Posts by HadsLinger

Salut.Am un War Corp,lvl 78,iteme bunicele zic eu.70 diavol,35 sageti,otravita+9 pm 30,8putere 5 blocare.De batut,bat repede in v4 insa cu rezistenta stau mai prost.In prima camera bat bine.Insa cand intru mai departe...e jale.As dori sa stiu,ce se recomanda,ca rezistenta ca sa fac lvl 90,rezistenta la fulger sau sageti?Dispun de yang suficient pentru tot ce este nevoie...

Dupa update-ul cu talismane pt v4 ai mai mare nevoie de rezistenta la fulger decat sageti,rezistenta la sageti nu mai este chiar asa de importanta. Rezistenta fulger poti sa ai dupa: colier de cupru,papuci de lemn, coif , armura si bratara.

Oameni Buni este un Joc de unde atata Frustrare ? Uni din voi citesc ce spun acolo ? Auzi asta e Bomba '' Vrea sa se apuce de Metin dar zice ca alti deja au lv Mare si ITM bune " ;)) Pai daca am 7 Ani de Metin si am Farmat si am facut o strategie de am face contul exact cum vreau eu , nu este ceva normal sa ai si LV. si ITM , cei care se apuc acuma sa zica mersi ca au si cufare Ucenic este un ajutor in + de care noi cei vechi nu am benificiat , iar cand vine vorba de Donatori , trebuie sa ei jocul ca atare eu nu am intrat pe joc sa fiu cel mai bun, am intrat sa imi pierd timpul si sa imi fac un cont decent cu care sa-mi fac treaba , daca vrei cont bun si sa-te lauzi ca esti mare goanga te bati cu baieti care muncesc pe dincolo si baga mii de euro, Si o intrebare pentru Beleuza ca sa aprins la cuvantul Donat , tu cand dai 100ron si nu ai nimic in mana sau in Buzunar inapoi oare cum se cheama, sa nu zica bani aruncati de pomana fara nici un folos au scos cuvantul " Ai DONAT "Daca tie iti convine sa arunci bani reali pe ceva virtual este strict problema ta. Jucati Jocul cu rabdare fara nervi si fara frustrare . " Sa fim Sanatosi ca Boala vine " :thumbup:

Mysu la partea cu donatul te inseli. A dona inseamna ca le dai bani celor de la GF fara sa ai niste asteptari, tu aici cu bani reali cumperi ceva virtual. Este la fel cum faci cu abonamentul la telefonie,cablu,internet adica cu bani platesti un serviciu( nici pe cele 3 exemple nu le ti in mana sau buzunar). Daca tot suntem la tema donat ,donatie e cand le dai cativa lei celor care fac stream pt ca iti place fata lui sau ce face el pe acolo.

Mda, sincer grafica si multe buguri lasa de dorit la jocul asta, joc metin din 2010 si dcomparant grafica jocurile din 2018 cu grafica metinului... lasa cu muult de dorit si mai au si preturi exceptionale pentru mondedele de dragon...si atit de multe schimbari in favoarea celor care sunt idioti si baga la bani in metin ca sa ce?,da recunosc si eu am bagat dar am realiza ca e o prostie, jocul nu mai merita deloc, cum spuneam grafica si multe altele in joc lasa foarte mult de dorit

1 nu te obligă nimeni să bagi bani în joc. Eventual o să spui că fără să bagi bani în joc nu se poate dar ai soluțiile sa cumperi vouchere când apar cu yang sau să farmezi pt a cumpăra iteme.
    2 s-a explicat destul de clar că grafica nu poate să fie schimbată radical (este imposibil la orice joc) ,singura soluție pt o nouă grafica pt anul2018 e să apară un metin3.
    3 dacă treceai de lv50 ai fii observat unele schimbări mici în grafica la anumite mape unde textura este diferită.
    Succes pe alte jocuri

Rubin cu atac,paguba medie, apărare
    Diamant cu paguba abilității si rezistenta la paguba abilității
    Jad dublu pv ,abs pv
    Onix cu rezistenta la: patrundere, sageti si atac corporal
    Granat- nu contează așa mult
    Safir-e strict pvp cu excepția bonusului standard rezistenta pamant
    P.s. ți-am spus cele mai bune bonusuri pe care le poți avea în pvm

pt rubin îți trebuie valoare atac -rezistenta la medie. Paguba medie nu e chiar necesară pt ca nu dai mult pe hit
    Safirul-pt a da dmg mai mare îți trebuie tare ,pt a primi dmg mai mic apărare. La safir e alegerea ta în funcție și de alte iteme ce le detii

Iti voi enumera niste lucruri ce nu le vad la tine si care iti maresc dmg-ul: khan, coif de lv 100. Ca un plus :iteme cu valoare atac plus cat mai multa medie.
    P.s. Nu vad sa fii spus nimic de alchimia pe care o detii.

