Sefii apar in zone neutre cum ar fi: desert, tara de foc ,vale respectiv muntele sohan.
Posts by HadsLinger
-
-
Monedele aniversare nu sunt negociabile, dar pe un cont ai 5 caractere, fanioanele ce cad la mobi sunt depozitabile, deci ai 5 caractere si 7 monede pe fiecare => 5x7=37 monede aniversare pe zi

Pet-ul de 10 e cel de la negustor si cred ca nu ofera nimic, adica nu poate oferi mare lucru atata timp cat il vei avea 10 ani

Aoleu mama ei de matematica... 5*7=35. Petul ala de 10 ani probabil ofera tot exp pt ca daca nu ar da nimic nu vad rostul sa il ti degeaba .
-
Asta nu putem sa iti zicem pt ca tine doar de tine. Adica daca ai buff,in ce camera bati ,stilul tau de joc etc.
-
Salut. In ce camera as putea sa cresc o samanca de la 84 la 90-95. Vreau o camera cu moobi multi si respawn rapid. Nu se pune problema de rezistat.
P.S. se poate nr camerei si o harta
P.S. mersi anticipat si toate cele bune -
Sincer asta e o mare prostie. Cum ar fi sa iti dai leac plus alte celalalte skilluri si sa prinzi 2-3 critice consecutive. Asa cum si alte caractere au critica si patrundere din iteme asa sa isi faca si samanul. Si eu as vrea critica pe corp rezistent sau pe teama/armura vrajita la sura sau otrava la tais...
-
Salut colegi. Voiam sa ma lamureasca si pe mine cei care au facut alchimie excelenta(nu cumparata) cam care e sansa pe langa cele 2 bonusuri standard sa mai prind 2 chiar 3 bonusuri pe piatra respectiva. Ca sunt in dubii daca sa cumpar sau sa incerc sa imi fac eu dar nu vreau sa fac un legendar excelent cu un singur bonus si acela sa fie unul nefolositor.
-
In catacombe etaj 1
-
De ce nu va resemnati cu gandul ca eventul e ratat si asa va ramane pana la sfarsit. Au facut acele eventuri aditionale pentru a ne mai "calma" pe noi dar la eventul de iarna nu vor fi modificari. Daca era sa fie dropul ca anul trecut aveam majoritatea pietre magice ,vrajeste,intareste si ei ieseau in minus asa ca au scazut rata de drop la carduri si asa nu toti o sa faca sute de cufere okey si gf iese in castig. E o companie trebuie sa faca profit. Eu m-am resemnat si nu mai ma agit pt a face seturi si nici nu bag md-uri pt a cumpara seturi. Spor la joc:)
-
S-a anuntat deja cu cat diferenta de lv intre player si monstru e mai mare cu atat pica mai greu cardurile. Dar na asa suntem noi vrem mereu varianta usoara si profit mare.
-
Mai bine in catacombe asta in caz ca ai facut un dt run incheiat cu succes(etajul1-9)
-
Din contra, joc si cand nu e event, si daca nu stii mentenanta deja a fost si nu stie nimeni nimic. Zona de Razboi ieri a fost inchisa si nu a intrat nimeni sa poata vedea noul update. Este foarte enervant sa astepti un lucru cand foarte simplu se poate spune o data exacta si gata. Dar in Romania lenea e foarte mare.
E munca voluntara oamenii astia intra cand au timp si chef. Nu sunt pusi sa iti stea la dispozitie 24/24. Dar mai sunt si alte comunitati din care se poate interesa lumea dar na e Romania lenea e mare si vrem totul de-a gata
-
Discutiile de pe aici au loc doar intre noi playeri ,sau intre playeri si conducere ? Lumea a pus niste intrebari aici, raspundeti si voi astazi ? Intreb si eu asa ca nu am ce face. Mai asteptam mult raspunsurile din partea voastra????
De ce te agiti atata ,esti unul din cei care joaca doar la eventuri? N-ai invatat in atatia ani ca un event "de sezon" se anunta cu cateva zile inainte de o mentenanta si legatura cu eventul cu aceste cufere okey de anul acesta Half a anuntat doar schimbari nu si data inceperii. In legatura cu dropul lor posibil sa se fi scos itemele de + pt armuri(agate,piatra luni etc)
-
Cred ca unii oamnei nu realizeaza ca un sura arme fara risipire este farmer TOATA LUMEA ARE APARARE SABIE , practic unul de level 105 care a muncit pentru lvl si itm (nu este foarte usor sa faci Inscriptionata +9 (1000-1500MD ur) +armura de 105(1000-1500)MD) este 0 in fata celor care au 8 lvl peste el .Desteptii de la GF trebuie sa realizeze ca nu toti putem sa ajungem la 115 iti trebuie timp si bani ,daca eu nu pot face lvl ce fac evident ca ma las ca nu mai am ce sa fac pe caracter .BUN..BINE BINE SCOATE-TI RISIPIREA MARITI DMG UL LA EA ,PUNETI O SANSA CRITICA 10% EX,COMPENSATI CU CEVA ,pentru mine unul este updatul decisiv in a merge mai departe cu ro-ul si a ma apuca de private si vorbeste cineva care a donat peste 500e in 4 ani .
In sfarsit cineva care gandeste ca mine.
Din ce am observat eu aici,pe forum, cand se baga un update sau se propune ceva de obicei intervin cei ce sunt contra. Faza cu risipa mi se pare geniala.Vrei sa dai risipa tuturor?faci lvl si se rezolva. Eu unul is satul sa vin la blue sa fac ceva scandal si sa vina un risipitor de lvl 18 sa ma tina risipit. Macar ala de 75 daca ma risipeste nu mii ciuda,ca a muncit putin sa-l faca lvl,da unu de lvl 18 e prea de tot. Eu sunt AM si sunt total de acord cu asta. Macar acum nu mai am dubii si o sa fac urmatorul master degetul. Faza cu P-uri in zona de razboi mi se pare ,iar,geniala.Iar noul mount e binevenit. Pt cei ce nu au 400kk sa-si ia mistret cu 20% mobi,mai bine ar incepe sa stranga bani de vouchere sa isi ia mamut cu 15% mobi ,1.5k pv si viteza de miscare mai mare, mai ieftin. In mare mi se pare un update foarte fain,si e binevenit din partea mea.
ps:sper sa nu modifice diferenta de lvl ,sa o mareasca,fiindca 8lvl mi se pare perfect.Nu zice nimeni ca nu este buna ideea cu risipirea din contra este ceva bun pt ca nici mie nu imi convine sa vina unul de lv18 sa imi dea risipirea dar aceasta diferenta de 8lv mi se pare prea mica... Adevarul pvp incepe dupa biologul de 94 asa ca ar fi fost o idee mai buna ca acea marja de 8lv sa fie de 20 asa ar multumi mai multi playeri. La 100-105 sa ai cum sa ii dai risipirea si celui de 120.
-
E o idee buna treaba cu risipa -pana acum daca se supara un praf de sura de 75 si nu te mai lasa nu puteai sa cresti v4 sau sa faci dueluri- si au ales 8lv ca sa fie ca la otrava sau sangeros

