Bv ...550 de fanioane ramase in inventar timp de 7 zile.
DE CE sa le vinzi la negustor cum spune colegul de mai sus cand le poti schimba la NPC aniversar in monezi si iti cumperi ceva util de ele...succes
Bv ...550 de fanioane ramase in inventar timp de 7 zile.
DE CE sa le vinzi la negustor cum spune colegul de mai sus cand le poti schimba la NPC aniversar in monezi si iti cumperi ceva util de ele...succes
asa cum spune si titlul , (am cautat deja si nu am gasit nimic concret, de cand sa modificat forumul nu gasesc aproape nimic) vreau sa stiu si eu unde imi pot creste samanca de la 90 la 95, relativ bine cu 150 exp? nu e vorba de timp dar macar sa se simta ca , cresc si eu ceva pe ea
In camerele 20 sau 45 numai daca esti bine echipat de v4 si tot ce necesita sa cresti in v4...SUCCES
PS...camerele se gasesc in harta de mai jos
http://freespiryt.ucoz.com/publ/harta_v4_numerotat/1-1-0-3
Un mic search daca dadeai gaseai si alte topicuri in care se intreaba aceasta problema ...pe ce caracter sa ma apuc,ce server sa joc etc etc. Eu iti urez succes pe caracterul pe care il indragesti si iti place sa joci,oricare ar fi el ninja, war, saman, sura sau lycan...bafta
In link ul pus de mine spune clar la ce NPC ai reusita 100% si la ce NPC ai sansa de esuare
- NPC Amiralul Angmur în Peninsula Dragon Foc...
Această metodă are o şansă de reuşită de 100%, şi păstrează bonusurile şi pietrele armurii aşa cum sunt ele
- NPC ul celalalt NU pastreaza bonusurile si dupa noroc esueaza :). Ce armura doresti sa faci pentru sura Armura Demonica se poate face doar la NPC ul Kawuco in Peninsula Dragom Foc ...Această metodă poate eşua şi înlătura toate bonusurile şi pietrele de pe armură.
Da...o luna cu eventuri frumoase si placute...bravo GF pentru aceasta luna
Am o nelamurire totusi la Portia de prajituri de la Cherie, care ne ofera bonusul 100% xp timp de 30 minute cand este activata si timp ramas 18 zile...ok ??. Intrebarea mea este daca pe data de 26 februarie imi transform fanioanele in portii de prajitura tot timp ramas 18 zile o sa am si dupa terminarea eventului?????? De ce intreb,pentru ca pe 26 feb doresc sa imi iau aceste prajituri si sa incerc o ultima incercare sa intru mapa95 sa cresc si eu lvl impreuna cu samanca,si aceste prajituri ma ajuta sa fac si eu lvl dorit mai repede pe langa inel site+inel metin,ca doar nu am timp mult la dispozitie de stat pe joc...SUCCES
PS ...astept raspuns de la cineva din staff...va multumesc
Valea Orcilor, Tara de Foc, Munte Sohan si Desert apare acest spirit care trebuie sa dropam la el si NU sa il omoram...SUCCES
Daca vrei sa faceti amandoi odata lvl 95 atunci mergi in camera 45,iar acei setaou care apar pe hol aproape de camera ii iei usor si ii duci in camera cealalta...succes
Eu zic ca luna februarie are cele mai multe eventuri de cand este metinul. Pe langa eventul de 10 ani + eventul ziua indragostitilor mai avem si alte doua mini eventuri... cel aditional si eventul lunii februarie. Deci, dragi jucatori, NU cred ca luna aceasta exista vreunul sa spuna ca NU a fost frumos pe metin2ro ...SUCCES
Bravooo staff ului pentru aceste eventuri organizate in luna februarie
[Event] Evenimente aditionale pentru Ziua Indragostitilor
Eventuri Luna Februarie
![]()
![]()
Ce bonus are Sigiliul Bonsai de la negustorul aniversar????? tot 20% xp timp de 10 ani???? Cate monede aniversare ne transforma pe zi Cherie ???
Asa cum de eventul Craciun 2016 au fost eventurile suplimentare si cu aceasta ocazie cand incepe eventul ziua indragostitilor + event 10 ani metin, staff ul ne a pregatit evente suplimentare conform link ului de mai jos. Pe aceasta cale le multumesc celor din staffaceste evente suplimentare si tineti o tot asa ca este frumos atat pentru jucatori cat si pentru GF...SUCCES
Frumos eventul de 10 ani+ ziua indragostitilor,,,dar cand se incheie acest event???Pet ul razboinic este foarte haios, dar ce bonusuri ofera??? tare impotriva monstrilor+ pv, oare??
