Posts by SICAA74

Salut. Cu un sura AM, level 75 P Tais, P teama, M5 armura vrajita (P vartej) 70% diavoli si 40% sageti, saman G1G1G1, cat de bine as rezista si unde as putea farma cel mai bine in grota? Nu am alchimie sau ceva, urmeaza, dar am facut 75 fix dupa update, si nu mi se pare ca as rezista stralucit.

In V4 camera 40 merge cel mai bine pentru tine la lvl 75

Toate versiunile cand au fost implementate au avut dezavantaje si avantaje si la multi jucatori nu le a convenit sau convenit versiunile respective. Din cate mai stiu si eu,ca nu am mai jucat de mult, sura era tanc pe metin dupa implementarea pietrei anti magie ,iar ninja,war erau prafuri pe joc.Poate acum au observat si cei din staff ca s au lasat multi de joc sau poate au schimbat caracterul si vor sa aduca o mica echilibrare asupra jocului. Pacat de sura ce au investit in inscriptionate sa le faca +9 ca la arma asta beta sa trebuiasca alta arma facuta+9 sa fie transformata. Dar asta este jocul nu avem multe sa spunem despre el si trebuie jucat ca atare si sa ne obisnuim cu noile modificari care vor apare...SUCCES

Max PV + 4000 ????? mda...deja o dam in private . Sa nu mai spun ca presimt ca alti se vor mai lasa de metin cu aceasta noua versiune care o sa fie implementata si pe Ro cand se decide.Este ok pentru comunitatea metin2 sa faca asemenea implementari ca doar este un joc online si prioritatea lor este profitul pe joc,dar pe comunitatea Ro eu nu mai vad mult profit ca se aduna ,ca la cati jucatori mai joaca ii numeri pe degete.Ma bucur pentru jucatorii care mai joaca metin2ro si mai ales pentru cei care isi alimenteaza conturile cu md uri ca datorita lor traiesc si ceilalti care nu alimenteza nimic.
    Deci legat de versiunea aceasta eu zic ca este o versiune bine venita,este ceva nou care o sa fie multi jucatori actuali curiosi si le urez mult succes.

Salut am o intrebare cum ar fi mai bine sa fac cumpar o otravita+9 medie slaba in care trebuie sa bag schimbari pentru o medie mare 35+ sau o otravita+6 pietrata medie 35+-40 sa zicem ca teoretic ambele au acelasi pret ca nu stiu daca otravita+6 de care am zis e echivalent cu un +9 slaba, unde joc eu una+9 e 700kk. ma gandesc ca la 700kk pot primi o otravita buna +6....

Eu ti as recomanda o otravita care sa aibe paguba medie peste 45% si la plus poate sa fie si +6.Eu war aura prefer una cu paguba medie mare in schimbul uneia+9 cu paguba medie sub 35%.Pe mine ma ajuta foarte mult acea paguba medie sa fie mare sa pot da dmg uri mari si nu sa stau sa ii mangai pe mobi.Pe langa otravita cu paguba medie sa mai ai si un rubin legendar macar opac+4 cu paguba medie si o sa vezi singur ce bine spargi metinele sau dropezi pe unde te duci cu una cu paguba medie +40%... succes

NU ai deloc niste iteme de v4 nu super performanta ,asa cat sa poti rezista la setaou in v4 camera 40 ??? aici NU ai nevoie de scut cu aparare impotriva necunostintei pentru ca nu primesti asa ceva.Daca ai ceva iteme cu 50% diavol si 30% rezistenta sageti cu un buff cu minim M8 eu zic ca rezisti bine in v4 camera 40 pana la lvl 84...SUCCES

cuferele clar de luna o sa aiba drop doar la metine si bossi sau la toti mobii?

Atunci cand sunt anuntate cuferele clar luna se scrie si unde le putem dropa.Acum NU scrie nicaieri ,deci la toti monstrii se dropeaza cufere clar luna...SUCCES

Vreau sa iau o mănușă pentru a farma la cioburi, am un sura arme level 55, g1 armura, m10 tăis m7 teama( am un buf m3 m3), unde as putea drop mai multe, La maimuțe sau DT?La maimuțe as incerca fara teama, sa nu umblu dupa fiecare grupă in parte.

In temnita maimutelor expert cea din oaza as dropa la lvl dvoastra.Manusa talhar sa fie pe 30 zile sa te poti bucura de ea...succes

NU poate sa iti confirme nimeni daca in v4 faci pe zi cate 50kk pentru ca dropul nu este la fel in fiecare zi. Daca vrei sa stai la drop in v4 iti recomand camera 46,47 si lvl pana in 80. Ca drop stim toti care este dropul in v4, dar nimeni nu iti asigura in fiecare zi acelasi drop...SUCCES

Pentru un mental, in v4, cam ce papuci mi-ati recomanda? Detin momentan cizme de piele +9 2k pv si 15 evitare, insa tot nu mi se par in regula.. sa le inlocuiesc cu unii qilini cu 15 evitare sageti si pv? Ar fi mai eficienti? :D

Cizmele piele+9 sunt bune pentru V4 dar daca nu ti se pare ca merge cum trebuie poti pune numai Qilinii cu rezistenta sageti 15% si sunt buni pentru ca au pe ei si sansa blocare atac corporal.

