Posts by joepushtiu
-
-
L-am construit corect. 2 Int, 1 Vit.
Iteme +6 am doar armura. MI-au esuat multe armuri si arme pana acum. Nu mai zic de celelalte iteme. Esueaza mereu, banii se duc, asa ca le tin la +3, ca sa nu esueze, sa nu mi le mai strice fierarul.
Constientizez ca pentru a avea minim+6 la toate itemele trebuie sa mai bag mai multi bani in joc.
Sunt obiectele acelea constra cost de pe site numite Imbunatateste obiectul si vrajeste obiectul si inca unul, pachet de 4, sa adaugi bonusuri pe el. Dar toate astea costa si mai mult. In bani reali. Merita sa le cumpar?
Nu,deocamdata n-ai de ce sa investesti pentru vrajeste.Daca chiar stai atat de rau cu yangul incat sa nu reusesti armura,scut si coif +6,du-te prin hattile mai mari si gaseste metine sparte de alti playeri si vezi daca lasa arme pe jos,pe care apoi sa le vinzi la mag general.O sa faci ceva yang asa.
Cand faci level 40,o sa primesti din cufarul ucenic 3 adauga bonus si 3 vrajeste care merg doar pe arme si armuri de lv40 sau mai mic,ai sansa sa prinzi ceva pv pe armura asa.Grabeste-te spre level 30 macar,cumpara un tarnacop si incepe sa mineresti.Sunt cautate finisajele lacrima,abanos si la mine pe server o lacrima finisata e in jur de 5kk si abanosul 2.5-3kk.
Insista...startul e mai greu.Succes!
-
Prima si prima data,esti sigura ca ai construit corect caracterul?Saman zmeu sau saman leac?
Daca esti zmeu,statusul la fiecare level 2int si 1vit daca nu ma insel,Ajutorul Drsgonului primul skill M,apoi Răgetul.In plus,te ajuta Arma eroi tineri pe care o primesti din 10 in 10 nivele.Pe langa arma,daca ai si niste iteme +5-6,chiar si fara bonusuri,ma indoiesc ca nu poti sa bati in map2.
-
Uite eu am batut azi 2 ore jumate si am dropat 11.Mai am nevoie de 4 pentru G
-
Clar glaive.Cred ca si daca glaiva ar fi +8,ar intrece otravita.La +9 nici nu se pune problema.
Singurul dezavantaj e atunci cand nu bati calare,esti mai lent cu arma de 2 maini.
-
Salut si multumesc de raspuns. Eu stiam ca sagetile nu mai sunt bune in v4, iar onyx am echipat pe mine., ce e drept, e legendar.
A zis de onyx pt ca poti sa prinzi evitare sageti pe el,nu conteaza ca e legendar
-
Buna ziua ce iteme imi trebuie pentru razboinic de nivel 64 tip aura pt a creste bine in v2-sd3 pana la 70-75???
Dupa lv61 cand poti echipa scutul,devine foarte usor sa bati in v2.Echipeaza scut lv61 +9,40-50% rezistenta la foc si dai mantie lejer si fara licori rosii probabil in v2 in regenerare(unde apropo,cresti cel mai rapid,sd3 e mai bun pentru drop)
-
A fost o problema cu clientul si se pare ca s-a facut o mentenanta despre care nu s-a spus nimic pe forum.Half a anuntat ca problema e rezolvata,dar ca si in cazul meu,daca primiti "date incorecte",ati fost blocati de catre client ca si masura de siguranta impotriva celor care incearca parole sa fure conturi.In cazul asta,lasati clientul in pace 1-2 ore pentru ca de fiecare data cand mai incercati,perioada de asteptare se prelungeste.
-
-
Ok, multumesc. Ar trebui sa optez pentru map2 sau orci?
Ai putea sa ai in vedere si templul hwang,pica bine cioburile la esoterici si daca faci rost de ceva iteme cu vant si eso,bati lejer chiar si prin ultimele camere.Daca nu ai asa multi bani de investit,cel mai ieftin cred ca iesi daca stai si bati in map2
-
Mai pe scurt,efortul care trebuie depus de jucatori este prea mare in raport cu recompensele puse la bataie.Efort mai ales financiar,pt ca yohara nu-i chiar asa simpla.
Dar degeaba intram aici si ne vaitam,"vai ce naspa o sa fie serverul temporar",daca la start fugim toti acolo gandindu-ne ca ceilalti au renuntat la idee.
