Posts by OldCrooW

E super oke daca vorbim din punctul meu de vedere pentru ca niciodata nu am cautat sa fac un profit imens dintr un event ci doar sa-mi imbunatatesc contul si sa ma distrez,e unul dintre cele mai asteptate eventuri,un event care incheie inca un an alaturi de echipa metin 2 ro!MULTUMESC SI LE DORESC RABDARE si mult timp de acum inainte alaturi de noi! :beer:

Salut,daca ati urmarit postarea lui HalfOp de ieri jos la buguri rezolvate a mentionat ca momentan nu implementeaza nimic referitor de risipa la sura arme,si multi au spus ca pentru 2 3 persoane nu s-a mai luat in considerare, mi se pare eronat,daca un sura de lvl 75 care farmeaza in v3 este deranjat de un war aura 85 ca stie sigur ca nu are ce sa i faca cu risipirea sura de 75 ce trebuie sa faca in cazul asta?esti inutil sa stai sa te bati, se duce si sta map 1 sau in dt ca nu se mai poate apara.astia care aveti lvl mare ati crezut ca gata problemele voastre iau sfarsit daca se va implementa faza cu risipirea!Nu este o idee buna sa privati un cont de skiluri la care poate si el a investit bani nu numai voi care spuneti ca at investit in roua ape lvl.si eu am lvl mare si nu ma plang daca un sura de lvl 75 ma risipeste,cum noi vrem sa ne distram la batai si el are acelasi drept ca mine!Deci nu sunt de acord ca in viitor sa se implementeze asa ceva,Scoateti bonusul de aparare colti si lasati ca pentru likan sa fie ca si bonus aparare pumnal.e oke asa?ca multi au cheltuit mult mai mult in a investi in aparari de generala si automat le-au fost date peste cap cu aparitia likanului.sunt de acord cu evolutia jocului ma bucura lucrul asta dar totusi lasati sura arme asa cum este acum si daca este posibil faceti ceva util nu inutil pentru aceasta rasa!Numai bine! :ninja: :ninja: :ninja:

Este un update foarte frumos care mai antreneaza putin jucatorii,o mica sugestie ca sa zic asa as avea, in momentul cand vrei sa-ti anunti retragerea sa nu te mai misti atat de incet pentru ca daca sunt 5 6 jucatori langa tine care te urmaresc este imposibil sa pleci de acolo cu vreun punct si asta pe multi ii descurajeaza in a reintra in mapa timp de 5 minute sa mergi ca melcul si sa te feresti de toti care te vaneaza este putin cam exagerat!In rest este super oke si accesibil pentru cei de lvl mic (50) Iar pentru cei care stau lvl 45 35 nu le pot spune decat ca e pacat de timpul stat in fata calculatorului ramanand cu anii acelasi lvl,conceptii!Este pentru prima data cand un cont de lvl 50 bine facut poate sa bata alt cont de lvl mult mai mare decat el sau poate nu pentru prima data dar ma rog!Bafta la vanatoare ! :sniper:

Va spun eu ce sa faceti,cresteti putin sansa de drop yang din mobi.mariti drop in v4 respectiv v3,sa poata omu sa farmeze fie ca are manusa site fie ca nu in functie de asta echilibrati dropul dar faceti in asa fel incat sa nu mai fie necesar sa apeleze la boti,si daca tot sunteti asa in a determina jucatorul sa bage MD,scoateti monezile dragon de pe -,asta va afecteaza cel mai mult!Parerea mea! :witch: