi)


  Miercuri, 4 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Pergament Exoricizare (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cor Draconis (la metine si bosi)


  Joi, 5 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Panza Fina (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Nugget (verde) (la metine si bosi)


  Vineri, 6 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Cor Draconis (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Vrajeste Obiectul B (la metine si bosi)


  Sambata, 7 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Imbun. Obiectului B (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cufere Lumina Lunii
  Duminica, 8 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Cufar Carte Insotitor (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Extindere Inventar (la metine si bosi)


  Luni, 9 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Panza Fina (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cal Negru (la metine si bosi)


  Marti, 10 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Pergament Binecuvantare (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cor Draconis (la metine si bosi)


  Miercuri, 11 Noiembrie
  17:00 - 21:00
  Putere Verde (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00
  Pergament Exorcizare (la metine si bosi)


  Joi, 12 Noiembrie
  17:00 - 21:00
  Cor Draconis (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00
  Predator Polar (la metine si bosi)


  Vineri, 13 Noiembrie
  17:00 - 21:00
  MetinHaos
  21:00 - 01:00
  Imbun. Obiectului B (la metine si bosi)


  Sambata, 14 Noiembrie
  17:00 - 21:00
  Vrajeste Obiectul B (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00
  Cutie visinie de ebonita (la metine si bosi)


  Duminica, 15 Noiembrie
  17:00 - 21:00
  Pescuit Jigsaw
  21:00 - 01:00
  Drop Mingi
  20:00 - 24:00
  Pergament Spirit (Corundum)
  Luni, 16 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Putere Verde (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cor Draconis (la metine si bosi)


  Marti, 17 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Pergament Exorcizare (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 SuperMetin


  Miercuri, 18 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Pergament Binecuvantat (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Muffin (la metine si bosi)
  Joi, 19 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Panza Fina (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cor Draconis (la metine si bosi)


  Vineri, 20 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Cor Draconis (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Predator Polar (la metine si bosi)
  Sambata, 21 Noiembrie
  17:00 - 21:00 MetinHaos
  21:00 - 01:00 Cufar Carte Insotitor (la metine si bosi)


  Duminica, 22 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Imbun. Obiectului B (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Vrajeste Obiectul B (la metine si bosi)


  Luni, 23 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Elixirul Soarelui (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Elixirul Lunii (la metine si bosi)


  Marti, 24 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Pergament Binecuvantare (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 MetinHaos


  Miercuri, 25 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Cor Draconis (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Elixirul Soarelui (la metine si bosi)


  Joi, 26 Noiembrie
  17:00 - 21:00 SuperMetin
  21:00 - 01:00 Leu Alb (la metine si bosi)


  Vineri, 27 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Imbun. Obiectului B (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Drop Mingi


  Sambata, 28 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Extindere Inventar (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Vrajeste Obiectul B (la metine si bosi)


  Duminica, 29 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Cufar Carte Insotitor
  21:00 - 01:00 Pescuit Jigsaw

  Luni, 30 Noiembrie
  17:00 - 21:00 Elixirul Lunii (la metine si bosi)
  21:00 - 01:00 Cor Draconis (la metine si bosi)


  Astazi la ora 21 vom rula prima licitatie pentru terenurile de breasla din harta Dong Gwang. Veti putea vedea ce teren este scos la licitatie atat in mesajele de pe server, cat si in harta respectiva, printr-un indicator asupra terenului ce urmeaza a fi licitat.

  Inregistrarile pentru licitatie incep cu 1h inainte. Doar liderul breslei poate inregistra breasla la licitatia terenului. Doar brenslele ce au atins nivelul 20 pot participa la licitatie.

  Incepand cu ora 21, daca liderul a inregistrat breasla, toti membrii breslei ce au fost in breasla de cel putin 24h vor putea participa la licitatie. Minumul licitatiei este de 1 won si maximul este de 99 woni (Doar WON-ii sunt acceptati). Licitatiile vor putea fi puse pana la ora 23PM.

  Breasla care a licitat cel mai mult va gastiga terenul.

  Tineti cont ca o breasla poate avea doar 1 singur teren (atat in noul cat si in vechiul continent), iar in noul continent taxa de breasla este de 1 won/zi.

  Jucatorii care au licitat dar breasla lor nu a castigat terenul, isi pot retrage banii de la Gardianul din centru orasului.

  Noul Magazin Premium


  Acum în sfârșit poți să vinzi obiecte în modul offline - vei găsi tot ce trebuie să știi despre această nouă funcție interesantă în acest ghid.  ## Magazinul Premium Personal


  Deschide magazinul și vinde produse automat și chiar și atunci ce ești offline - noul Magazin Premium Personal face posibil acest lucru. Pentru a începe, ai nevoie de un Magazin Premium Personal de la magazinul Metin2.  ### O Piață pentru Toți


  Acum poți găsi toate magazinele pe o singură hartă, accesibilă tuturor celor trei regate. Acest lucru va ușura pe viitor modalitatea de a găsi cumpărătorii și vânzătorii potriviți.


  În același timp, nu va mai fi posibilă deschiderea magazinelor normale pe alte hărți. Dacă nu vei deține un Magazin Premium, îți poți deschide magazinul normal ca de obicei. Duelurile și alte genuri de PvP nu sunt posibile pe această hartă specială.  ### Accesibil de Oriunde


  Poți continua să joci în timp ce magazinul premium este deschis. De asemenea, nu este o problemă dacă te deconectezi - magazinul tău va rămâne în continuare deschis, iar bunurile tale vor fi în continuare disponibile.