Posts by LordAragon

Wow, cu yang! Minunat!

Daca userul a primit deja un raspuns, va sugerez sa nu mai interveniti, postul dumneavoastra va fi considerat Posthunt. Acest lucru nu este valabil atunci cand aduceti completari la un raspuns deja dat.

Avertisment: posthunt.
    Gri

Pai sunt o gramada in tara de foc, la metinele de 90, pe sohan, nu ai loc. Cand merg la 70, la orice ora(mai putin noaptea dupa 22 pana la 08 dim) sunt cel putin 4 5 farmeri diferiti. La fel si in padurea rosie. Pe sohan ce-i drept nu prea am mai fost. Acum nu prea se mai fac caractere mici fiind oprite inregistrarile. Cam asta e situatia.

Pentru nemesis va rog daca se poate sa imi spuneti cat costa:
    Otravita +8 pm 39 , pietre +4 monstri patrundere si fatala
    Otravita +9 pm 32 full bonus pietre +4 monstrii patrundere si fatala.
    Multumesc

Neata! Eu am spart aseara doar metine lv 70 cu caracterul personal. Am spart aproximativ 90 pietre din care am luat 2 aure 2 pietre spirit graba 4 patrunderea 4 , alte 3 pietre +4 saman vit si cateva iures si tais vrajit. Asta cam in timp de o ora. Obisnuiesc sa farmez mult la mt 70 si au fost zile in care nu am luat ss dar si altele cand am luat 4 intr-o ora. Ce sa zic? A fost interesant. Multumim echipei.
    Mai mentionez ca nu mi-a facut nimeni ks. Pe volans joc.

Eu am spart multe in desert si n-am luat nimic. Mi se pare si mie aiurea ce e drept.Zicea careva ca la inceput sunt nemultumiti dar la sfarsit toti multumesc. Ei bine anul acesta nu o sa mai fie asa. Au facut de asa natura eventul incat trebuie sa stai nedezlipit de monitor si sa bagi ca nebunu'. Eu nu pot. Uneori joc o ora la rand alte ori 3 dar nu se poate. Plus ca odata cu eventul asta au disparut si urmele de norme morale si bun simt de la jucatori. Fac ks la greu. Si cei mici si cei mari. Cei de acelasi regat se pun si pe liber, asa disperati au ajuns. Nah, pana la urma nu am platit nimic sa profit din event, dar e cam degeaba. Oricum cand eram pe joc farmam. A trecut vremea de stat in map1. Si Robyy..nu e chiar asa cum ai zis cu metinele. Au ele orar dar nu e o regula ca apar la 30 min dupa ce le-ai spart. Regula difera de la mapa la mapa, de la zona la zona , etc. Succes tuturor!

salut , bine ai punctat : la ce aglomeratie e nu ai cum sa spargi 150 metine in 8 ore ! intra te rog pe trianguli in hartile noi si vezi daca gasesti 2 sau 3 playeri ! eu inteleg ca pe serverele pe care jucati e aglomerat , dar care ar fi motivul de lauda ? ca am spart 150 si nu am luat nimic ??? inca odata rog pe cineva sa ne zica si noua daca pica sau nu din hartile noi !!!!!

Am vorbit cu un amic si a spart azi acolo si a luat o bagheta. Succes!