Corect, trebuie sa pun niste ochelari
...aparea "+" de la faptul ca este SI amuleta, la setul 1 la care lipseste descrierea/link-ul sunt doua semne "+".
Posts by Rapier
-
-
Am constatat niste mici inadvertente in pagina despre Eventul de Valentine's Day 2016:
- in locul unde sunt descrise Setul 1 si Setul 2 ce ofera bonusuri suplimentare, ambele seturi sunt descrise identic adica formate din Valentinio+/Valentinia+ SI Amuleta Ciocolata. Totusi sunt trecute ca avand bonusuri suplimentare diferite (50% EXP respectiv 20% EXP), Ce diferenta intre cele doua seturi?... Initial se spusese ca poti combina Valentiinio+/Valentinia+ si cu Amuleta Dragostei Eterne si aceasta va da un bonus suplimentar mai mic. Acum vad ca acest lucru a fost corectat peste tot. Este posibil sa fi ramas cele doua seturi de acolo?
- Tot la cele doua seturi, link-urile catre Valentinia+/Valentinio+ sunt diferite...la setul 1 spune "pagina inexistenta" in timp ce la setul 2 link-urile functioneaza. Dat fiind faptul ca este vorba de aceleasi Valentinio+/Valentinia+, link-urile ar trebui sa fie aceleasi si sa mearga.
-
itemul "extindere inventar" se poate negocia ?
cred ca ar fi cam 20-30kk unulDa, cel care se cumpara din Item Shop se poate negocia/pune in shop. Cel pe care il primesti in urma misiunii facute in joc nu se poate negocia. Pe Polaris au aparut deja la 20-30kk din ce am vazut
-
Eu nu gasesc itemul de cumparat spatiile de inventar...Am vazut mai sus,spunea un jucator ca itemul costa 15MD 5 spatii..Imi poate spune cineva unde il gasesc in IS si cum se numeste.
Intrii in Item Shop din clientul de joc, dai pe Obiecte Noi in TAB-ul de sus si este primul item de vanzare. Se cheama Extindere Inventar si costa 15 MD.
-
Poate m-am aprins si am fost mai agresiv decat trebuia...imi cer scuze. De la o discutie legata de update-uri s-a ajuns la altele. Ideea pt care am scris ce am scris este ca din ce in ce mai mult , se pare ca nu vedem decat partea "goala" a paharului si uitam sa ne bucuram de ce lucruri noi apar. Imi amintesc ca am citit azi sau ieri despre chestia cu separarea miilor la suma (sa se puna punctul ala despartitor). Am zis ca uite o chestie folositoare si buna...ce credeti, citesc in aceeasi zi un post nu mai retin al cui care striga ca de ce nu s-a introdus de acum nush cata vreme. Intelegeti ideea? E vorba ca ORICE se face cineva se gaseste sa aiba ceva impotriva sau care sa nu ii convina. In loc sa zica mersi , uite ca s-a bagat o chestie buna...nu, de ce nu s-a bagat de acum nush cati ani. Uite de aia nu s-a bagat.
Multi nu inteleg ca orice firma trebuie sa aiba un profit...altfel se inchide, da faliment. Este normal ca si GF ca orice alta firma sa urmareasca sa aiba profit. De asta se cheama Gmbh sau SRL sau ce e ca e o companie nu organizatie caritabila non-profit. Nu face opere de binefacere, are cheltuieli si trebuie sa si le acopere. Nici unul din noi nu avem date sa evaluam in ce masura trebuie sau nu sa faca profit si cat. Si nici nu este treaba noastra, nu facem parte din consiliul lor de administratie. Asta nu intelege lumea. Implementarile se iau tinand cont de toate comunitatile, de cererile jucatorilor (da, se iau si astea in calcul) de strategia de marketing, de studii, etc. Nu se iau nici haotic, nici la intamplare si nici doar ca sa scoata bani. Se urmareste si profitul, este normal, dar se urmareste si introducerea unor lucruri pe care jucatorii le apreciaza, altfel nu ar fi rentabile. Si daca la noi nu se potriveste o implementare, in alte parti se potriveste.