Cel mai simplu raspuns ar fi sa gaseasca pe serverele temporare doar hackerii care sunt nelipsiti de ceva vreme.Fac pariu ca ei se vor descurca excelent si fara arme ucenic.
Spor la treaba tuturor!
-
-
@LionKing sa-nteleg ca nu te-ai exprimat nici liber,nici direct,nici complet.
1)Unu la mana,nu ai avut niciun "2 la mana".
2)Nu mai fii țâfnos,18.4 vine si daca te agiti tu si daca nu.
3)Nu esti singurul jucator de metin care lucreaza.
4)Consideri ca nu ai timp sa joci,e simplu,nu mai juca.
Mai mult de-atata energie n-o sa consum pe tine.
Revenind la 18.4,stie cineva care a pierdut ceva mai mult timp pe beta ce modificare s-a adus la eventul Yut nori? -
De ce o tineti lunga cu intrebarea asta stupida?
"Cum prelungesc eu alchimia cu 5 coruri?"
Pai pana la implementarea asta ati prelungit alchimia cu 3 coruri? -
Da' voi pana acu' ati facut cioburile sa va prelungiti alchimia pe un singur caracter?Diferenta va fi ca va trebui sa batem cu fiecare caracter pentru cioburi.Cu o investitie intr-un fms si cateva porcarii de iteme pentru un caracter de lvl 30 pe care le poti muta de pe un caracter pe altul,faci 25 de coruri intr-o zi.
-
-
S-a tot solicitat din partea jucatorilor o solutie pt excelentele alea goale,dar solutia care a venit e inutila.Adica singura diferenta acum este ca nu o sa mai avem legendar excelent gol,o sa avem mithyc gol,nu?(Cand am intrat eu pe beta nu mergea sa cumpar coruri sa testez,deci nu stiu exact cum functioneaza).
Am intrat intre timp pe forumul international si m-a facut sa ma intreb de ce are Didi dreptul la o parere.Pe bune...opriti-o. -
Dupa mentenanta asta,am observat ca nu mai merge sa dai + la iteme in anumite circumstante.Nu sunt sigur care sunt mai exact aceste circumstante,la inceput am crezut ca e ceva asemanator cu deschiderea cl-urilor,adica sa mearga doar in anumite zone.De exemplu,am incercat sa pun bless si zeu dragon pe niste iteme cand eram in padurea fermecata,dar nu aparea fereastra de upgrade...si nu numai mie,ci si colegilor din breasla.A mers dupa ce am dat restart oras,am inaintat putin si iar nu mai mergea sa pun bless pe item.Acelasi lucru se intampla si prin map1/map2.E ceva intentionat,sau e bug?
-
Nu e chiar asa greu cum spui tu sa treci de nivelul 1,poate doar la lvl mic.Dar aici apar contradictiile intre ce s-a spus despre templu si ce s-a implementat de fapt si anume "dificultate in functie de nivelul jucatorilor" si "run pentru solo sau grup de 8" daca-mi amintesc eu bine.
Treaba cu "run solo" iese din discutie din start.La nivelul 5-6,unde te pune sa bati boss-ul,te impietreste imediat cum te apropii si e gata treaba,avand in vedere ca n-are cine sa te scoata din piatra.
De curiozitate,am fost cu un sura mic de 36,P tais,teama...dai intr-un monstru 2 zile,deci nu prea cred ca un grup de lvl 30-40 are sanse.
Sa nu mai vorbim despre faptul ca am urcat de cel putin 10 ori cu succes zodiacul si de fiecare data din cufar am luat esarfa de 1%...talisman de-acolo iei o data la o luna-doua,daca ai noroc dupa ce completezi tabelul ala,dar ne cere de la +0 pana la +200 un alt talisman ca si obiect de upgrade.Sunt curios daca esueaza la + ca celelalte iteme...vom lasa 5 generatii sa joace pe conturile noastre sa vezi primul talisman +200
Succes la zodiac tuturor! -
Din 10 plăci pe care le-am avut ieri,am scos 3 cufere de aur (incredibil,dar adevărat...). Din cele 3 cufere de aur am luat un cor mistic prețios din care a ieșit un safir tăiat si doua lame demon+0 (...si mai incredibil,nu?).Mult mai mulțumit sunt de dropul din cele de argint..un ou razador,vrăjește obiectul+..