Posts by vlad889

Salut! Am si eu un sura arme lvl 79 cu urmatoarele skiluri si iteme: Tais,vartej.teama.si armura toate la P iar itemele sunt: Otravita+9 pm 32 fatala.patrunderii si monstri+4
    Vultur+9 Imun si 20 diavol
    Cizme de piele+9 2k pv 8 blocare 5 incetinire
    Cercei lacrima+9 20 diavol
    Bratara lacrima+9 20 diavol 1.5k pv
    Colier ametist+9 2k pv 8 blocare
    Coif cetate+6 20 diavol 4 fulger
    Otel+9 2kpv 5 abs pv protectie pitularii si graba+4 (Am scris doar bns care sunt imp pt v3-4)
    Samanca are lvl 70 momentan dar cat de curand am sa o cresc

De la lvl 75 pana la lvl 79 am crescut in v3 la setou si am crescut destul de bine, cu inelu doar de la metine.
    Dar totusi nu sunt multumit cum rezist, ce ar trebui sa mai schimb ? ar trebui sa iau abanosi cu 15 sageti si diavol ? un colier de aur+9 ? Din aceste iteme ce ar trebui sa schimb sa pot rezista cat mai bine si in ce camere imi recomandati sa bat precizez ca incurand o sa am si samanca cu G1 G1 G1 Multumesc!

Asta am observat si eu ca singura metoda acum este sa te rogi sa nu te scoata uneori am noroc si nu ma scoate dar de exemplu ieri din 3 run-uri la 2 ma scos exact cand bateam regele si e destul de enervanta aceast bug sau ce o fi plus pierdere de timp sper sa se rezolve cat mai curand

Problema mea este ca de foarte multe ori cand incer sa fac run ma scoate afara din dt, ori ma scoate la etaju 5 indiferent de cheie ca e prima sau a 2 a sau ultima, sau daca nu, ma scoate la etajul 7 dupa ce sparg cateva metine, Caracterul meu fiind un sura AM lvl 76
    Probleme cu pc-ul nu am, internetul imi merge f bn mai ramane ca problema sa fie de la server deoarece am observat ca mai multi playeri au aceeasi problema.Stie cineva care e sursa problemei mai exact daca e de la noi sau de la server?