Posts by rollotomassi90

Eu unul prind cam intre 2 si 7 oua pe respawn si sunt destul de multumit.Imi pare rau insa ca numai este ca in alti ani,chiar imi trebuiau acele minereuri de fier magic,dar este foarte bine si asa.Consider ca cine munceste are,iar eventul acesta este event de farmeri si cine nu rezista v-a renunta.Mult spor in continuare.

Cum este postat pe fiecare forum v-om avea parte de metine ou,lucru care este imbucurator avand in vedere numarul mare de jucatori.Anul trecut am avut parte,daca imi aduc bine aminte, doar de o saptamana metine ou,apoi metine normale ,si a fost ok.Ar fi bine sa fie pe langa, acele cosulete de paste,nu ar strica niste perle albe.Mult spor!

Am fost v2 dar nu sala mare, war corp de 65 cu mantii si am luat doar 153.Bateam pe 3 sali(cele cu beduini si serpi) si in ultima oara dropam un cufar la 10 min.La noi pe server a fost nebunie la maimute expert unde se statea cu caractere lvl 105.Sunt multumit de numarul lor dar urmaresc sa ma duc in alta parte.Ce ziceti la lvl 65 etajul 8 se merita?