Din punctul meu de vedere OX-ul, asa cum este organizat in momentul de fata este foarte bun. Din cele 6 runde la care am apucat sa participam reusit sa ajung la intrebarile cu premii in 4 dintre acesteasi in doua dintre ele am ramas pana la ultima intrebare, asadar nu e un event de la care nu poti profita(daca stii putin jocul). Mai mult decat atat, premiile mi se par foarte echilibrate, adica dupa un event de OX se introduc pe server practic vreo 20 de schimba si vreo 50 de oua de razador si nemere. Astfel piata nu are de suferit si cei care castiga aceste premii chiar beneficiaza de niste premii cel putin decente.
O singura problema la nivel de event: exista unele intrebari gresite. Stiu ca mai de mult (in urma cu 1-2-3 ani) erau mult mai multe intrebari gresite, in timp ce in momentul de fata numarul lor este unul relativ mic. Totusi, cred ca ar trebui corectate si acestea, pentru ca nu e ok sa pierzi sansa unui event din cauza unui bug (mai ales ca am prins acum un moment in care toti participantii-in jur de 100, cred- care inca mai erau in concurs au iesit din cauza unei intrebari gresite). Nu stiu daca aici e cel mai bun loc pentru a posta intrebarile gresite, dar nu am gasit alt topic. Asa ca o sa las aici intrebarea gresita, sperand ca poate o sa o modifice cineva: Metinul Diavolului apare doar la evenimente? - raspuns corect O (cel dat de sistem in joc), in conditiile in care Metinul Diavolului este cel de lvl 55, care se spawneaza constant pe munte (+spawnul din dt).
Sper ca eventurile OX vor continua in acelasi ritm in care au fost tinute in ultima perioada. Multumiri staffului pentru implicare!