Posts by crysstyan10

Din punctul meu de vedere OX-ul, asa cum este organizat in momentul de fata este foarte bun. Din cele 6 runde la care am apucat sa participam reusit sa ajung la intrebarile cu premii in 4 dintre acesteasi in doua dintre ele am ramas pana la ultima intrebare, asadar nu e un event de la care nu poti profita(daca stii putin jocul). Mai mult decat atat, premiile mi se par foarte echilibrate, adica dupa un event de OX se introduc pe server practic vreo 20 de schimba si vreo 50 de oua de razador si nemere. Astfel piata nu are de suferit si cei care castiga aceste premii chiar beneficiaza de niste premii cel putin decente.

O singura problema la nivel de event: exista unele intrebari gresite. Stiu ca mai de mult (in urma cu 1-2-3 ani) erau mult mai multe intrebari gresite, in timp ce in momentul de fata numarul lor este unul relativ mic. Totusi, cred ca ar trebui corectate si acestea, pentru ca nu e ok sa pierzi sansa unui event din cauza unui bug (mai ales ca am prins acum un moment in care toti participantii-in jur de 100, cred- care inca mai erau in concurs au iesit din cauza unei intrebari gresite). Nu stiu daca aici e cel mai bun loc pentru a posta intrebarile gresite, dar nu am gasit alt topic. Asa ca o sa las aici intrebarea gresita, sperand ca poate o sa o modifice cineva: Metinul Diavolului apare doar la evenimente? - raspuns corect O (cel dat de sistem in joc), in conditiile in care Metinul Diavolului este cel de lvl 55, care se spawneaza constant pe munte (+spawnul din dt).

Sper ca eventurile OX vor continua in acelasi ritm in care au fost tinute in ultima perioada. Multumiri staffului pentru implicare! :)

Cred ca e unul dintre cele mai bune eventuri (cel putin momentan). Daca muncesti, poti sa faci destul de multe la eventul asta...

O singura problema: la bossii la care se contorizeaza hiturile e cam aiurea cand se strang vreo 50 de oameni pe el, mai ales cand sunt din regate diferite. Cred ca ar trebui facut ceva in legatura cu asta (eventual sa se spawneze bossii special pentru un anumit regat, sau sa apartina regatului a carui jucator a dat primul in boss sau alte solutii de genul acesta) pentru ca e tiganie pe un amarat de boss... Mai mult decat atat, sunt unii care doar ca sa ii enerveze pe ceilalti, il trag dupa ei si il plimba prin toata mapa (mai inainte am omorat un boss cu care ne-am chinuit vreo 30-40 min pentru ca era un ninja arc care il invartea pe acolo...). Sper sa se rezolve aceasta problema.

In rest, premiile pe care le poti obtine de la event mi se par foarte bune, mai ales ca poti sa iti alegi ce vrei sa ,,dropezi".

Inca o intrebare: cufarul cu premii pe care il poti cumpara de la negustor, se poate deschide o singura data?

Salut. Am un cont de level 61, war aura, cu alchimie opaca full si aura P. Insa am o dilema referitoare la bratari: am 2 bratari in momentul de fata, una de aur alb+9 10hh, 3 patrundere si una de lacrima cerului+9 cu 1,5k pv, 10 patrundere, 5 absorbtie pv. Care dintre cele doua e mai buna pentru pvp? Presupun ca atunci cand bat cu ribul, adica in principiu din skilluri, cea de aur alb e mai buna... Dar cand bat cu fms, adica preponderent din hit? (am colier lacrima+9 pentru patrundere + ce mai am pe fms)

La o prima vedere, forumul arata mai bine decat inainte, grafica parca e putin mai user-friendly. Momentan nu am studiat prea bine forumul dupa mentenanta, dar sper (si cred) ca nu voi gasi buguri sau lucruri care sa nu fie placute pentru utilizatori.

:thumbsup: pentru treaba facuta!

Dropul a fost, intr-adevar, putin imbunatatit. Inainte faceam un set in ~1 ora si 15 minute, iar acum il fac in ~45 de minute cu un cont de lv 55 in v1, camera mare, cu manusa, cercei 20% drop si bratara cu 8% drop.