Ajunge decat bonusurile tare impotriva diavolului,rezistenta sageti,aparare impotriva necunostintei si daca se poate prinde si bonusul rezistenta fulger. Setul meu de v4 este compus din 80% diavol,60% rezistenta sageti,10% rezistenta fulger,35% sansa blocare atac corporal si ma descurc destul de bine cu un war aura lvl 76 in camera 47...SUCCES
Multumesc mult Corneliu
Inca cateva intrebari :1) pentru a face si ceva bani ce camera ar trebui sa aleg? Dropul ar fi mai bun cu un war lvl 75 P aura , G1 iures , 50 diavol , 60 sageti ?
2)In cat timp(numar orientativ de ore ) as face lvl 90 cu 100% exp in camera 60?
3)Merita sa cresc suraul prima data si apoi samanca sau sa cresc amandoua caracterele lvl 90 in acelasi timp (* Mentionez ca vreau si samanca lvl 90 pentru mapa Beta)
4) OFF-topic : ce bonusuri imi trebuie pentru mapa beta? Se merita sa farmez in mapa beta? Sau mai bine sa raman la nivel 86 pana strang ceva bani pentru iteme foarte bune...
Deci,sa incepem cu inceputul:
1.cu war aura lvl 75 poti dropa si face si ceva yang in camerele 40,46 sau 47
2.pentru lvl 90 nu iti pot spune in cat timp il faci pentru ca asta depinde numai dupa tine
3.ii cresti pe amandoi pentru ca ai nevoie si de xp ul de pe grupa+ carte comandant, daca detii
4.pai daca faci sura am + samanca lvl 90 poti dropa in mapa90,dar poti dropa si in v4 in camerele de mai sus mentionate cu war ul aura lvl 75. Iteme pentru mapa90 sa ai pv,blocare atac corporal,alchimie,pet,esarfa
Ca iteme dropate in v4 ai scoici, armele lvl 70,cutii fier, flori etc iar in mapa90 ai inele xp, mantii,ss uri,P+4 etc
Mergi in camera 60 cu inel metin+inel site+bratara iubiri pe samanca daca ai nunta cu ea si rezolvi problema...SUCCES
Am un rubin perfect atac si medie
Si multi mi-au zis sa nu il pun pe mine pt ca nu e diferenta mare in opac si perfect adevaru e ca doar 2medie si 49 atac e diferenta!
Voi ce ziceti?sa nu-l pun? Sau sal vand si sa pun un opac decat perfect ?
Eu zic sa il faci +4 si sa il pui pe tine ca si alea 2% paguba medie si +45 valoare atac care este diferenta intre rubin legendar opac vs perfect sunt bine venite si se simt.Daca vrei poti sa mai faci unul perfect si sa il dai la stralucitor ,dar dupa noroc poate prinzi ceva bun sau nimic.Eu ti as spune sa il echipezi +4 asa perfect cum este el...SUCCES
sica m-am uitat acolo . Ala a fost primu lucru dar am inteles ca difera bonusurile de la inceput adica pe mine ma intereseaza sa iti dea pv mai mult si cat ar trebuii sa iti dea de la nivel 1 ca sa fie bun si apropo eu cred ca buna de pvm ar fi maimuta pt ca are skillu ala de yang drop dublu si ii pui si berseket e buna pvm. Dar eu vreau sa raman lvl 75 pe sura nimic mai mult. Si de aia va intrebam cat pv sa imi dea maimuta la inceput ca sa fie buna...
Daca doresti sa ramai la lvl 75 iti recomand asa cum si sfValentin710 a spus, o maimuta. De ce maimuta???pentru ca este cel mai ieftin pet pe piata la ora actuala. Atentie insa, cand deschizi maimuta sa o prinzi cu zile multe 10-14,pv ul catusi de bunicel min 1.4% si sa ai minim 2 skill uri pe ea. Ai mai putea daca ai noroc cand il deschizi si un dragon rosu sa iti iei,pentru ca poti prinde de la 15zile in sus. Un pet bun trebuie sa iti creasca din 5 in 5 lvl cu cate 0,4-0,6% pv ul,dar la cum creste azi aleatoriu m as mira sa ai norocul sa iti creasca frumos. Totusi daca nu risti nu realizezi nimic asa ca SUCCES
Un mic search daca dadeai pe wiki.metin2.ro gaseai link ul si te puteai documenta. Aici gasesti tot ce se poate despre animalutze de companie,ce bonusuri primesti si tot ce trebuie pentru o documentare mai buna...SUCCES
Ai nevoie de iteme cu aparari,pv si hh pe samanca leac ,iar yang ul pe joc il fac datorita droperilor pe care ii am la bossi(oberak,9 cozi,testoasa,fantoma tigrului)...SUCCES
In v4 poti creste fara probleme de la lvl 85 la lvl 90,dar trebuie sa mergi in camera 60 de pe harta postat de mine mai sus cu o postare. Itemele sunt bune si o sa rezisti sa faci lvl 90 in camera 60...SUCCES