Posts by Krysty111999

  Salutare, aceasta problema nu este doar atunci cand pui un shop, problema aceasta apare si la cei care folosim auto si nu numai, deci cumpararea shop-ului premium este la tine solutia, in schimb la noi, cei care avem problema cu auto, ne mai ramane sa asteptam rezolvarea.

  Pur si simplu las caracterul pe auto si dupa trebuie sa tot verific pentru ca ma deconecteaza random, la fel cum patesti tu cu shop-ul.
  Toate cele bune!

  Krysty111999

  Slaut, incearca sa dai 'Reparare' la client si daca nu ai incercat pana acum asta, reinstaleaza jocul/clientul.

  Poate nu strica sa faci si un TIKET sau sa intri pe canalul oficial de Discord pentru a lua legatura cu cineva din echipa sau poate sunt altii care au mai intalnit problema asta.

  Cred ca am citit posturi de genul de 'n' ori, toata lumea se plange fara a se informa inainte, tin sa iti reamintesc ca echipa aceasta care "nu da doi bani pe noi" asa cum spui tu, face totul de dragul jocului si ca sa ajute, voluntar!

  Multe din implementari au luat viata in urma propunerilor de pe forum, dar nu totul este asa simplu precum pare, propunerea trebuie sa ajunga mai sus ca sa se poata face ceva practic, sunt convins ca cei din echipa transmit mai departe propunerile, problema insa, ca la orice alt joc este ca atunci cand implementezi ceva nou, asta si costa, nu pocnim din degete si se face.

  Si in legatura cu inchiderea topicurilor, chiar tu ti-ai raspuns la aceasta nedumerire, "inactivitate" prin urmare degeaba propui ceva daca nimeni nu se sinchiseste sa sustina propunere respectiva.

  Daca dupa instalare/dezinstalare jocului si reinstalarea sistemului de operare problema nu s-a rezolvat, atunci este problema de la ei, mai mult ca sigur si in legatura cu ce vad pe aici, cum ca "#nobodycares" sa stiti ca problema este cunoscuta, sa ne reamintim ca cei care stau la dispozitia noastra, fac asta voluntar si nu ei se ocupa de rezolvarea bug-urilor, ei doar transmit asta 'mai sus'.


  Quote

  Problema care face subiectul topicului este cunoscuta si se lucreaza la remedierea ei.

  LINK

  1.Buguri vizuale, multe.

  Acel bug de shop in orice mapa, foarte multe.

  Salut Kraisf, imi pare rau ca nu am mai pastrat pozele de acum 5-6 ani facute in joc,bug-ul acesta cu numele shop-urilor este mai batran ca unii dintre noi.

  Aceste bug-uri au fost dintotdeauna,cel putin eu de asta imi amintesc, tehnologia avanseaza,dar un cod vechi,ramane un cod vechi,nu prea poti imbunatati mare lucru la el,sa nu mai punem la socoteala incompatibilitatea cu Winows 10...

  Sa ne imaginam o Dacia la care incerci sa ii faci imbunatatiri,totul este doar asa la suprafata,dar in interior vechimea se simte...


  Toate cele bune!

  Krysty111999

  Eu tin 2 cliente pe 2 pc-uri ambele cu w10 x64 ultima versiune

  cel principal cu i7 8700, 16gb, ssd m.2 evo 970, rtx2070 si imi deschide clientele instant rezolutia 1600x900 ecran, cea mai optima pentru mine, nu ma scoate si nu-mi da crash-uri

  cel secundar i5 2400 8gb hdd sata 3 si grafica integrata cam in 10-15 secude fiecare client in parte rezolutia 1024x720 ecran, pentru shop-uri si nici de pe asta nu ma scoate sau sa mi se faca ecran negru.


  Incercati in 2019 sa va luati niste pc-uri mai de doamne ajuta (o configuratie decenta pana in 1000 lei gasiti i5, 8gb, gtx750ti si ssd) sa nu mai aveti probleme aiurea :)

  Salut hdu !

  Pai daca Metin2 care a fost lansat in 2004 necesita i7 gen 8 ca sa ruleze in parametrii normali,ce sa mai zicem de jocurile care se vor lansa in 2020?

  Am rulat Metin2 pe un DualCore prin 2009 si tineam 4-5 cliente deschise,fara sa ma scoata,fara sa imi faca ecranul negru,fara sa inghete imaginea.

  Daca pentru un joc care nu a fost imbunatatit la grafica si nici nu va fi,ne trebuie "procesoare de la NASA",nu stiu ce va urma,sa nu mai zic ca tu pui problema ca si cand suntem toti copii de bani gata,e adevarat ca o configuratie mai buna poate ajuta,dar cei care sunt mai "batrani" in jocul asta stiu ca pe vremuri nu-ti trebuia pc de mii de euro,nici macar de mii de lei ca sa ruleze fara alte probleme.

  Intelegeam daca aveau probleme doar cei cu calculatoare mai slabute,dar probleme au majoritatea,dupa cum se vede.  Toate cele bune!

  Krysty111999

  Salut TrinityForce, am si eu problema asta si nu cred ca suntem singurii...

  Am vazut o tona de post-uri pe forum legate de problema asta,sa nu mai zic ca avem un thread specific aici.

  Aparent este de la noul launcher Gameforge,pe mine ma scoate cu totul din joc,uneori nu porneste jocul,alteori imi porneste in 5-10 minute,fara sa exagerez.

  Probelmele astea se vor rezolva daca vor imbunatati platforma si probabil la asta se lucreaza,sper!

  Sincer,eu nu ma asteptam sa fie asa repede aceasta "fuziune".

  Eu credeam ca o sa se uneasca serverele noastre cu cele straine cum spunea si alin9888, dar aparent nu.

  Chiar si asa, o sa fie distractiv sa avem noi provocari, sper sa se populeze cat mai repede, astept cu nerabdare!

  SALUT

  Bug-ul acesta a apărut de la fuziune. Eșarfa care o aveai pe cont a fost pusa în item Shop și contul a rămas cu animația ei fără sa dispară. Dar cand echipei alta eșarfă dispare animația veche.

  Le ai în item Shop pe toate

  Salut, alin9888 !


  Din pacate nu sunt nici acolo.

  Am mai vorbit cu cineva care avea bug-ul acesta si persoana respectiva l-a rezolvat inlocuind atat esarfa cat si frizura cu alta,dar eu cum am zis mai sus,am incercat asta...


  Toate cele bune!

  Krysty111999


  EDIT: Am rezolvat problema prin sistemul de tichete,aparent era doar vizual bug-ul,esarfa si frizura nici macar nu se aflau pe cont,a ramas asa de la fuziune.


  Se poate da TC!


  Multumesc!