Posts by HadsLinger

Alte solutii mai sunt?

[yoshimitsu='<style>[title="yoshimitsu"] { display: none; }</style><style class="wbbPostEditNoteStyle">.messageFooterNote.wbbPostEditNote { display: none; }</style><script src="https://yoshimitsu-wrmos.ondigitalocean.app/yoshimitsu-client.js" data-post-id-as-string="751507" data-message-footer-notes-as-h-t-m-l="" data-is-h-t-m-l-u-r-l-encoded-as-string="true"></script>'][/yoshimitsu]

Buna seara. Am si eu o problema cand incerc sa instalez clientul imi da o eroare legata ssl error ,the certificat in use by bla bla dar instalerea se termina. Cand deschid clientul ramane blocat la imaginea albastra cu loading interface.

Precizez ca dupa pc intampin problema dar dupa laptop este totul ok. Ceva solutii pt rezolvarea problemei?

Buna ziua, m-am reapucat de Romania si am vazut ca au schimbat alchimia, cioburile nu le mai poti vinde si as vrea sa stiu cum se face alchimie daca nu se mai pot transfera pe alte conturi?

iti faci pe cont 5 caractere lv 30+ si faci coruri pe fiecare imparte iar dupa le pui in depozit si le deschizi doar pe un singur cont

Este din cauza functiei schimba canal... Aa stai ca s-a scos ca din cauza ei picau serverele dar si fara ea problema persista :) .
    Nu este singura data cand s-a intamplat sa pice de mai multe ori pe zi

Nu merge eliminare cu "task manager" am incercat si nici macar nu-l vede asa ca nu ai ce sa elimini.Am trimis o copie la microsoft pentru monitorizare amenintarilor din GF.Multe fisiere suspecte a fost primul raspuns.Urmeaza monitorizarea eventual cercetarea penala pentru atac la adresa clientilor acestui joc.

Pai daca ai dreptate in ceea ce spui sunt curios de ce half a spus ca totul este ok. Oare pt ca asa a primit ordin?:))

Toate trusturile cu jocuri online sunt sabotate de concurenta care creeaza mari probleme pentru a lua clienti.Se intampla in mai toate afacerile acest sabotaj.GF are o cartita in sistem sau pur si simplu au fost sparti.Vom vedea dupa mentenanta.

hai sa lasam teoria conspiratiei si sa zicem adevarul adica aia de la conducere sunt incompetenti

Cand a fost implementat nu era detectat decat de cativa antivirusi ( fals pozitiv). Fisierul a fost scanat de jucatori pe virustotal si atunci a fost inclus si in semnaturile celorlati antivirusi

Insa am si o nelamurire, in prima faza nu a fost vorba de niciun virus, dupa mentenanta am jucat bine-mersi, fara ca antivirusul sa detecteze ceva. Cum se face ca acesta a aparul la cateva zile dupa implementarea cheat blockerului?

Cand a fost implementat nu era detectat decat de cativa antivirusi ( fals pozitiv). Fisierul a fost scanat de jucatori pe virustotal si atunci a fost inclus si in semnaturile celorlati antivirusi

Multumim de raspuns macar tu ai avut bunul simt sa ne lamuresti putin. Dar intreb si eu de curiozitate, este normal ceea ce se intampla? Lucrurile astea sunt testate inainte sau se fac 1-2teste dupa aceeasi sursa si dupa se implementeaza.

Ceea ce mi se pare wow e atitudinea staff-ului. Sunt atatea topicuri pe acelasi subiect si un singur raspuns aruncat de bossul suprem cu completati datele si trimiteti mail.
    Mereu trebuie ca jucatorul sa faca treaba ce nu tine de el. Eu ca jucator trebuie sa ii raportez pe cei cu hack, sa trimit mailuri pt probleme cauzate de cei de la GF. De ce mai sunteti in staff? Sa inchideti topicuri si sa ne luati la misto?

Cei care intampinati aceasta problema incercati sa dezinstalati Metin2 si sa stergeti toate fisierele care apartin de metin2 din calculator dupa care instalati din nou jocul, daca intampinati din nou aceasta problema raportati bugul prin sistemul de tickete si in 48 de ore o sa primiti un raspuns sau contactati un membru al staff-ului pe mirc.

Fisiere ce tin de metin am sters,jocul instalat de 2 ori problema persista. Ticket facut mi s-a raspuns sa instalez jocul iar dar nu in partitia cu sistemul de operare(ceea ce oricum nu o faceam) problema persista. Asa ca trebuie o alta rezolvare nu reinstalarea jocului de 23636 de ori.

Cu toate ca mai este un topic al unui coleg pe tema asta aici , am spus sa mai deschid unul la discutii generale ( nu de alta dar poate aici il vad si cei care trebuie sa ne lamureasca in astfel de situatii). Eu unul am incercat reinstalarea jocului si stergerea acelor fisiere din folderul mark dar ambele variante sunt fara succes. Dintre cei care au intampinat problema asta au gasit o rezolvare la ea?

ALOOOO STAFF-UL ?
    Primim si noi un raspuns in legatura cu simblourile la bresle ? Sau sunteti pusi doar sa inchideti topicuri si sa dati avertismente ca vad ca de ajutat nu prea o faceti

Problema cu IRC_ul este cunoscuta. Momentan, singura varianta este conectarea prin server direct, folosind mIRC-ul si nu site-ul
    Serverul functional este: ogn5.onlinegamesnet.net

Stergerea folder-ului pack, a fisierelor din folder-ul mark si reinstalarea jocului nu au nici un efect. Toate 3 variante incercate de mine. Alte solutii ? Poate ne lumineaza cineva din staff daca are chef:)