Posts by HadsLinger

Omul se plânge de bugul care a fost ,unii puteau da la tombola alții nu,cei care au dat când era bug au folosit si jd-uri iar apoi au resetat tombola pt a nu mai avea bug si așa au rămas oamenii fără jd-urile folosite. Nu cred că trebuie să filmam orice facem pe joc pt ca nu este vina noastră de problemele aparute. Asta a fost măcar, de acum sa nu mai fie probleme ceea ce nu cred:)

Hai sa iti spun a cui e vina. Vina este a ta pentru ca nu ai asteptat rezolvarea la problema. Acum ai de suferit.

Aha am inteles, mereu cand intru pe joc trebuie sa verific forumul prima data sa vad daca are cineva probleme cu ceva si dupa sa joc, sau sa intreb in dreapta si in stanga pe joc daca merge x si y chestie. Daca eu am intrat la 6 dimineata sa dau la tombola si topicul asta nu exista de unde sa ma informez ca tombola nu merge, citesc in stele ?

@HalfOp si noi cei care am putut da la tombola si am si folosit jd-uri pt a face rost de jetoane norocoase pt premii ce facem ? Eu unul am folosit jd-uri pt asta si acum nu am nici jetoanele norocoase dar nici jd-urile nu le mai vad inapoi. E corect ca MEREU sa avem de tras pt greselile altora ?

pro pt ideea ta pt ca singurele evenimente la care participă lumea sunt cele cu cufere clar de lună si minerit unde multi mineresc pt a avea finisaje de rubin,granat etc. Bine vorbesc de evenimentele mici nu de cele mari(halloween, crăciun, paste)

Salut. La fel cum am mai spus aici dar și pe forumul beta degeaba am dat feedback pentru că ei oricum nu prea tin cont de asta. Toată lumea s-a plans de modificările alchimiei si a cioburilor,ei tot cum au vrut au făcut adică cioburile nu le poți negocia si alchimia mitica s-a amânat pt o vreme (o să o implementeze ei când au chef ).
    Cu ideea asta a lor de a face câte 5coruri pe caracter vei face coruri pt a prelungi alchimia si o sa fii forțat să îți faci caractere mici pt ? Surpriza pt a prelungi tot alchimia. Practic au distrus jocul si sursa de venit a multora care ori vindeau antice ori direct cioburi. Cei de lv mic o să le ia destul pt a putea să se ridice pt ca o sa fim noi cei de lv mare si o sa batem peste tot:)).
    P.s. alchimia o să fie un lux pt multi,singurii care o să o aibă prelungită mereu o să fie cei care sunt dispuși sa cumpere coruri din itemshop. Webzen toate update-urile le fac in ideea în care să fii dependent de is.
    Deci cred că e timpul să "agățăm ghetele în cui".

S-a tot solicitat din partea jucatorilor o solutie pt excelentele alea goale,dar solutia care a venit e inutila.Adica singura diferenta acum este ca nu o sa mai avem legendar excelent gol,o sa avem mithyc gol,nu?(Cand am intrat eu pe beta nu mergea sa cumpar coruri sa testez,deci nu stiu exact cum functioneaza).
    Am intrat intre timp pe forumul international si m-a facut sa ma intreb de ce are Didi dreptul la o parere.Pe bune...opriti-o.

Toti am vrut o soluție pt excelente goale dar nu sub forma de mitic gol, excepție face didi care am văzut că e pro versiunii. 18.4.
    Nu vreau să par răutăcios dar când peste70% din playeri ne plângem de viitorul alchimiei si al rezistentelor ea e pro pt ca din punctul ei de vedere așa devine si șamanul mai util. Văd că uita ca de șaman e nevoie mai la orice boss de nivel mare. Eu cunosc șamani care rezista si bat singuri în pădurea fermecată si didi vrea ca efortul lor pt a își face iteme să se ducă pe apa sâmbetei doar pt simplu fapt că ea vrea ca șamanul să fie ca acum 5-6ani caracter de buff (uita ca sunt șamani care nu vor să depindă de alții) si toți să depindem de șamani fie la farmat/crescut sau temnite

Normal ca nu este neapărat ca sa accepte nemulțumirile noastre pt ca așa au făcut mereu. Nu stiu cat au ținut cont de părerea noastră și la echilibrarea de data trecută. Am fost mulți care ne-am plans si data trecută și tot ca ei au făcut.

