Este ok armura asta pentru un sura arme in pvm...succes
Posts by SICAA74
-
-
si banuies ca este convenabil bai ''SICA'' sa intre 300 jucatori si sa ramana doar 1 singur castigator chiar daca sau bagat intrebari garla in asa fel incat sa ramana doar 1 -2 juc ca castigatori serios 3 regate 1 singur castigator premiu = 5 Schimba serios ?
Concursul OX asa cum a spus si HalfOp odata este pentru DISTRACTIE si nu pentru a primi moca...corect????? Asa ca nu mai vorbiti despre premiu de participare la OX ca nu o sa mai vedeti niciodata. SI mie mi a placut si imi place sa mai primesc cate 100 cufere clar luna moca ca intru cu un caracter la OX,ma rog unul ca intram cu cate 10 odata:):),dar asta este si m am invatat asa cum este acum OX ul...corect???
-
De ce nu se mai dau cufere clar luna ca participare???? asta va roade pe voi . Pai sa va readuc cu picioarele pe pamant si sa va reamintesc ca acum 4,5 ani pe timpul lui Miaunet si badidol urlati pe joc si mai ales aici pe forum cat va tinea gura ca NU aveti OX ca pe celelalte comunitati. Uite ,problema voastra a fost rezolvata de HalfOp si se face OX ca pe celelalte comunitati. Deci cine este vinovat pentru ca nu se mai da cufere clar luna ca participare la OX???? voi jucatorii care ati urlat,acum nu va mai convine cand vedeti ca nu mai primiti moca cufere clar luna. Trebuie sa va invatati cu noua desfasurare a jocului metin2ro pentru ca el trebuie sa evolueze si nu sa stea ca in anul 2009. Cui ii convine jocul il joaca cum poate,cui nu sa se lase de joc si sa se apuce de altceva. Asa va trebuie cand vi se da ceva moca si voi vreti mai mult,orice invat are si dezvatul lui...SUCCES
-
Greseala este a ta ca nu ti ai calculat de inainte de a incepe eventul mingi fotbal sa ai duse in map2 deja 2,3 conturi cu cate 5 caractere pe ele. Trebuie sa iei in calcul si spusele lui COMA ca eventul dureaza 2 ore cu dropul de mingi si transformatul lor in baloane de aur. Eventul asta cu mingi de cand a aparut numai asa a fost si NIMENI NU s a vaitat de el ca nu a reusit sa transforme mingile.Problema aparuta acum si grava pentru cei ce au ramas cu mingi fotbal este la mentenanta de miercuri se vor sterge mingile de fotbal si raman doar cu baloanele de aur. Omul din greseli invata si pe viitor se organizeaza mai bn...SUCCES
//topic unit - HalfOp
-
Aveti rabdare pana la urmatorul event cu mingi
care probabil va fi la finala Champions League.
Ps: nu cred ca mingile dispar.ATENTIE
HalfOp a spus in topic clar pentru toti urmatoarele:
Tin sa va anunt ca Mingile (Baloanele de Aur vor ramane) vor fi sterse la urmatoarea mentenanta! Nu ramaneti cu ele in inventar, pentru ca nu le veti putea pastra! Folositi-le pe durata evenimentului doar!
Deci cei ce au ramas cu MINGI de FOTBAL o sa le dispara la urmatoarea mentenanta, Baloanele de Aur raman in inventar -
Ori cu iures ori fara iures tot aia este in padure. In urma mai multor intrari in padure si in urma acestui event unde a mi am procurat costum samurai + coc samurai si bineinteles ca am prins pe fiecare cate 10% rezistenta la magie ,acum chiar va pot confirma ca primul bonus de baza in padurea fermecata este REZISTENTA LA MAGIE. Cu cat ai mai multa rezistenta la magie pe tine cu atat rezisti mai mult la mobii care dau cu magie in tine. Un alt bonus bun in padure zic eu ca este Sansa de blocare de care sunt foarte multumit la metine si isi face efectul foarte bine... SUCCES
-
De ce nu se mai activeaza dropul la mingi de fotbal in weekend in saptamana cand se joaca meciuri in UCL si UEL ?
