Da dar tu ai zis ca ai 10 pumnal si de aici la el scade dmg ul catre tine ,iar el nu are nimik cu rezistenta sageti pe el.Deci nu compara masterele ca sunt la fel la ambele caractere ci mai degraba ce iteme are el si ce ai tu.Si eu m am duelat cu unu ninja pe arc si l am batut din 3 skill uri,de ce??? pentru ca pe mine aveam itemele de v4 cu 49% rezistenta sageti.Cum le am dat jos din cateva sageti m a pus jos el.DECI??? itemele face diferenta intre voi ninja pe lama si arc.Ambele ninja lama sau arc sunt bune pvp dupa parerea mea...DECI eu pe ambele le as alege daca mi as face alt caracter
Posts by SICAA74
-
-
Leonis-Chunjo...Bratara aur alb+9 goala doar slotata si cu finisaje de aur alb puse costa pe la 130-145kk
-
CORNELIUU74 - War Corp
Nume CORNELIUU74
Server Leonis
Regat CHUNJO
LVL 77Skill urile...
- aura sabiei P ( 149 cc aura sabiei esuate de la M1 la G1 )
- iures G1
- vartejul sabiei P
- izbitura P
- incizie tripla 5 puncteAlte Skill uri...
- minerit 10 puncte
- transformarea G7
- chemarea calului 10 puncte ( maestru )
- lv la cal 21 ( militar ) toate skill urile la militar M1
- limba jinno M1 si shinsoo M1
- conducerea 5 puncteBiolog... terminata misiunea biolog lv 70 - crengute zelkova
Iteme...
arma...otravita +8 pm 30%,pc -9%,vampiri 10%,esoterici6%,diavol6% ( facuta pe DT )
batalie+7 P+4 ( war,anti ninja si anti sura ) urmeaza sa fie bonusata
batalie+8 ( simpla fara nimic pe ea si facuta pe DT )urmeaza sa fie P+4 si bonusata sau +9
lama semi - om +7 P+4 ( war, anti ninja si anti sura )urmeaza sa fie bonusataarmura...otel+6 P+4 ( graba,protectie si eschivei ),rezistenta la foc 15%,1500 pv,aparare cu doua maini 6%,2% daune de PM,2% reflecta loviturile atacului corporal
DGA+7 P+4 ( graba , protectie,ciob ), 2000 pv
DGA+7 P+3 ( graba,protectie si eschivei) 2000 pvbijuterii...bratara aur alb +9 cu animale 20%,diavol 10%, vampiri 20%, esoterici 20% si 5% de a jefui SP
cercei abanosi +9 cu aparare cu sabia 10%,animale 10%, aparare pumnal 15%,vampiri 10%,semi om 5%
colier ametist +9 cu 1500 pv,+50 PM 5% lovituri patrunzatoare, aparare evantai 10%,rezistenta la sageti 10%
bratara lacrima cerului +9 cu sloturi si finisaje...1000 pv si altele slabute...urmeaza sa mai fie intoarsascut... vultur+9 cu esoterici 6%,orci 10%,animale 20%,imun la necunostinta,vampiri 10%
tigru +9 cu imun la necunostinta,orci 6%,animale 10%,diavol 6%,esoterici6%
leu+9 urmeaza sa il bonusezcoif...masca de frica+7 urmeaza sa o bonusez
coif traditional +7 cu sansa de otravire5%papuci...cizme de piele+9 cu aparare cu sabia 6%,1500 pv,valoare atac +3%,sansa lovitura critica 5%,sansa de incetinire 8%
papuci extaz +7 cu 2000 pv
cizmele gloriei +5...urmeaza sa le bonusez sa prind 2k pv si rezistenta sagetiAcesta este puturosul meu de caracter...
-
PRO
sint foarte de acord cu aceasta sugestie...si nu numai manita curajului si altele ...bravo pentru sugestie...iti dai seama daca ai noroc sa iti cada la fiecare metin cite 20 unde o sa ajungi ???
-
pentru misiunea din v3 trebuie sa omori golemi de gheata sa primesti paginile...
-
Display More
Sa va zic eu cum sta treaba pe metin2.ro in zilele noastre... Ei bine, pe metin sunt 3 categorii de oameni. Cei dependenti de item shop, cei dependenti de hack si jucatorii normali.
Cei dependenti de item shop nu pot sa faca nimic fara el...
Cei dependenti de hack la fel..
Jucatorii normali sunt ce mai buni! Ei stiu sa creasca si fara inel, si fara iteme bonusate.. strang bani si isi cumpara singuri itemele.
Acum 2 ani cand m-am apucat era frumos.. Toti cresteau la fel.. Toti strangeau bani de iteme si isi luau cu yang..
Cand am intrat pe serverul nou.. Am fost uimit de obsedatii care au bagat mii de MD-uri in joc. Au facut lv mare si iteme cu ajutorul item shop = Fara munca prea multa.. In timp ce prostii se chinuiau sa faca rost de iteme cu pv... Ei intrau frumos in item shop si bonusau tot. Nu au stres..
La fel si cei cu hack.. Au bagat calumea lv.. iar jucatorii normali.. inca o data, se chinuiau sa creasca si ei.
Ei bine, acum metinul din cate vedeti e foarte dezechilibrat din pricina indivizilor ce baga 50% din salariu in joc si a hackerilor. (nici unul nici altul nu munceste prea mult sa creasca si sa faca iteme).
Cam asta e adevarul
problema la metin sunt HACK urile...aici este problema mare pe care staff ul nu ia nici o masura cu ei...vedeti de ce o injurau toti hack erii pe Miaunet???pentru ca ea isis facea treaba pe metin...jucatorii care baga bani si isi bonuseaza itemele ii respect ca au de unde sa bage...daca doresc sa bag MD sa bonusez nu cred ca are nimeni nimik cu mine,in schimb cei cu hack ma dispera rau si nu se iau masuri asupra lor...
jucatorii care nu au hack,nu baga MD sint cei mai corecti din partea mea...ii respect pentru munca depusa pe metin...
o mare problema pe care o vad este ca au fost si sunt prea multe EVENTE...joc metin din luna februarie 2011 si nu stiam de atatea evente atunci,in schimb din luna noiembrie 2011 au inceput eventele...inainte nu se stia de iteme bonusate,de pv pe iteme,de bonusuri cum sunt acum pe iteme...uitati la SirLancelot cu 8k pv face lv 80 in V2 si mastere care la lv lui alti au acum 4 P uri...deci metinul in ziua de azi este total diferit fata de cum era la inceput...
PROPUN STOP EVENTE...nu se mai face diferenta intre jucatori in ziua de azi....toti au iteme cu pv si bonusate full unde este farmecul jocului de la inceput???s a dus pa apa sambetei datorita hack erilor si a eventelor...
va multumesc
-
SICAA74 si AlynaDeea
aceste doua conturi au acelasi yp...eu joc pe calculator si sotia pe laptop...imi cer mii de scuze ca nu am citit inainte regulamentul...
va multumesc din inima