Hai sa va spun cum vad asta cu inventarele ca tot este topic despre noua versiune de client si noile update-uri. Puteau sa faca extinderea asta pe 1 luna sau 15 zile cu MD asa cum este si depozitul. Si va asigur ca si asa ar fi fost destui care ar fi bagat bani sa ia extensia. Uite ca nu au facut asta si au dat posibilitatea sa fie permanenta. Un mare plus...de ce nimeni nu spune asta? Nu e gratis? Pai daca o sa ajunga chestiile alea din item shop de extensie la pretul la care sunt Biscuitii Proteina, eu as zice ca e foarte ieftin chiar. Dai cateva zeci de kk si gata ai inventarul extins permanent. Nu o sa coste "sute de euro" pe nimeni, nu o sa ii faca nicio gaura in punga (nici real nici virtual). Si inca ceva...nimeni nu spune ca TREBUIE sa ai 4 inventare. S-a putut juca jocul asta 7 ani bine mersi cu 2 doar si nu a renuntat nimeni din cauza asta. Acum ai o posibilitate sa maresti acel spatiu, nu te obliga nimeni sa o faci dar macar exista posibilitatea. Era mai bine sa nu fie deloc? Sau sa fie pe timp?
Si nu in ultimul rand, aceste discutii ajung sub o forma sau alta la GF. Printre altele rolul staffului este sa transmita nemultumirile jucatorilor mai departe...si o fac. Va reamintesc doar de modificarea valorii la pietrele anti-magie si este doar unul din lucruri. Sunt multe lucruri ce au fost modificate sau implementate in urma cererilor sau nemultumirilor. Dar daca vrem sa fie ascultate ar trebui sa le facem si constructive, sa se poata face ceva, nu doar replici ca "nu e bine".
Nu uitati ca este un joc pana la urma. Rolul lui este sa ne faca sa ne destindem, sa radem si sa ne distram...nu sa ne certam si sa fim crispati, lucru pe care de multe ori il uitam (si eu recunosc ca patesc la fel). Este greu, dar cred ca e in avantajul tuturor sa privim si partea buna a fiecarei implementari. Daca apare ceva nou, in loc sa spunem "aa ce nashpa, iar ne pun sa bagam bani" sau alte remarci de genul asta, de ce nu spunem..."cum pot sa folosesc asta mai simplu, mai ieftin si in interesul meu ca sa fiu mai bun pe joc?"
-
...No, bun, o sa ziceti acum ca esafele, peturile, inventarele si multe altele se pot cumpara de la acesti playeri VIP, ca pana la urma asta sunt, avand in vedere avanajele care le au. DAR, si exista un mare dar, pe cand ei stau 5 minute pentru a apasa niste click-uri, altii farmeaza luni de zile pentru a avea acces la ''privilegiul'' jucatorilor VIP...
Nu pot sa nu ma abtin sa nu comentez, deja imaginea pe care o vad descrisa aici nu are nici o legatura cu realitatea. Acei oameni care "stau 5 minute pentru un click" stau ore si zile pentru a MUNCI la un serviciu...stii? e activitatea aia ce presupune sa ai un loc de munca, sa petreci zile si ore sau nopti spargandu-ti creierii sau rupandu-ti spinarea ca sa castigi acei bani. NU sunt gasiti pe strada si nici primiti cadou de la o zana cu bagheta magica si nici de la Zeul Dragon. Si omul ala care munceste zilnic (nu farmand pe metin ca a tras chiulul la scoala si dupa nu e in stare sa scrie corect doua cuvinte pe romaneste), dupa ce ajunge acasa, vrea si el sa se relaxeze cateva ore pe joc. Si in orele alea vrea sa se bata sau sa omoare bossi, fiecare dupa stilul de joc, NU are timp sau chef dupa atatea ore de munca, sa stea luni de zile la farmat si vrea sa obtina anumite lucruri mai repede platind pentru asta. Altii baga banii la pacanele sau ii arunca pe droguri...ei uite ca unora le face placere sa ii bage in joc.
Faci referire la costurile de intretinere si spui ca nu sunt mari. Probabil ca ai intalnit pana acum doar PC-uri puse sub o masa umplute de praf si care caraie...stii macar ce inseamna hostingul unui server intr-un Data Center? Ai habar ce costuri implica? Si nu este vorba de UN server ci de mai multe. Este vorba de mii de euro lunar. Si nu vorbesc decat de hosting aici, fara banda de net, fara dezvoltare, contracte de mentenanta, personal, etc. Vorbiti de parca gata are HalfOp serverul sub pat si saptamanal baga si el aspiratorul si il curata de praf.