Daca cautai mai atent gaseai acest topic unde se spune clar ce primim in wekeend ul urmator in urma voturilor noastre...scoici sau mingi fotbal...SUCCES pe data viitoare
Side event - UCL -
NU va culcati pe o ureche ca staff ul fiecarei comunitati NU au un cuvant de spus in fiecare event international. Asta sa o spuneti lui Gogu ca poate el o crede. Orice event international este diferit in fiecare an si automat este pregatit cu cateva luni inainte. GF transmite mesajul catre directorasi comunitatilor sa vina cu propuneri pentru urmatorul event international si dupa care GF trimite propunerea la WebZen sa faca versiunea respectiva.Tinand cont ca jocul metin2 este cumparat de la WebZen,adica GF detine licenta cu conditia ca toate versiunile sa se faca prin WebZen. Deci nu mai sustineti ca toti COMA care sunt pe comunitatile metin2 NU au nici un cuvant de spus intr un eveniment,ba da au cel mai mare cuvant de spus.
Legat de eventul de Paste care este in desfasurare este frumos,placut si va pune la munca serios. Bafta celor care stau 25/24 ore pe joc si nu mai au viata reala si multa sanatate celor care nu participa la event,printre care si eu ca nu ma ajuta cu nimic...Bravoo staff ului ca au bagat si acele aditionale pe langa eventul Paste...SUCCES si Paste Fericit -
Cutia misterioasa o primeste cel care are cele mai multe lovituri in boss dar oricum e foarte slaba la drop. Si cufarul de aur dropeaza doar licorare mov verde si papuci de vant(am desfacut 10 cutii)
NU o primeste cel ce are cele mai multe lovituri din respectivul boss. Conform cu spusele lui Coma o primeste si cel ce a dat o singura lovitura,numai ca aceasta cutie misterioasa ca de aia ii spune si misterioasa se lasa greu si are un drop care nu merita sa o deschizi.
Citez:
Dacă ești prezent atunci când șeful moare și ai dat cel puțin o lovitură, vei avea șansa să iei o Cutie Misterioasă și 20% bonus de EXP pentru 30 de minute. -
La Evenimentul Spintecatorul de Sefi asa cum spune in prezentarea eventului de Paste 2017 domnul nostru coma ca primim chiar la o singura lovitura o cutie misterioasa,aleatoriu si dupa noroc. Bun pana aici,dar intrebarea este aceasta cutie misterioasa este cea din linkul de mai jos??? De ce va intreb ca mi am cumparat una si am constatat ca am primit 3 bucata gheata+ si 3 crema de fata+. Oare nu este cumva bataie de joc cu acest event???Vi se pare corect ca pe wiki un site informativ al metin2ro sa apara dropul la cutie misterioasa si in joc sa primim altceva din aceasta cutie misterioasa. De ce NU a schimbat numele la cutia aceasta??? SUCCES la event celor ce stau cu noptile sa dropeze.
http://wiki.metin2.ro/index.php/Cutie_Misterioas%C4%83 -
La ce v ati fi asteptat de la un event international??? credeati ca este la fel ca anii trecuti??? NU, in fiecare an eventul este diferit fata de anul trecut. Sa ne multumim cu ce event Paste 2017 + eventurile aditionale avem in derulare si sa ne facem datoria de jucatori metin2. NU are rost sa comentam vrute si nevrute,ne convine eventul jucam,nu ne convine nu ne obliga nimeni sa jucam...SUCCES
-
Ca bonus la eventul de paste 2017 sa fie impacat toti jucatori staff ul ne a mai adaugat cateva evente aditionale...BVOO staff ului
-
Nu va contrazic in legatura cu cititul concentrat dar 3 caractere pe care le detin full p-uri din 35-36 ss fara citite.
Eu pe un droper, P aura l am reusit din 17 ss uri. Deci ce sa mai zic acum, depinde de noroc ca pe war ul meu abia l am scos P la 33 ss uri...SUCCES
Astept eventul paste 2017 sa inceapa si dupa cate am citit o sa fie ceva frumos si waw. Ma bucur ca este si eventul spintecator si mai ales ca in padurea fermecata nu apar metine ou,sa pot creste si eu linistit pe timpul eventului i padure:):) -
Tot incerc sa gasesc o explicatie pt. schimbarea ordinii pagubelor pe arme dupa 10 ANI !!!
