Posts by klaus0007

  Citind topicul tau am fost inclinat sa-ti dau o arma si o armura care le tin degeaba prin depozit, dar afirmatia ta de la sfarsit " am cam uitat limba romana" a facut sa dispara toata compasiunea. La multi ani si un craciun fericit RADUCIOIULE!


  *Peitho: Avertisment acordat pentru nerespectarea regulamentului. Posthunt.

  Pentru cei care mai urmaresc acest topic, am vorbim intr-o dimineata cu [SGM]Aimee si i-am zis ca tot pica serverul! Raspunsul a fost unul previzibil.. Serverul pica din cauta ca sunt prea multe shopuri etc... si ca problema este raportata la GF! ...

  Refritor la discutia ta cu Aimee, recent am avut si eu o discutie cu o persoana din staff care a zis ca au implementat un script(pentru reducerea lagului) care delogheaza toti playerii care sunt AFK mai mult de cateva minute(nu stiu cate 5-10-20..minute).
  Acum vin si eu cu cateva intrebari pentru Staff "Noi, jucatorii, cum mai facem si noi un yang, doi in plus daca ne dati shopurile afara? De unde mai cumparam ce avem nevoie? Aveti intentia sa implementati vreun NPC cu toate itemele de upgrade?..." Ar mai fi cateva intrebari dar ma opresc aici.
  Numai de bine sa auzim.