Nu sunt membru din echipa, dar am spus ca verific JD-urile pe contul meu, in niciun caz nu m-am referit la contul tau 
Posts by Djinn
-
-
La ora 5 se schimba ticketele pentru tombola, dar timp de 1h imaginea premiului pe ziua respectiva are bug vizual, in legatura cu JD-urile am sa incerc sa verific
-
Pro,
Sunt de acord cu ceea ce spui pentru ca daca stai sa te gandesti amuleta gardienilor (doar cea de 7 zile) merge depozitata, de ce nu si extinderile?? iar in legatura cu Medalia eroilor asa cum ai spus si tu majoritatea amuletelor merg depozitate, de ce nu si aceasta...
-
tin sa subliniez ce a spus BlackLegion cum de toate cele 3 servere ce sunt "egale" daca numai noi cei din partea de Est nu avem aceleasi evenimente ca si celalalte ce le au zi de zi, cum de s-a ajuns in asa hal sa fim uitati de toata lumea?? STIU, ce sa facem s-a uitat sa se dea drumul... asta este raspunsul primit mereu
serverul este foarte slab, atat de slab incat abia faci 1 cor draconis in 1h (cu manusa site), cum se poate asa ceva la un server temporar si sa se mai ceara ca trebuie sa facem lv1 campion sa putem sa aducem inventar, dar ce inventar cand eu abia reusesc sa fac alchimie... aaa sunt cutii cu coruri pe IS, normal nu ma pune nimeni sa cumpar dar nici sa va bateti joc de noi
hackeri/boti sa zicem ca stam mai binisor cu ei cu autentificarea aceasta, dar si asa cumperi atac-automat (da scuzati-ma cine ma pune sa cumpar din IS) si vin peste tine si te omoara incontinuu, cheat blocker = 0
imi pare rau ca m-am apucat de acest server, as fi dat timpul inapoi dar ce sa facem acuma...
-
Am raportat de 2x BUG-ul de la Bătălia celor Cinci Altare pe canalul de #bug-reports pe Discord, dar nu s-a rezolvat inca nimic.
Bug-ul consta in felul urmator, dupa ce am luat cele Patru Altare normale m-am dus frumos si usor sa bat Seful de Evenimente pentru Ultimul Altar si ca sa vedeti ca dupa ce am stat 30 minute sa il bat nu a teleportat niciun cont.
-
The Girl in the Spider’s Web
Nota personală 9 -
Salut, dacă joci pe serverul Romania este restricționat de la level 69 in sus, de ai fi avut level 68 mergea sa intri.
-
Salut, încearcă sa cumperi un talisman fulger +1 și niște costume (freza+haina+arma) cat mai ieftine și sa pui bonusuri pe ele strict de v4, acum depinde și pe ce iteme ai fulger și diavol, eu unul am mental 83 cu G3 corp și iteme coif 60+4 20 diavol brățara argint 10 fulger 20 diavol abanosi cu 20 diavol colier de cupru și papuci cu fulger+9, scut 61 imun 20 diavol și țin gemenele de crescut liniștit
-
Are cineva idee unde pica cuferele kelpie? Si din cate am inteles cheia se pescuieste doar nu? Sau si cheia pica undeva?
Am cautat dar nu exista informatii nici pe wiki nici nicaieri.cufărul kelpie se dropeaza la monștri, eram adineauri pe muntele sohan și băteam la golemi de gheata (și monștri din grupul lui) pentru esențe
-
Vot #3
-
-
Ant Man
Nota personala: 8,5/10 -
la bobi acasa
-
5. Un
pentru Elyome. -
-
5. un
pentru Elyome -
-
-
Da, asa este, fiecare persoana isi alege drumul caracterului, eu oricum am glumit cu ei si am observat ca nu le plac criticile negative, doar cele pozitive

-