Dacă o să lase in versiunea finală ca să facem câte 5coruri pe zi si cioburile nu se negociază ,alchimia noastră o să fie terminata mai mereu pt ca din alea 5coruri le folosești doar pt a prelungi alchimia, de încercat legendare din parti. Deci practic cu versiunea asta distruge jocul de tot pt ca alchimia si cioburile erau cam principala sursă de venit pt multi.

Ce dmg dau cercei smarald +8 cu 5 medie sau papuci de foc+6 cu 7 mob

Calculeza si tu x% din dmg pe care îl dai fără. Nimeni nu îți poate spune ce dmg dau pt ca variază în funcție de cât dai tu.

Salutari,
    Unde as putea farma/bate pentru yang la nivel 75 echipat bine cu mănuși , yang drop, și unde se creste de la nivel 75 pana la 105?

O idee profitabilă ar fi să bați în catacombe pt cioburi si sa le vinzi (asta dacă mai ai un cont pe care să muți cioburile). Poti lasa contul pe atac automat doar pt yang.
    De la75 cresti v4 si după 95 dacă ai iteme si alchimie în pădurea fermecată

Toate peturile au aceleasi sanse la pv, aparare, nr de bonusuri si durata? sau unii sunt mai buni ca ceilalti?

Salut. Pv-ul si apărarea sunt la fel pt toate peturile.
    Nr de skiluri pe care îl pot prinde sunt la fel de la 1 la3 cu excepție maimuța care prinde 2.
    Singura diferență este la valorile pe care le ia skilul, aici diferă de la pet la pet( exemplul un razador va primi mai mult berseker decât o maimuță)
    Uite ai aici toate informațiile despre pet-uri

danfantom colegul de mai sus a spus că a ieșit pe minus la eventul de paste si da este adevărat (aici vorbesc doar de conturile mari nu de conturi de farmat de lv mic) pt ca la metinele din pădure trebuia să stai în grupa să le spargi si șansă de ou magic era 50/50. Dacă stai si te gandesti ca il spargeai în grupa de4 de exemplu luai un ou magic după 6-7metine dacă aveai noroc. Din acel magic puteai să iei doar yang si suc de rodie profit 0 ținând cont că foloseai: alchimie cost 1kk cleștele pt fiecare în parte plus licori verzi etc. Nu mă plâng de acel event ,sunt mulțumit de ce am scos ținând cont de cat am jucat.
    La eventul okey lumea stătea pt acele "avantaje" pe care le obținea adică pietrele magice,adauga ,schimba iar acum le-au scos si din ce vad pe aici singurele lucruri bune acum sunt inelele,care si ele poate pica destul de greu. Eu unul nu vreau să îmi dau cu părerea legată de dropul cardurilor pt ca nu am farmat deloc la acest event pt ca nu mi-a permis timpul. Succes.

Ca la orice event o să fie playeri care sunt mulțumiți dar și playeri care nu sunt mulțumiți. În legătură cu dropul nu vreau să zic nimic pt ca sunt zile când iau 5oua la rând și zile când nu pica dar sa sărim peste asta. Ceea ce este frustrant este nr mic de metine ou vs nr mare de playeri care le caută. Nu mai spun că la metinele de 105+ este un adevărat show când le spargi, de aceea sunt playeri care la lv110+ sparg mt de 95 pt ca au drop.Cu noroc si efort se fac si oua magice.