Nu este o diferenta foarte mare, insa este binevenita. Totusi nu trebuie sa facem un set in 5 minute, pentru ca nu e ok nici asa.

Am mai farmat si azi, iar rezultatele obtinute ma fac sa imi schimb parerea despre marirea dropului. Am facut azi 2 seturi, in ~1 ora si 25 de minute FIECARE. Poate am fost eu doar putin ghinionist azi, dar oricum, dropul ar putea fi marit ceva mai mult (de exemplu sa fie acelasi drop ca la cioburi).

PS: In postul trecut uitasem ca aveam deja in inventar 2 carduri ramase de dinainte, deci practic eu am facut 22 de carduri in ~45 de minute, astfel ca si in cazul acela un set iesea la aproape o ora.

Dropul a fost, intr-adevar, putin imbunatatit. Inainte faceam un set in ~1 ora si 15 minute, iar acum il fac in ~45 de minute cu un cont de lv 55 in v1, camera mare, cu manusa, cercei 20% drop si bratara cu 8% drop.

Nu este o diferenta foarte mare, insa este binevenita. Totusi nu trebuie sa facem un set in 5 minute, pentru ca nu e ok nici asa.

Este foarte bine ca au luat decizia modificarii dropului la carduri in functie de nivelul mobilor. Astfel nu o sa mai fie oameni care sa faca profit excesiv folosind softuri ilegale.

Sper doar ca dropul cuferelor sa ramana macar la fel de bun ca cel de anul trecut si ar fi dragut daca s-ar baga drop la mamuti din cufere, eventual in locul renilor :).

Mult succes tuturor la acest event! :)

Cred ca s-a adaugat ceva la dropul testoasei(bossul din desert) si nu ati trecut si pe wiki. Azi am dropat de la ea Carte Insotitor (nu mai stiu sigur daca era Tanar sau Salbatic, dar totusi tind sa cred ca era salbatic). Oricum, m-am uitat pe wiki si nu apare nimic despre niciuna dintre acestea la dropul testoasei. Daca o sa mai reusesc sa dropez vreuna, o sa fiu atent si iti voi da date mai concrete. :D

Sper ca am fost de ajutor macar cu informatia asta! :baby:

Vin cu un update: am dropat mai inainte la testoasa Carte Insotitor Tanar(https://postimg.org/image/gx29ge6lj/). Daca mai prind si drop la Carte Insotitor Salbatic, o sa revin cu alt screenshot.

Cred ca s-a adaugat ceva la dropul testoasei(bossul din desert) si nu ati trecut si pe wiki. Azi am dropat de la ea Carte Insotitor (nu mai stiu sigur daca era Tanar sau Salbatic, dar totusi tind sa cred ca era salbatic). Oricum, m-am uitat pe wiki si nu apare nimic despre niciuna dintre acestea la dropul testoasei. Daca o sa mai reusesc sa dropez vreuna, o sa fiu atent si iti voi da date mai concrete. :D

Sper ca am fost de ajutor macar cu informatia asta! :baby:

Am batut si eu putin acum pentru felinare. Nu pica foarte greu, eu am facut 100 in aproximativ 25 de minute, cu manusa. As avea o intrebare totusi. Sam zice ca trebuie dusi minim 100 de lanterne pentru a primi recompensa, insa daca duci mai multi, vei primi cate o punga cu dulciuri pentru fiecare 100 de dovleci dusi? Adica de exemplu daca duci 300, cand se termina runda, vei primi 3 pungi sau doar 1?

Cam cat costa un colier de lacrima cer+9 full bonus: 1k pv, 15 2 maini, 15 rezistenta sageti, 30 regenerare pv, 3 absorbtie pm pe Leonis? Multumesc :)

E foarte fain eventul, in afara faptului ca nu am prea luat chestii bune din mingile de aur :cursing: din 20 de mingi de aur am luat doar vreo 5 perle albastre, 2 visinii, 2 zenuri si in rest elixire si medalii dragon si tampenii :cursing: inca astept sa fac si eu niste perle albe si niste intareste+vrajeste (poate fac si eu o pereche de abanosi full :love: ). Alta parte urata a eventului este ca vin foarte multi de level mare si te omoara ca sa bata ei cu conturile mici...am patit asta de multe ori in dt...dar una peste alta e un event foarte reusit :love:

Referitor la eventul de 1 iunie, bossi in ce zi si de la ce ora vor fi spawnati? Nu este precizat in anunt...