Toata lumea comenteaza, toti isi dau cu parerea, toti stiu ei cel mai bine si sunt buni la dat sfaturi si la a aprecia pe altii. Va intereseaza ca unu sau altul baga bani sau nu, sau ca i-a castigat la capsuni in Spania sau la carat tomberoane, de parca ar fi treaba voastra. Ma scarbeste pe zi ce trece sa vad cum se duce de rapa jocul si nu GF sau stafful este de vina ci jucatorii de genul asta care sunt interesati mai mult de viata privata a altuia si de cati bani baga, decat sa isi vada de jocul lor.
Imi accept orice sanctiune considerati ca merit pentru postul asta, dar m-am saturat sa vad atatea aberatii si nimeni sa nu spuna nimic. Din pacate stafful nu poate raspunde jucatorilor la modul asta pt ca trebuie sa se abtina...eu nu
-
Eee atunci asta cred ca e tot. Cum am jucat atat timp cu 2 inventare asa o vom face si de acum inainte (cred ca nu sunt toti de acord sa cumpere din is iteme pt maritul inventarului). Pe scurt parerea mea e ca si acest update la partea importanta o da in bara.
Nu neeaparat, nu mai fiti asa negativisti. Orice nu e gratis, gata "o da in bara". De ce nu farmezi sa strangi yang si sa cumperi vouchere atunci cand se gasesc de vanzare. Asa vei avea MD sa iti cumperi ce vrei din Item Shop. A stiu, e greu si costa mult...soarta.
Si Biscuitii cu Proteine se achizitioneaza intial NUMAI din Item Shop, totusi marea majoritate daca nu toti jucatorii, au posibilitatea sa ii achizitioneze pe yang din shopurile altor jucatori. Din ce s-a anuntat, acele extensii de inventar ce se vor gasi in Item Shop sunt negociabile si se pot vinde asa incat daca nu doresti sa le cumperi cu MD poti astepta pana vor aparea in shopuri. Initial vor fi scumpe dar cu siguranta pretul va scadea, asa cum a fost si la Biscuiti sau alte iteme ce se cumpara initial doar cu MD
Iata deci ca variante exista, dar de ce sa ne bucuram de ceva nou si nu sa ne apucam mai bine sa ne plangem dupa obiceiul romanului ca deh...daca nu e "moka" nu e bun.
-
Exista o neconcordanta intre informatiile prezentate la pagina generala despre cizme/papuci de AICI si paginile ce detaliaza cele doua perechi de papuci noi...cei de apa AICI si cei de foc AICI. Diferenta consta in obiectul de upgrade 1 care in lista generala este indicat ca fiind Vopsea Gri (la toate plusurile de la 1 la 9), in timp ce in paginile cu detalierea papucilor de la +7 apare ca fiind Mithril.
Una din cele doua informatii este incorecta, ar trebui corectata si ar trebui sa apara la fel in ambele locuri
-
Da, intradevar imi asum neatentia la citirea textului, am vazut ca scrie "pana la 3 competente".
Acum am urmatorea intrebare: Cand vezi cate competente are petul? in momentul in care il faci Eroic (cartile verzi) sau cand il faci Curajos (cartile maro nr 2)?
Multumesc,Nu am eu personal unul dar stiu ca nr de sloturi il vezi dupa ce il faci Eroic (cartile verzi), adica la final de tot. La lvl 81, intai citesti cartile maro nr 2 si il faci Curajos, apoi poti citi cartile verzi si sa il faci Eroic. La acel moment se deschid sloturile.
