Cei care va laudati cu "prada" de la eventul de Paste, stiti oare ca a venit primăvara???
Posts by FuNNNYx
-
-
așadar la eventul "Spintecatorul de sefi" poti lua doar cufere se pare..din punctul meu de vedere nu mi se pare profitabil deloc
-
Pe data de 7 Aprilie incepe evenimentul de Paste ! Cu placere!
-
nu înțeleg de ce va tot agitati cu armele de 70... dupa 15 zile vor expira si o sa fiti din nou calmi ca inainte! Calmati-va pana atunci si profitati 15 zile!
-
sunt 100% sigur ca va fi maine update-ul. Nu avea niciun rost sa anunte cu 10 zile inainte. Parerea mea
-
In 2 ore cu manusa la level 75 in camera 46 (toata camera lejer) am luat vreo 4 lame demon si 2-3 arme de 75. Aiurea rau...o sa incerc fara manusa,poate mai bine, dar nu cred. Decât sa pierd 2 ore pentru un 7kk,mai bine o las baltă. Poate am avut eu ghinion,nu am idee
-
ajutati-ma si pe mine cu o camera v4,chiar 2, pentru drop! Am încercat camera 46, bat fara probleme toata camera dar e slab rau dropul cu manusa la lvl 75. Dati-mi niste idei ca mi se ia de v4. Am sura arme de 75 +buff.
-
si unde as putea sta la metine ou? Mapa
-
Salutare tuturor!
As avea nevoie de un sfat de la voi toți in privința farming-ului la metinele ou !Am un sura arme level 75!
Sa raman la acest level sau sa trag tare pana la event pentru level 90?
Ma refer strict la farmatul metinelor ou!
Mulțumesc! -
se merita sa cumperi pet valentino? Nu am de gand sa cresc,n-am nevoie de exp. Am vazut ca nu prea are lumea valentino
-
patetic....acel "pet" gratis ofera 20% exp ...dezamagire totala
-
Am si eu un Sura Arme de 75 cu urmatoarele :
P tais / P armura / M10 Teama- aur alb+9 20 diavol 5 % abs pv
- abanosi+9 20 diavol 10 % sageti
- vultur+9 imun 10 diavol
- Yin Yang+9 p+4 2000 pv 10% abs pv
- casca coarne+4 20 diavol
- otravita+6 pm 40 p+4
- colier ametist+9 1500 pv 15% sageti 5% blocare
- de papuci nu dispun momentan ( i-a mancat otravita... )
- Biolog la Zelkova
ps : NU DISPUN DE BUFF ( nu imi tine pc 2 metine deschise )As dori sa intreb urmatoarele : - Fac fata v4 la dropat ? ( si cu niste qilini modesti )
- Se mai merita sa stai la drop v4 ?
- Tinand cont ca am YY destul de bunicel, este in regula sa aman cumpararea unui otel ?
- Ce mai trebuie sa adaug contului, pe langa P teama ( nu va dura mult pana atunci ) ? -
Mentionez ca nu imi tine pc-ul 2 conturi, deci nu pot sta cu buff! Din itemele care le am + daca o sa cumpar cizme piele pv+ critic, nu fac fata v4 ?
Sa cumpar cizme piele doar cu pv si poate imi ajung banii si de o casca coarne 20 diavol ?
Sau sa cumpar doar cizme bune pv+critic ?
E mai bun un otel cu pv si sageti ca yy 2k 10 abs pv ?Momentan am 50% diavol 20% sageti 15% abs pv ( inca nu am luat cizme...deci ar veni 40% sageti )
-
Salut, am un sura arme 75 : P tais / M9 armura / M7 teama ( biolog la suvenire, acum 2 zile aveam 55.. )
Iteme : - Yin Yang+9 2000 pv 10% abs pv 15 magie 15 colti 10 clopot p+4 graba/protectie
- Otravita+6 pm 36 p+4
- Colier Aur+9 1500 pv 5 critic 20 regenerare pv
- Abanosi+9 20 diavol 10 sageti
- Vultur +9 Imun 10 diavol
-Bratara Aur alb+9 20 diavol 5% abs PV 10 semiom
-Casca coarne +7 goala..
- Papuci unii simpli 2k pv..Am buget de 400kk ...ma gandeam sa-mi iau niste cizme piele+9 pv+critic... voi ce parere aveti ?
Otelul are in + fata de YY meu putina aparare si slot o piatra...e indicat sa-l schimb pentru un otel?
Cat despre farmat, nu vreau sa cresc,doar sa farmez sa scot bani, unde m-ati sfatui, si daca sa raman la lvl 75 ! -
Unde cresti mai bine? in v2 regenerare sau sd3 ???