Pt. ce primim acest inconvenient ? La ce ajuta ?
Sper sa fie tratat ca un bug .. sau poate la un viitor upgrade o sa trebuiasca sa inversam si noi numele de cont,sa'l scriem de la sfarsit la inceput.
P.S. Cu Lycanita ..pe mine m'ai pacalit Half
..era sa cumpar otel si gheare pt. noul char ..acum sunt....
E prea urat lycanul ca sa fac unul ..
Dar cum orice minciuna are si un sambure de adevar ..mai astept.Raspunsul lui HalfOp :
Totodata, va aduc la cunostinta ca odata cu versiunea 17.1, ordinea bonusurilor de pe armele de 30 si 75 a fost inversata, astfel ca: paguba competentei este acum inaintea pagubei medii.
Va rugam sa fiti atenti cand schimbati bonusurile pe aceste iteme, pentru a nu a pierde un bonus bun, pana cand vom primi o inversare a lor
Deci nu trebuie sa ne speriem,dar trebuie sa fim foarte atenti cand punem vrajeste obiectul pe o arma de lvl 30/70...SUCCES
-
Am tot citit postarile voastre si ma bucur ca se tine cont de ce v am rugat in primul post al meu si va multumesc. Fiecare vine cu cate o idee la capitolul ce bonus trebuie in padurea fermecata si asta ma bucura ca invatam din experienta celor ce au trecut pe acolo. Inainte de a merge in padure mi a fost foarte greu pana gaseam acel gardian en-tai,dar azi invatand pe unde sa il caut imi este foarte usor si culmea intru cu 2 conturi odata. Respect numerele camerelor din harta postata de mine si prima data ma duc la cele doua camere gemene cum le spun jucatorii batrani in padure si dupa incep a cauta prin alte capete de camere. Ca iteme pentru padurea fermecata pot spune si eu ca nu ma pot lauda prea frumos cu niste iteme waw pentru un war aura ,dar ceva ceva am si eu. De exemplu detin urmatoarele bonusuri: 50% diavol, 30%+roua verde de 15-20% rezistenta magie, 20% blocare atac corporal si mai detin si 5% sansa de blocare. Pe langa acestea mai bag niste sucuri+ape, alchimie opaca, khan, animal de companie si sincer va spun NU pot spune WAW ce bine rezist pentru ca nu prea rezist la metinele din lac mai ales cand ies din metin druizii en-tai. Pe viitor ma pregatesc mai serios cu iteme bazate pe rezistenta magie si sper ca o sa rezist mai bine...SUCCES
PS...poate va ajuta cu ceva aceasta informatie:
-razboinic en-tai = bonus DIAVOL
-soldat en-tai = bonus DIAVOL
-druid en-tai = bonus DIAVOL + REZISTENTA LA MAGIE -
Cele mai bune camere de drop in V4 cum si colegi de mai sus au spuso sunt camerele 46 si 47,dar nu trebuie sa ai in fiecare zi acelasi drop ca ziua trecuta. Si eu dropez la lvl 81 cu war aura in 47 toata camera si o zi poate am drop frumos alte zile slab dar asta este jocul si trebuie sa ne obisnui cu el si cu dropul de acum. S au dus zilele de v4 cand dropam si ieseam cu itm si altele de 30-50kk pe zi,azi daca iesim cu 10-20kk sa ne multumim. Insista in continuare in ambele camere 46 si 47 cu manusa pe tine si mergi inainte, dar in fiecare zi sa dropezi...SUCCES
-
Banuiesc ca se va face in asa fel incat sa poti rula mai multe conturi. Nu iti dai seama ca nu poti muta nimic pe contul de shop sau alte chestii de genul.
