Posts by Bebe.Strumph


  asta in ipoteza in care d-na(d-soara)Bebe nu imi inchide gura ca la un copil de 10 ani...apropo ,stimata d-na/d-soara sa stiti ca nu toti playerii sunt copii si ,chiar daca ar fi asa sunt clientii dvs si ar trebui tratati cu respectul cuvenit!

  si ipoteza in care verifici ca mai este un topic deschis in care se discuta subiectul noului server unde este? :)


  Varsta jucatorilor nu este ceva ce sa ma afecteze pe mine in ceea ce priveste respectarea regulilor. Daca pt tine varsta face diferenta cand vine vorba de reguli, pt mine uite ca nu e asa.


  Topic unit cu cel dedicat.

  Salut,


  S-a mai spus de cateva ori cauza acestui mesaj de pe mirc. Incalcarile repetate ale regulilor au dus la blocarea anumitor clase de ip. Se remediaza printr-un restart pentru a schimba ip-ul sau dupa cum a spus mai sus un alt user, acceptarea acelor conditii (care nu vad de ce anume ar reprezenta o problema atat timp cat stii ca respecti regulile).


  Topic inchis.

  Salut,


  Topicurile in care se discuta despre acest update si efectele lui au fost unite. Va rog sa discutati aici si sa va spuneti opiniile intr-un mod civilizat indiferent ca sunt pro sau contra. Chiar daca voi traiti cu impresia ca echipa forumului e aici doar sa va vaneze, va inselati. Daca va comportati civilizat si respectati regulile nu are nimeni nici o problema.


  Multumesc.
  O seara buna.

  Buna,


  Da un clear cookies/cache si curata istoricul browserului si mai incearca odata. Incearca si cu un alt browser. Daca problema persista, te astept cu un pm.  O seara buna.
  Topic inchis.

  Salut.


  Dupa cum ti-am zis si in pm, acest forum a trecut printr-o schimbare majora si daca ai fi activat pe forum de cand spui ca joci metin2, ai fi cunoscut asta. Daca va mai fi necesara o alta modificare, va fi decizia GF in functie de prioritati. Si forumul in momentul de fata nu este o prioritate in metin2. Sunt lucruri mai urgente de rezolvat.


  O zi buna.
  Topic inchis.

  1. Aveti dreptul la un singur topic deschis pentru sectiunile vanzari, cumparari, estimari si schimburi. Daca cumva topicul care il aveti a fost inchis, aveti datoria sa cereti deschiderea lui prin pm catre moderatorul sectiunii, lasand link catre topic.

  2. Nu va bagati in topicurile altora sau veti fi sanctionati.

  3. Cand vindeti ceva precizati toate caracteristicile obiectului.

  4. Imediat ce s-a gasit un partener de comert detaliile tranzactiei sa se discute in privat (PM pe forum sau in joc, in cazul in care sunt din acelasi regat), forumul nu e camera de chat si se interzice postarea de adresa de mail/skype/numar de telefon.

  5. 5. Precizati pretul de pornire. Daca terminati mesajul cu "astept oferte" nu aveti dreptul sa comentati cand ofertele vin la "misto". Posturile care nu contin pret de pornire vor fi sanctionate.
  Tineti minte ca regula este valabila pentru sectiunile de vanzari.

  6.Postarea dubla, topicurile multiple deschise pe aceeasi tema, sunt interzise, cu toate ca nu v-ati primit raspunsul in urmatoarele secunde dupa postare.

  7.Limbajul de messenger nu este tolerat. "tz" "shi" "k" "dc" "ji" , etc pot fi scrise in Limba si Literatura ROMANA, de ex: t, si, c/ca, de ce, si. Folosirea limbajului de messenger va fi pedepsit cu avertisment.

  8. Se permite deschizatorului unui topic sa dea "bump" sau "up" la topic doar in momentul in care ultimul post din acel topic are 10 zile vechime. Cine da bump sau up zilnic sau odata la 2 zile asa cum am vazut ca "e la moda" va primit avertisment.

  9. Daca userul a cerut inchiderea topicului, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat spam.
  10. Vanzarea conturilor, itemelor sau yang-ului pe MD este permisa doar in joc, unde va asumati intreaga responsabilitate. Vanzarea de acest gen pe forum este interzisa.

  Acest regulament va fi modificat ori de cate ori va fi nevoie!