La 75 mai rar un sura cu m + la risipa (cu exceptia celor pvp). Si ca sa investesti timp si bani pt a face lv si de pvp si sa vezi ca bati lejer caractere mult peste lv tau ajutandu-te de risipa si acum dintr-o data chestia asta cu8 lv diferenta ,atunci o sa vezi cat de "buna" ti se mai pare ideea asta.
-
Unde scrie ceva despre risipire? Nu vad sa se mentioneze ca risipirea nu v-a mai functiona de la o diferenta de level . :))
La sfarsitul de la video zice de risipire. Un update frumos dar ca de obicei trebuie sa fie ceva ce il strica acum e faza cu risipirea. Mai bine ar mari nr de lv in loc de 8sa fie 20-30. Mie unul nu imi convine ca acum playeri de 110+pe care ii bateam lejer sa imi creeze probleme pt ca nu pot folosi risipirea ca e diferenta de peste 8lv. -
Salut. Pt cioburi poti sa bati in dt ,la broaste dar NEAPARAT cu manusa pt ca fara ea nu o sa iti pice chiar asa repede.
-
Si ce parere aveti de noua mapa pvp?

-
Cum adica se vor schimba skill-urile? In loc de ambuscade va fi altceva ? (de exemplu) ... si daca am G2 ... mi se va reseta? Is confuz
Nu se schimba nimic legat de skill-uri asa ca stai calm.
-
Nu inteleg faza cu elimi area cartii mineritului. Adica nu va mai fi dropabila si nu va mai exista acest skill.
-
La inceputul verii HalfOp a postat ceva despre o implementare care va ajuta la echilibrarea claselor,dar care se amana pentru sfarsitul lui august datorita faptului ca este un update major si e mai bine sa avem rabdare decat sa se greseasca ceva
http://board.ro.metin2.gamefor…irectorului-de-productie/Din ce am citit eu pe acolo se renunta pt un moment la schimbarea skilluri-lor si a bonusurilor. Eu unul cred ca se va baga un nou stil pvp pe langa cel clasic de duel.