Depinde si ce caracter ai, daca esti mental sau sura arme alege eschiva/grabei+4 , daca esti war corp si ai aparare mai putina alege protectiei/grabei +4. Clar exclus protectiei si eschivei +4, iti trebuie viteza !
Posts by Rycheard21
-
-
Server 1 --> Oskury
Server 2 --> Pheonix
Server 3 --> Shadows
Server 4 --> Akatsuky
Server 5 --> Heresti
Server 6 --> Orion -
Daca am conturi fara nici un caracter pe ele pe nici un server, doar cu MD, pot pierde conturile?
Multumesc. -
Arma cu 12 Putere pentru a baga Aura, iar 12 Inteligenta pentru Tais.
-
10, Husky mi se par cei mai frumosi caini!
-
Am avut rabdare si am citit majoritatea postarilor! Cei care postati poze cu cate 40-50 de oua magice va asigur ca sunt de anii trecuti
cel putin eu mai stiu ceva metin! Pot si eu sa pun poze de anul trecut si sa decupez doar inventarul , ... si uite asa ma laud cu 50 oua magice cand eu nu am mai mult de 5 poate 10 ...
In rest va urez distractie placuta si multa bafta! Eu am 0 oua ... oricum nu ma asteptam la ceva bun din partea celor de la GF care mereu au scuze : bug la MD, bug la OUA anul trecut , eroare anu asta ....
Salut, nu sunt de anul trecut! Anul trecut nu erau implementate: Cureaua si acel inventar mic nou.
PS: O alta varianta ar fii modificata in Paintm copiezi oul si il pui in fiecare casuta... -
Dupa cateva calcule si etc-uri, am realizat ca respawn-ul metinelor ou este cu intarziere de 5 minute fata de respawn-ul metinelor normale. Va asigur de asta.
Cum ai ajuns tu la afirmatia asta?
Eu cred ca primesc respawn la ora fixa, sau si 5 minute. -
Salutare, am si eu o nelamurire.
La orci, metinele ou primesc respawn doar in centru sau pe toate harta? Multumesc!PS: Mi se pare un event frumos, majoritatea jucatorilor au impresia ca e prost... da, este, fata de anul trecut nici nu se compara. Dar asta este nu avem ce face, decat nimic e mai bine asa.
-
Vot #1
-
Vraciu - Scrisoare catre Bunica
-
-
-
te banez pentru ca esti un rocker imp***t
Aldariel- Primesti un avertisment pentru limbaj agresiv. Chiar daca cenzurati partial cuvintele , asta nu inseamna ca nu se intelege mesajul sau ca este permis.
-
-
-
-
-
Si eu astept... va fii cum era odata, prin 2009... ce vremuri:o3. (Acum stai o saptamana sa gasesti ceva...)
Astept cu nerabdare "Fuziunea"! -
-
10 (Sunt darnic <3)
Da si Click + Reply ca nu ma supar! :))