Asi dori sa fac lv 80 pe sura si shamanca. Momentan au 77 si 75. Buff m10. Iteme cat de cat. unde este loc bun de crescut?

Daca detii iteme doar cu diavol si rezistenta sageti iti recomand camera 40,iar daca pe langa diavol si rezistenta sageti mai ai si un scut aparare impotriva necunostintei iti recomand camerele 46 si 47...Succes

Acum 1,2 ani cand a fost anuntat ca in fiecare luna intr o anumita sambata este un eveniment lunar cu cufere clar luna scria ca el incepe de la ora 12 pana la ora 18. Daca tineai minte de acest eveniment iti dadeai seama de la ce ora incepe si la ce ora se termina aceste eveniment.
    Eventul vara este frumos,placut si bun pentru ca ne pune la munca daca dorim sa facem cate ceva.

10.06 - Drop cufere clar de luna (evenimentul lunar 6h la metine si bosi)

atata scrie pe data de maine insa nu scrie de la cat incepe/cand se termina,e de la 12 la 6 ca si cel din zilele care urmeaza sa vina?

27.05 - Cutie Verde de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    28.05 - 50% exp pentru 8h de la ora 14:00
    31.05 - Sigiliu Muffin - maro 4h (la metine si bosi - 14-18:00)
    03.06 - Cutie Albastra de Ebonita 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    05.06 - 100% exp pentru 8h de la ora 14:00
    07.06 - 15% drop iteme pentru 4h de la ora 20:00
    11.06 - Cutie Rosie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    13.06 - Sigiliu Muffin - albastru pentru 4h (la metine si bosi - 14-18:00)
    15.06 - 15% yang drop pentru 4h (Serverele Vechi) / Cutii Hexagonale 4h(Serverul nou- ) de la ora 20:00
    17.06 - Cutie Purpurie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    18.06 - Cufere clar de luna 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    21.06 - 15% Item drop pentru 4h de la 20:00
    24.06 - 75% exp pentru 8h de la 14:00
    25.06 - Cutie Rosie de Ebonita (la metine si bosi - 12-18:00)

Cred ca se duce din ce am citit eu in descriere "durata se activeaza la achizitionare"

DA, durata dromadelului scade imediat cum este achizitionat din item shop.
    Sa ne bucuram in aceasta vara atat de eventul cu inghetata dar si de eventele mini care asteapta sa fie activate...SUCCES

27.05 - Cutie Verde de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    28.05 - 50% exp pentru 8h de la ora 14:00
    31.05 - Sigiliu Muffin - maro 4h (la metine si bosi - 12-16:00)
    03.06 - Cutie Albastra de Ebonita 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    05.06 - 100% exp pentru 8h de la ora 14:00
    07.06 - 15% drop iteme pentru 4h de la ora 20:00
    11.06 - Cutie Rosie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    13.06 - Sigiliu Muffin - albastru pentru 4h (la metine si bosi - 12-18:00)
    15.06 - 15% yang drop pentru 4h (Serverele Vechi) / Cutii Hexagonale 4h(Serverul nou- ) de la ora 20:00
    17.06 - Cutie Purpurie de Ebonita pentru 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    18.06 - Cufere clar de luna 6h (la metine si bosi - 12-18:00)
    21.06 - 15% Item drop pentru 4h de la 20:00
    24.06 - 75% exp pentru 8h de la 14:00
    25.06 - Cutie Rosie de Ebonita (la metine si bosi - 12-18:00)

Aparent trebuia sa trimitem un ticket pana la ora 15 pentru a ne bucura de medalie. Cam stupid cum unii intampina probleme, iar altii nu. Eu unul nu am trimis ticket din aceasta cauza, plus ca nu am trimis in viata mea ticket, deci nici nu stiu ce ar trebui sa fac. Oricum, m-am bucurat de medalie prima oara, a fost ok, desi tin minte ca anul trecut medalia tinea 7 zile, nu o zi.

Asta este, acum ce sa mai fac? NU imi risc eu serviciul pentru un joc, ca nu jocul imi da sa mananc. La ora cand am ajuns eu acasa(ora 17:30) cu gandul de a ma duce in padurea fermecata ca am medalia eroilor ,uite ca nu a fost asa si ca nu aveam medalia in inventar.Asta este pacat ca se face diferenta asta intre jucatori...SUCCES
    PS...faptul este consumat,dar poate din astea invata si staff ul cate ceva si pe viitor sa nu se mai itample...bafta staff ului

Dragi jucatori,

pentru a va da sansa sa mai primiti o data Medalia Eroilor, vom dezactiva evenimentul Vineri la ora 11:00 si-l vom activa iarasi la ora 15:00.

Ieri m am dus la muzician in map2 cu cele 5 medalii sa imi iau pentru a doua oara medalie eroilor si SURPRIZA, NU am primit medalia eroilor si nici macar cufarul. Ce s a intamplat?? prima data cand a inceput eventul eroilor am luat medalie si cufar,dar acum a doua oara asa cum spune HalfOp eu NU am primit medalie si cufar. Oare nu toti beneficiem de a doua sansa cum se spune in postarea lui HalfOp ???