Posts by SICAA74

După noul update 18.4 a cineva de adus informații despre crescut în grota ? Înainte de update băteam lejer în cameră 13 cu 65 fulger 100 diavol. Nu am mai intrat pe joc din cauza serviciului dar o să revin. La ce sa ma aștept ?

Te referi cumva la grota exilului v3 si v4 ??? daca da atunci ai gresit topicul, aici este vorba doar despre templu Ochao- padurea fermecata. Exista topic special pentru grota exilului mai sus pe pagina.

Buna,
    Ce sa aleg?
    Bratara lacrima cer +9 (2kpv , 10 semiom ,10% rez fulger , ) si deja critica oferita de la bratara - 1.1kkk yang
    Bratara aur alb +9 (10 semiom , 10 magie, 10 foc ) si deja PV oferit de la bratara - 2.6kkk ?

Daca te referi la pvp trebuie sa ai bratara lacrima cerului+9 ( pv+10semiom ).Si bratara aur alb+9 este buna,dar ai din start lipsa celor 14% sansa de lovituri critice pe care le ofera bratara lacrima cerului+9.

@Fak3r...pentru setul de iteme V4 trebuie sa ai tare imptriva diavolului si rezistenta sageti in primul rand de se poate maxime si dupa sa mai ai sansa de blocare atac corporal si nu in ultimul rand aparare la necunostinta.Pe langa astea sa mai ai si alchimie macar opaca+4, energie 5-7 si un khan/porcusor.Buff ul trebuie obligatoriu sa ai ca te ajuta foarte mult mai ales in camerele 46-47 unde este cel mai frumos drop din v4...succes

Muncim , muncim dar ti se pare ok SICAA74 ca din peste 20 de cufere de argint sa nu iei nimic absolut nimic inafara de yang si exp ?

Da...mi se pare sa nu se mai ia nimic bun din cufere okey pentru ca prea in anii trecuti sa dat pomana.Tu chiar crezi ca la GF le convine sa ne dea vrajeste/adauga gratis si ei sa piarda profitul??pacat ca inca mai jucam jocul asta.
    Legat de joc,am inteles este o problema aparuta la tombola,dar mie cine imi mai da cele 2 zile care nu am putut da la tombola nici macar cu un pc cu procesor i5 ?? va spun tot eu cine o sa mi le dea...nimeni. Uite asa pierdem jucatorii care poate au bagat si baga md uri ca cei din GF sa isi poata scoate profitul propus.

Asa este...jocul metin practic este gandit a se juca in echipa.Daca doresti sa face ceva mai pe larg asa trebuie sa iti faci o echipa buna,bineinteles si tu bun si sa mergeti sa faceti ce v ati propus.Daca stai pe cont propriu atunci nu trebuie sa ai pretentia sa faci unele misiuni in care se pot face doar in echipa.Si eu am incercat cu samanca sa fac prima misiune in templu zodiac si am ajuns decat pana la acel bossi care te pietrifica.De aici m am oprit si asta este,nu am echipa nu incerc...succes

Mos Craciun si acele sosete pe care le faceam in fiecare zi era cu adevarat un event frumos si simteam ca este Craciunul. Dar cum in fiecare an jocul cade in jos, usor usor se ajunge sa nu se mai joace acest joc. Imi pare rau ca daca stiam acum 7 ani ca se ajunge aici nu ma mai apucam sa il joc. Mos Craciun si eventul acela cu sosetele era un spirit de craciun pe care il simtea orice jucator,daca aveai cont mare faceai ceva,daca aveai cont mic faceai altceva. Acum ce fac cei mici care nu isi permit sa creasca si sa isi faca iteme?? aaa...pot sa se plimbe pe afara...bingo,asta este ideea, la plimbare nu pe metin :):) . M am uitat pe prezentarea eventului Craciun 2017 si in afara de "Eveniment Okey" mai avem doua evente "Eveniment Omoară Monștri și Spirite" plus Tombola,care si asta NU merge ca are un bug la ea( cu procesor i5 abia daca pot da la tombola :(:(; )si nu mi se pare ceva waw care sa fie in spiritul craciunului asa cum este un adevarat craciun. Succes celor care isi permit sa stea pe joc si sa bata la carduri okey...SUCCES

@Fizuletzz ,aici gasesti lista cu mini eventurile lunii Decembrie 2017

[Event] Side events Craciun

Da și cum am zis mai sus tot același drop a rămas la carduri....

Dar la ce te asteptai??? dropul este acelasi ca anul trecut.Gata cu pomana,s a dus cainele cu covrigul in coada cand am luat peste 30 pietre magice.Acum muncim daca mai dorim sa avem ceva in inventar,daca nu ne traim viata reala linistit si fara stresul de pe metin.Ma bucur ca s a baga jocul Okey din nou si astept sa vad ce costume sunt...SUCCES

Ce parere aveti?
    Eu dabea astept sa inceapa, mai ales ca anul aceste revine tombola.