Iarasi ceva interesant si care poate nu este stiut, valoarea skillurilor se pare ca creste odata cu lvl-ul animalului (asa am aflat de la cei care au pus skilluri pe el si din ce scrie pe wiki-ul din UK). Deci este de preferat sa ii puneti skillurile neeaparat la lvl 81 pt a beneficia de cresterea maxima posibila. Daca de ex citesti cartile de skill la lvl 100, pierzi teoretic cresterea valorii de la lvl 81-100. Sper ca am explicat bine si se intelege. Dau un ex: la lvl 81 citesc cartea pt Valoare Atac (Berserker) si dupa aceea urc skillul la maxim (animalutul ramanand la lvl 81). La acel lvl 81, valoarea pe care o vei avea la atac nu va fi cat scrie pe wiki de +8% (sau cat este fctie de animalut) ci mai mica. Va ajunge la valoarea de +8% abia cand animalutul va avea lvl 105 (a si fost scris pe wiki la un moment dat faptul ca valorile de acolo erau pentru animalute de lvl 105, acum vad ca textul acela a fost scos). Daca insa vei creste animalutul pana la lvl 105 si abia atunci vei citi cartea (din diverse motive, sa zicem ca nu stii ca trebuia mai devreme sau nu ai avut cartea, etc), valoarea de la skill va fi mai mica si nu vei mai putea recupera diferenta (cam cum era cu punctele pierdute de la mastere la caracter).
Ce am scris mai sus este o teorie bazata pe ce am citit si ce am aflat de la jucatori. Ezista si posibilitatea sa nu fie adevarata 100% dar consider ca ar trebui sa luati in calcul si aceasta varianta si sa faceti skill-urile cand trebuie, adica la timp pt ca dupa aceea va fi imposibil sa dati lvl inapoi. Momentan informatiile sunt putine pentru ca nu sunt multe astfel de animale dar ar fi util ca cei care le detin sa urmareasca aceste aspecte si eventual sa spuna...desi stiu ca multi prefera sa tina informatia pentru ei ca sa fie mai buni
Relaxati-va, cu timpul se va afla oricum asa ca de ce sa nu ajutati pe altii? -
...Din cate am discutat cu alti prieteni jucatori, am inteles ca numarul de skiluri care le poate obtine un pet curajos nu este fix 3. Ele variaza in functie de pet si sansa (bat-o vina), stie cineva cu exactitate cum sta treaba aici? Ne mai chinuim sa facem maimute, daca ele deschid decat 1 slot de skill?
...Dupa cum spune si SICAA74, numarul de sloturi/skilluri este aleator de la 1 la 3 si nu depinde de TIPUL de animalut. Toate au aceeasi sansa teoretica de a avea 3 sloturi sau 1. Poti de ex sa ai maimuta cu 3 sau Nemere cu 1, totul depinde de "sansa"
...A obtinut cineva 3 sloturi, daca DA, de la care tip de pet?...
Da, au fost si cu 3 sloturi, eu stiu sigur de un Nemere cu 3 sloturi dar la fel de bine stiu ca exista si Nemere cu 1 slot...cum spuneam, nu are legatura ce fel de animal este.
...(deschid cutia Pandorei? - nu a fost precizat in nicio descriere ca aceste skiluri vor fi de la 1 la 3. Doar ca fiecare pet va avea 3 skiluri, stiti oare cat costa sa faci un pet curajos? cred ca trebuie lamurita aceasta informatie cat de repede posibil)..
Poti deschide cutia Pandorei dar pune repede capacul la loc pentru ca a fost precizat. Pe WiKi-ul din UK sau DE informatia a fost prezenta de foarte multa vreme si s-a scris si aici chiar de catre HalfOp in topicul in care a fost anuntata aceasta implementare. Citez din topicul initial:
Quote...primele 4 animalute vor fi disponibile sub forma unor mici bosi. Cand vor fi nascuti si hraniti, veti putea sa-i cresteti cate un stagiu la nivel 40 si la nivel 80. Daca animalutul vostru atinge nivelul cavaleresc, ii veti putea incepe antrenamentul. De acolo, veti putea citi carti speciale de antrenament pentru skill-urile lui, pentru a-l face o companie cat mai puternica. Un animalut poate capata pana la 3 skill-uri, pasive si active, pentru a va ajuta in lupta!
Deci se stia chiar de la inceput de cand a fost anuntat, textul subliniat de mine cu rosu este destul de clar. Acum daca pentru cineva "pana la 3 skill-uri" este egal cu a avea intotdeauna 3 skill-uri...este problema celui care intelege asta in mod gresit.
-
Burnt - The Chef (2015)
Nota personala 9
-
Propunerea este simpla si se refera la implementarea unui item (in Item Shop de exemplu) cu ajutorul caruia sa poti schimba numele unui Animalut. Motivul este evident, datorita faptului ca acestea se pot vinde/negocia cu ajutorul cutiei de transport, se intampla in majoritatea cazurilor sa achizitionezi un animalut cu un nume care nu iti place sau nu ti se potriveste (deoarece numele l-a pus cel care a scos din ou animalutul). Cred ca ar fi util sa poti schimba numele dupa ce ai achizitionat un animalut sau daca pur si simplu te-ai plictisit sau doresti sa schimbi numele ce l-ai pus la inceput.