// Zalmoxis. Avertisment pentru posthunt.

Duminica, 1 Iunie, Echipa Metin2 v-a pregatit un event. In mapa 1, veti gasii demonii cu coasa, iar in map2 veti gasii brutalii incepand cu orele 15:00.

Eu zic ca a fost un event foarte reusit...am intrat doar in ultimele zile (pentru ca ma lasasem de metin, si acum m-am reapucat) si in vreo 4 zile de dropat (n-am stat ca un obsedat) am luat 16 concentrate, vreo 6-7 zenuri, vreo 10 perle visinii si vreo 6 perle albastre(nu mai stiu numarul exact, pentru ca le vindeam pe parcurs), vreo 80-90 de ape din fiecare si o gramada de yang :| din ouale normale am luat si ceva flori...in concluzie, eu zic ca a fost un event reusit, mai ales ca daca participam de la inceputul eventului faceam muuuult mai multe concentrate si altele. Oricum, cu aceste concentrate mi-am asigurat G-ul la aura, deci sunt foarte multumit 8) Felicitari organizatorilor eventului, asa ar trebui sa arate un event!

Nu stiu de ce va plangeti voi atata de drop....nu cred ca ati spart 100 de metine si nicio bagheta( cum au spus unii). Mie ieri din primele 4 metine pe care le-am spart am luat 2 baghete si un ss, deci nu poti zice ca e chiar asa rau. Intr-adevar, pe urma am mai spart vreo 20-25 de metine si nimic, dar nu ma plang. Oricum eventu' nu e facut sa va imbogatiti de pe o zi pe alta...

Primul meu cont era un war mental. Nu stiam pe atunci cu ce se mancanca jocul. Primul skill M a fost atacul sabiei :rofl2: . Adica inca nu ajunsesem decat la lv 18, si inca nu aveam M, dar pe toate erau cate un punct, si restul de atac sabie :rofl2: . Inca mai am acest cont. Am mai intrat pe el acum cateva saptamani de plictiseala :rofl2: . Nu era totusi chiar foarte slab. Poate sa sparga un metin de lv 25 singur. Dar oricum. Pe urma mi-am facut un sura. Tin minte ca la misiunea cu biologul de lv mic(nu mai stiu care), mi-a dat un colier cu 500 pv. Eram in culmea bucuriei. Mai jucam cu un prieten si amandoi eram noobi. Era sa ne certam rau de tot pe colierul ala :lol: . Pe urma, la lv 30 am prins eventul de craciun, si am dat 3 sosete pe un fms+0 cu pm 10. Eram cel mai fericit on de pe lume ca am si eu un fms. Pe urma, cand vroiam sa-l bag la +, faceam rugaciuni inainte si inchideam ochii cand il plusam si toate cele. Pana la urma a ajuns sa fie+4 :lol: . Statusul il avea varza(full STR si restu VIT).
    Skillurile la fel: lovitura intunecata M si restu puse la intamplare. Cand am facut calul la fel...pe atunci nu stiam ca pot ataca de pe SPACE si nu stiam nici de auto, asa ca dadeam in continuu click pe un metin. Si la un moment dat s-a bagat calul in metin, si i-am dat inapoi la grajdar. Credeam ca e piredut pentru totdeauna(nu stiam ce face imaginea de cal). Credeam ca trebuie sa fac iarasi testul de cal.
    Si mai am o gramada de intamplari ca astea. Dar nu am timp sa le spun pe toate...poate altadata.

Oricum jocul s-a schimbat mult fata de acum 2-3 ani, cand era un lux sa ai un fms+9. Cand m-am apucat eu, serverele erau doar pana la sagitta. Oricum, sunt altii care zic ca sunt prea multe eventuri acum, comparativ cu timpurile de demult. Eu sincer sunt de acord sa se faca atatea eventuri, dar premiile sa fie mai mici. Oricum....Metinul era mult mai frumos cand erau numai,,noobi"(95%), si acum sa nu ziceti ca va fac noobi sau ceva de gen, dar la inceputuri toata lumea era.(Si eu).