Nu te pot intelege ,cand altii se plangeau tu ii faceai frustrati si te laudai ca sti sa joci si ai98 cufere argintii si 14 de aur, tot atunci ziceai ca nu e jumatatea eventului dar acum cand au mai ramas 2 zile vi sa te vaiti precum au facut cei pe care ii numeai frustrati.
    Ceva nu se leaga aici ori minteai prima data ori ai uitat pe parcurs cum sa faci cufere argintii si aurii.

Sa ma scuzi dar felul in care este afectat un caracter in PVP nu tine de jocul in sine ci de interactiunea cu alte caractere.Conditiile de joc in metin nu tin de PVP.Aici este vorba in primul rand de interactiunea caracterului cu mobi din joc,adica de jocul in sine.
    Mai mult decat atat,am fost instiintati,chiar daca cu intarziere de schimbarea echilibrului dintre clase!Asa ca din pacate ...la capitolul asta ei sunt cei care au dreptate!Cand intri pe metin ,pe wiki,iti sunt prezentati mobi cu o anumita putere.Aici este problema...aceasta schimbare a dezechilibrat jocul din punctul meu de vedere.

Am inteles , noi astia care jucam si partea pvp suntem exclusi ,noi nu avem dreptul sa ne plangem ca am bagat bani si am irosit timp pt anumite iteme, alchimie si acum nu prea ne mai este folositoare si trebuie sa schimbam una alta. Adica mai nou cei care au o problema in pvp o sa ne plangem pe forumurile altor jocuri pt ca pvp din metin nu tine de metin.
    Cand intri pe wiki ,iti prezentati mobi cu un level , o categorie si un anumit bonus nici decum puterea lui sau ce dmg da.
    P.S. macar sunt de acord cu tine Da aceasta echilibrare e mai mult o dezechilibrare atat in pvm cat si pvp

OK...stiu asta,dar revin cu intrebarea:
    de ce ne vaitam ??Daca problema noastra se poate rezolva cu acele talismane..e ok....atunci Gameforge pentru war corp sa il dea GRATIS!!!
    Exista un system de tikete...super bine!
    Atunci sa facem bine si sa ne unim!Intr-o prima faza eu va propun la toti cei care aveti war corp sa deschidem un topic nou in care sa ne punem semnaturile viz-a-viz de aceasta problema.
    Solicit deschiderea unui topic pentru posesorii de war corp in aceasta problema.Chiar daca schimbarea nu se datoreaza staff-ului nostru este de datoria lor sa ne asculte si sa ne indrume pentru remedierea acestei probleme!

Crezi ca doar War Corp e afectat de aceasta echilibrare? Si eu sunt afectat in pvp de aceasta ''echilibrare'' si nu detin war.
    Nu vezi ca staff-ul nu ne baga deloc in seama de atatea zile ,ne ignora total si tu vrei indrumare in problema echilibrarii :dash:

Am 60 colți, scut + safir excelent cu apărare likan. Acel likan de 120 îmi dădea 5,5k iar aseară am testat și mi dădea 8k.Iar tu la 61 respectiv cel de 75, nu aveți statusul full, unde cred că în mare parte v ar ajuta și ala.

Nu inteleg cum la voi da lycanu mai tare de la update. Am lycan de 75 si inainte dadeam in metine de 90 3000-3100 si acum dau 2800-2900 si la pvp pe cont lvl 1 dadeam 14000-15000 si acum dau 12000-13000

Uneori trebuie sa citești ce te ajută să dai mai tare(mă refer la status), nu ai cum sa dai cat un likan de 120. Cu 2 zile înainte de update un likan de 120 dădea 5,5k iar acum da 8k.

Na acum vedeti de ce am zis sa asteptati sa vedeti cum este in loc sa fiti nemultumiti? Pana mai ieri toti urlau ca se lasa de lycan, ca a devenit inutil, ca l-au facut praf si strigau ca sura BM si arcasul sunt "zei"...si uite ca dupa nici o zi de la implementare nu am vazut PE NIMENI sa se planga de BM sau arcas in schimb spuneti ca Lycanul da mai tare. Pai cum...acel Lycan de care voia sa se lase toata lumea? Ala praf? :lol:

Pai da Rapier, dar pentru tine ce înseamnă echilibrare? Pentru mine echilibrarea consta atât în pvm cât și în pvp.. Likanul l-a făcut mai puternic, șamanul, ninja arc și BM ul vor domina pvp ul. S-a plâns că likanul da prea tare, ce au făcut? L-au făcut să dea și mai tare? Părerea mea este că mai bine îl lăsau cum era înainte.