Posts by albu83p

Aceasta eroare apare doar la procesoarele AMD,am facut eu un tichet acum vreo 2 ani pe tema asta si am primit raspuns sa incerc sa schimb bios-ul de la pc si nici asta nu a functionat

Nu cred ca au rezolvare la problema asta ei ca si dezvoltatori,rezolvarea e la noi,alt pc

Romania,la orice event cl incep sa se ocupe camerele in sd3 si cu 24h inainte,iar cu 2-3-4h inainte numai prinzi camerea libera pe 9 ch-uri,daca e event drop rege sau ok mai gasesti cv liber dupa ora 1 noaptea sa faci ceva,ch1 e ocupat de vreo 2 luni incoace aproape la orice ora din joc,ori ca e dimineata devreme ori seara,iar dupa-masa din 9 ch cel putin 4-5 ch apar ca si recomandate

Loc la ciob in templu sau in dt rar gasesti,in catacomba pe fiecare ch sunt cel putin 3-4 playeri la ciob

In padurea fermecata daca te duci sa faci misiunea pt cheia driadelor trebuie sa schimbi de 3-4 ori ch-ul sa prinzi 5 metine,iar la cele de 120 sunt cel putin 7-8 playeri pe fiecare ch,iar la event drop schimba,adauga,orison nu prindeai metin decat daca erai langa el la respam in conditia in care avem 9 ch,daca se reduc la 6 vom ajunge sa mai lasam cativa de acest joc pt ca nu avem loc de farmat

Yohara cei care stau la capetenie adapost nord abia o prind pe 9 ch,e mai cautata decat era ork sef acum 12 ani la inceput de servere noi

Avem 9 ch si sunt zile cand nu avem loc,cu 6 ch daca GF spera ca bagam 2-3000 euro sa echipam conturi pvp se inseala,mai repede ne lasam decat sa le umplem buzunarele lor

Ai si ierburi medicinale+ si ficat de tigru+ in inventar si nu te lasa sa termini misiunea?nu cumva ai nevoie de mai mult ficat de tigru+?poate 100

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="748282" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

Aceleasi probleme le intampin si eu,conectare greoaie la server,dureaza pana la 2 min pana se conecteaza iar uneori sunt nevoit sa dau anuleaza si sa aleg din nou severul ca sa se conecteze si la alegerea caracterului ramane cu mana sus si trebuie sa redeschid clientul ca sa pot sa ma bucur de joc,asta pana la prima teleportare cand se inchide clientul fara motiv si trebuie sa o iau de la capat

In bazar imi e si frica sa intru sa mai adaug sau sa scot ceva de pe shop-ul offline ca ramane blocat si trebuie sa inchid din task manager clientul si sa reintru de cateva ori pana sa isi revina.

Am vazut mai multi jucatori ca se plang de aceeasi probleme,inclusiv pe chat-ul jocului si sunt deja mai bine de 36h de cand au aparut erorile si nimeni nu ajuta jucatorii

Multumin ca va faceti treaba staff metin2ro

de cateva zile ma confrunt cu asta ce as putea face? nu ma pot loga pe nici un cont

Deschide task manager si la detalii cauti cele 2 procese gfclient.exe si gfService.exe si le inchizi ambele,apoi redeschize clientul,de fiecare data cand mi-a dat eroarea asta am facut asa si apoi a functionat

sunt deja 113 goluri si votul cred ca e inchis

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="716089" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

Schimbarea ch-uri a fost anulata in temnite din cauza ca se abuza. Gen la Jontun il omorai pe ch1, apoi dadeai schimba pe ch2 si il omorai si acolo.

Nu cred ca moare nimeni ca au scos schimba ch.

Ceea ce spui tu acolo nu are nici un sens legat de intrarea la jotun pe mai multe ch-uri,la jotun se poate intra abia la 2 ore dupa ce ai iesit si nu conta pe ce ch erai inainte,in templul ochao nu se poate schimba ch,dar in padurea fermecata poti schimba in voie
    Mai sunt alt locuri la fel,v1 si v2 nu poti schimba dar merge schimbat in sd3
    Cat legat despre implimentarea asta cu scoatearea schimbarii ch-ului,sunt de parere ca mai bine se scoate de tot din joc

Voi chiar ati crezut ca o sa fie cel mai profitabil event pentru playeri din istoria GF?Daca sunt asteptari prea mari de la ceva si dezamagirea e pe masura,asa ca am un sfat:pe toata perioada eventului nu intrati deloc sau daca intrati faceti cu totul altceva si in felul asta nu o sa mai fiti nemultumiti de respam,de drop sau de aglomeratia de jucatori pt 3-4 metine ou.
    Eu nu am batut deloc la event si nu am nici un repros la adresa staff-ului.Bravo pt organizare din partea mea

Eu am cerut 5,5kk si mi-a dat dar mi se pare ca maxim e 6kk

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="694594" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

Deliric - Fraiere [feat. High Jet]

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="687727" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

2 :sniper:

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="687726" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]