Nu stiu nimic inca de acest Steam,dar daca este cum spuneti voi ca nu se poate intra pe mai multe cliente odata atunci cei ce joaca pe cont propriu isi poate spune de pe acum adio metin2. Printre ei sunt si eu care joc pe cont propriu,nu mai suport sa joc cu alti dupa ce am fost furat de iteme de catre cei cu care am jucat. Trebuie analizata problema asta de GF foarte mult si lasand la o parte securitatea conturilor trebuie sa se gandeasca la faptul ca jucatorii metin2 majoritatea joaca pe cont propriu si sa nu cumva sa ii piarda ca asa multi se lasa de metin. Sigur ca o sa ia in calcul varianta ca se deschid mai multe cliente si sigur o sa ne lase in continuare sa jucam ca pana acum. Asteptam versiunea 17.7 sa apara si odata cu ea si eventul Paste 2017...SUCCES
-
Cercei de Abanos+9 ,Bratara Aur Alb+9/Bratara Lacrima cerului+9, Colier Lacrima cerului+9, Armura zeului dragon+9,cizme de piele+9 sau papuci pheonix/pasare de foc, Rib +9 pgm +35%, masca frica+6-9, scut+9 cu aparare impotriva necunostintei, esarfa cu pgm, alchmie opaca(rubin legendar opac,jad legendar ), energie 5/7, sigiliu mistret de lupta sau Leu curajos( optez pentru Leu pentru ca are aparare pe el daca ai militarul facut). Toate itemele enumerate de mine mai sus trebuie sa aibe pv 1,5-2k ,ceva sansa blocare atac corporal daca se poate si un BUFF bunicel cu abilitati macar la M8...SUCCES
-
In primul rând nu ai cum sa ajungi in V3 la lvl 61, poate doar in V2 și SD3. Legat de aceste 2 mape in care se poate creste până la lvl 75,ca iteme ai nevoie de apărare multă, pv și un buff bunicel. Camera bună de crescut în V2 este camera mare , iar în SD3 toate camerele sunt bune de crescut. Pe lângă itemele spuse mai sus de mine îți mai recomand un mistreț ,energie 5/7 și o alchimie opaca...SUCCES
-
Asa cum cu cativa ani in urma colegul @guitarist_48 a creat un topic legat numai de grota exilului v3/v4 unde s au discutat si se mai discuta si azi tot ce este legat de aceasta grota a exilului ,m-am gandit si eu sa deschid un topic unde sa putem discuta numai despre Templu Ochao si Padurea Fermecata. Tinand cont ca multe nu se stie despre aceste doua mape si poate multi nu au ajuns inca sa intre in ele,aici in acest topic doresc sa discutam in limita bunului simt numai legat de Templu Ochao si Padurea Fermecata. O sa va rog ca discutiile sa fie strict legate de Gardian En-Tai prin ce zone il gasim si de Padurea Fermecata -crescut,drop,iteme necesare. Poate cu aceasta ocazie si aceste doua mape o sa fie descoperite de unii jucatori care nu au ajuns in ele si poate isi doresc pe viitor sa ajunga si trebuie sa stie si ei cu ce se mananca si tot ce le este de folos. De ce fac asta?? pentru ca unii jucatori de pe metin2ro te indruma eronat si iti explica invers cum ar trebui sa fie si nu cred ca exista 10% din noi sa spuna un adevar. Dar aici in acest topic unde va fi urmarit de catre staff ul forum sper sa nu se spuna eronari legat de cele doua mape si sper sa se spuna adevarul legat stric despre Templu Ochao si Padurea Fermecata. O sa incep eu cu inceputul prin a va anunta ca in urma unor intrari de a cauta acest Gardian En-Tai m-am tot interesat la colegi si am ajuns in final sa aflu c am prin ce locuri apare el. O informatie buna ,si multumesc pe aceasta cale am aflat ca Templu Ochao este identic cu harta v4 si ca acest gardian apare in camerele infundate spunandu mi si numarul lor. Bingooo...si uite asa am ajuns sa numerotez camerele sa se stie pe viitor care sunt acelea. Poate gresesc undeva la vreo camera si aici cer ajutorul staff ului forum pentru corectare si in continuare va las pe voi cei care ati ajuns in Padurea Fermecata si ati crescut sa ne spuneti si noua celor ce NU am ajuns inca cu ce se mananca aceasta mapa legat de crescut,iteme necesare, drop etc.
1.ce bonusuri ne trebuie pe iteme la metine ?
2.ce bonusuri ne trebuie pe iteme daca dropam la monstri decat ?
3.cum sa ne facem mai usor munca la metine fara sa fim deranjati de restul monstrilor de pe platou ? si alte intrebari
Sunt constient ca nu o sa se spuna totul ,dar macar cateva informatii poate ne ajuta si le multumim celor ce ni le-a oferit.
SUCCES