Dar tombola a fost tot timpul la eventurile internationale.Ma bucur ca tot eventul carduri okey avem la acest event craciun si nu ne a bagat eventul tocmai terminat cu acele craci.O sa fie un event frumos tinand cont ca incepe pe 30.11 cu ev Sf Andrei dupa pe 01.12 cu Eventul ! decembrie si continua cu eventul Craciun 2017 pana pe 08.01.2018.Bravo celor ce au gandit aceste evente de sfarsit de an 2017 si prea putin ma intereseaza ce drop au cardurile okey sau cuferele clar luna.Sunt in event si asta este ok...bravo staff si succes la sosetit si cufarit :) :)

In primul rand pe cizmele piele+9 ai 20% sageti si ca bonus ce poti prinde este 10% evita sagetile.C am slabut echipat cu 50% tare impotriva diavolului, 40% aparare sageata si cu khan sa il lasi pe atac automat in V4.Sa poti creste lvl 95 trebuie sa ajungi in camera 45 ,dar aici pe langa ce ai tu mai trebuie sa pui ceva aparare sageata si diavol pe tine( din costume+coif de la eventul craciun).Si totusi si cu astea iti mai trebuie un jad legendar opac+4 cu dublu pv, un rubin legendar opac+4 cu paguba medie,valoare atac,sa mai detii si iteme cu sansa de blocare a atacului si bineinteles BUFF obligatoriu.

Nu fiti frustrati daca sunteti niste playeri slabi , stati cuminti chiar daca voi nu faceti avere la evenimentul asta nu inseamna ca e un eveniment prost.

Am facut 98 de argint si 14 aur. Si nici macar nu suntem la jumatea evenimentului.
    Jucati placile cu cap si incercati sa va gasiti un loc cat mai eficient de farmat.

Daca vreti sa faceti ceva , munciti , nu mai astepti sa primiti totul de-a-gata.

Si cate 25 din 24 ore ai stat la calculator sa le faci?? Si eu am facut 2 tablite si atat,pentru ca timpul pe metin il am limitat din cauza serviciului si familiei.Prefer viata reala acum decat cum era in trecut cu metinul.Un event frumos ,dar trebuie sa stati ca sa faceti ceva...SUCCES

De fapt cred ca nimeni nu a zis ca nu mai merge,ca e imposibil.Problema este ca dupa atata munca ,bani ,timp si nervi investiti ,toate ca sa iti faci viata mai usoara pe metin,pentru ca toti ne dorim asta de fapt -sa ne fie mai usor ,acum noua implementare ne-a dat cu cativa ani inapoi.Si aici ma refer strict pvm pentru ca aspectul pvp nu prea m-a interesat,si mai ales acum nu mai prezinta nici un interes ,deci s-a realizat exact contrariul a ceea ce s-a vrut.Imi spuneam ca atunci cand voi fi aproape de lv maxim pe joc voi investi serios si in pvp dar acum nimic nu mai are sens:)

Mare dreptate ai sa stii legat de pvm. In trecut cand nu existau bonusurile de azi abia de spargeai un metin,iar azi stai sa dai o aura sabiei la un metin in Gautama de 2 ori pana se sparge.Inainte de implementare dadeam un dmg in metinele din Gautama de 10k iar azi abia daca mai dau 6k :dash: .Degeaba am eu pe mine tot felul de iteme,alchimie,pet uri,khan si alte cele de folos pe joc ca abia daca mai dau 6k :dash: Asta este cine mai joaca trebuie sa investeasca iarasi in metin si tot asa in continuare ca pe urma lor mai jucam si noi restul.Sa vedeti cand vine versiunea cu lvl maxim 150 :thumbsup:

Si eu sunt dezamagit total de event,credeam ca este mai pe intelesul tuturor si are un drop frumos la aceste craci.Uite asa jucatorii numai joaca metin,din cauza ca intra vad ca nu rezolva nimic si ies de pe joc cum au intrat.In loc sa dea drop frumos la craci si in cufere dropul care este ei slabesc si dropul la craci.Eu in 2 zile abia am facut 28 craci in mapa95 :dash: .Pai mai are rost sa mai joc metin in ritmul inpus de GF??mai bine ma duc la plimbare cu familia si il las naiba de joc ca si asa nu se mai merita jucat la cum este in ziua de azi.Da stiu ca jocul trebuie evoluat,dar NU asa repede si cu versiuni de privat...pacat de event.Ascultati la mine ca si eventul Craciun 2017 este la fel de dezastruos ca si asta...succes

:dash::dash::dash: Daca inainte fantoma tigrului o omoram fara probleme cu aceleasi iteme pe care le am si azi dupa implementarea versiuni 17.7 va anunt ca azi ma rupe in doua fantoma tigrului.DA !!! au echilibrat rasele in pvm :clap: ,ca parca asta ne interesa pe noi un echilibru al raselor in pvm. In loc sa faca acest echilibru in pvp unde acolo este o mare problema GF s a legat de pvm ul pe care il mai aveam si noi frumos si il jucam cu drag.Am pe droperul de la fantoma tigrului alchimie,khan,item cu 2kpv,arma beton si alte iteme super bune si sincer va spun ma rupe in doua.Din nou pacat de jocul acesta ca a fost frumos si usor GF il strica prin implementarile acestea aduse de pe jocurile private,scuze cuvantul privat,dar asta este situatia.Succes celor ce le place noua versiune de metin.

ce sa aleg, sa raman cu sura AM level 75 si sa farmez in V4 (sau daca puteti sa-mi spuneti alte locuri) sau sa fac 95 pentru mapa beta?

In v4 ai ca drop armele de 70+0-+4,scoici,flori,cutii fier etc pe cand in mapa 95 ai mantii curaj,inele xp,ss uri,carti competenta,carti respingere etc.Pentru V4 ai nevoie de iteme cu bonus tare impotriva diavolului si rezistenta sageti,pe cand in mapa95 ai nevoie de iteme rezistenta magie,sansa de blocare, abs pv si alchimie bunicica.Eu ti as recomanda sa mergi usor in lvl fara inele xp in v4 la drop in camera 40 pana la lvl 84 si dupa in camera 46/47 pana la lvl 90...Succes