Multumesc
-
-
Faceti update la Internet Explorer 11 si se rezolva.
SolveForce daca nu stii, de ce dai informatii gresite? Bineinteles ca are treaba Internet Explorer-ul. Indiferent ce browser folositi voi, jocul este setat intern sa foloseasca Internet Explorer pentru afisarea paginilor. Iar Item Shopul nu este altceva decat o pagina HTML (de asta se si deschide identic daca intrati de pe site).
Daca nu credeti sau vi se pare ca stiti voi mai bine...va urez succes sa gasiti o alta rezolvare si sa anuntati si pe aici cand dati de ea.
-
Ti-as sugera un update la Internet Explorer desi nu stiu daca IE 11 merge pe Windows-ul tau...pare un XP ce ai acolo
-
Eu vorbeam de oua.3 oua cu aceeasi durata
In cazul in care se foloseste cutia de transport durata este de 30 zile pentru a putea fi vandute. Probabil la cele 3 vazute de tine a fost folosita cutia
-
Imi poate spune cineva unde cad aceste oua?
S-a dat de mai multe ori raspunsul la aceasta intrebare, de ce nu citesti? La maimute, la Baroneasa, Razador si Nemere -
daca am un nemere il pot hrani cu oua de maimuta sau cu pui de maimuta?
Din informatiile de pana acum parerea mea este ca da
EDIT: Ionut9503 as vrea sa vad si eu printul cu dropul Biscuitilor Proteina in joc. Nu de alta dar se cam contrazice afirmatia ta cu ce s-a anuntat oficial
-
...Salut si tie. Pentru ce te incordezi aici, degeaba? Intrebarea pe care am pus-o este strict referitoare la hrana descrisa de HalfOP aici: Versiunea de client 15.5, mai exact la paragraful acesta: " Atat animalele de companie cat si mancarea pentru ele, sunt dropabile in joc!". Nu am intrebat cu ce se hraneste un animal (ca fapt divers daca tie iti convine sa sacrifici un ou sau un sigiliu pentru 2-5% - asa cum afirma wiki italian- din viata totala a insotitorului tau, inseamna ca ai mult timp la dispozitie). Bafta si data viitoare citeste mai atent sau abtine-te de la a face trolling.
On: Repet, a dropat cineva ingame, hrana pentru insotitori?Nu ma incordez deloc, ti se pare doar. Ti-am raspuns la intrebare. Nu exista o alta hrana decat cele 3 variante pe care le-am enumerat. Ai intrebat daca hrana pentru insotitor a fost dropata in joc. Si ti-am raspuns ca da, ouale si animalutele sunt dropabile in joc (ceeace stiai deja). Ca renteaza sau nu sa le folosesti pe post de hrana este altceva si tine de alegerea fiecaruia. Nu inteleg ce anume vrei sa stii mai mult. Data viitoare daca vrei un raspuns diferit, pune si intrebarea corespunzatoare.
-
...Ca un fapt divers si ca o nelamurire personala, a dropat cineva, fizic-virtual-ingame hrana pentru insotitor?
Cred ca ori nu cititi atent ori nu intelegeti. Am vazut intrebarea asta de m-am plictisit.
Mancarea pentru animalute consta din TREI (da 3) "chestii":
1. OU DE ANIMALUT
2. ALT ANIMALUT (da, sunt canibali si se mananca intre ei)
3. Biscuitele proteinaBiscuitele Proteina se gaseste NUMAI in Item Shop. Nu se dropeaza pe joc. Nu mai intrebati de 100 de ori daca pica mancarea in joc sau nu. DA, pica in joc oul si din ou scoti un alt animalut si il dai pe ala sa il manance. Atat pica in joc ca si hrana, biscuitele trebuie cumparat. Ce nu este clar?
Deci, ca sa iti raspund punctual la intrebarea daca "a dropat cineva hrana pentru insotitor in joc?", DA, s-a dropat hrana pentru insotitor...ou de animalut si animalutul propriu zis. Doar asta este "hrana" dropabila in joc