Posts by SICAA74

Zmeu sau vindecare ? Nu stiu ce sa aleg. Leacul e caracterul meu de suflet insa am un zmeu de lv 60 si nu mi se pare foarte inteligent sa o iau din nou e la inceput, mai ales cu un leac... Deci, ce sa fac ? :dash:

Depinde ce vrei sa faci pe joc...daca vrei pvp faci saman leac pentru ca acum este bun tinand cont de cele doua pietre anti magie,daca vrei pvm poti sa iti faci saman leac cu saman buff langa el...SUCCES
    PS...si eu am la fel samanca leac cu saman buff langa ea

Ai mare dreptate xRazv1x,toti cei ce urla pe forum ca nu mai este dropul ca acum cativa ani sau ca nu mai este jocul cum era acum cativa ani sunt niste jucatori care cum bine ai punctat si tu vin de pe privatele alea, care eu unul NU le suport si incep a agita si a zice vrute si nevrute sa ii intarate si pe ceilalti. Cum bine a punctat intr un alt topic HalfOp, asa cum noi omenirea evoluam si jocul trebuie sa evolueze,si mi se pare corect si de bun simt sa evolueze jocul. Poate pentru unii o face spre rau dar pentru majoritatea se face spre bine. Daca vrei cu adevarat si iti place jocul,stai si muncesti sa iti poti permite ceva pe metin2. Nimeni NU iti da mura in gura cum primesti pe privatele alea de 2 lei,aici trebuie sa ai timp si sa iti placa cea ce faci pe metin2,altfel nu te mai apuca de metin2 si lasa pe alti sa il joace. Legat de hack eri sunt multumit ca nu mai apar cum apareau in anii trecuti si pe calea asta le multumesc staff ului ca au rezolvat aceasta problema. Legat de fuziune o asteptam cu bratele deschise,este super bine venita si sper ca cei ce au teren de breasla sa li se dea ceva ca si la fuziunea trecuta ca si noi am investit a face ceva frumos pe terenul breslei,am doua bresle cu teren aranjate frumos si placut ochiului...SUCCES

Ca si War aura, focusul meu acum este sa fac level. Nedumerirea mea este urmatoarea, nu am un buget exorbitant asa ca foarte mult din iteme nu pot schimba, dintre absorbire pv pe bratara si rezistenta la magie pe care ar trebui sa o aleg? Este relevanta rezistenta la magie si la fulger in V4?

Pentru un war aura eu NU as alege pe iteme absortie pv ci mai repede mi as pune pe iteme rezistenta la fulger. Rezistenta la magie este buna impotriva caracterelor magice si in padurea fermecata...SUCCES

La un drop mai bun am sperat și eu în v4 și am băgat mănușă site .30 zile .dar sincer nu ii prea simt diferențe. Adică cum sa zic ma așteptam la cv mai mult .iau prima camera toată odată.
    Ps : itmele le-am prezentat mai sus .Am mai adăugat acuma un rubin opac +4 .care își face treaba .
    Alte recomandări? De camere ? Am 66vdiavol și 56 săgeți pe mn .

Cum am specificat mai sus intr un topic recent dropul in V4 este acelasi ori ca ai manusa ori ca nu ai manusa pe tine. Diferenta ca ai manusa sau ca nu ai manusa este ca daca detii o manusa site sau metin, dropul apare mai repede ,pe cand daca nu ai manusa pe tine dropul apare cu intarziere. Un drop frumos este 3,4 ore pe zi in fiecare zi si daca detii si un scut imun nec+10/20diavol poti merge in camera 47 unde cad armele lvl 70+4+5...SUCCES

Dropul in V3/V4 este acelasi. Manusa talharului cu sansa dubla de a captura mai multe obiecte are efect in v3/v4 doar la modul ca dropul incepe a pica mai repede. Am testat cu manusa si fara manusa in v4 si dropul este la fel,numai ca timpul de aparitie al dropului este mai repede daca ai manusa talhar pe tine.

Pentru un caracter care depinde de o alta rasa pe langa el nu ai alte optiuni de a face singur yang pe joc in afara de minerit. pana la lvl 75 eu zic ca yang se poate face din minerit tinand cont ca poate joci si pe cont propriu. Pe Polaris de exemplu un finisaj lacrima cerului costa 900k, finisaj ebonita costa 600k deci se poate strange yang din minerit...SUCCES

raymondsweet02... in camera 60 ai decat 3 comandanti pe care ii poti duce in camera vecina
    MaxPrim... la ce iteme ai si mastere atat pe tine cat si pe samanca o sa rezisti cu brio in camerele 40,46 si 47. Dar piatra anti magie de pe otel NU te ajuta cu nimic pe nicaieri pe tine war aura,recomandat ar fi o VIT+4 ca ai nevoie de pv mult. Ca drop in aceste 3 camere ai cutii fier,armele lvl 70 +4+5,scoici, flori etc etc...SUCCES

http://freespiryt.ucoz.com/publ/harta_v4_numerotat/1-1-0-3

NU va culcati pe o ureche cu gandul ca daca se mai face inca o FUZIUNE piata o sa se revitalizeze la normal...FALS. Piata ramane la fel atata timp cat jucatorii pun preturi astronomice si tin de iteme,piata nu va mai fi convenabila pentru cei ce doresc sa cumpere cate ceva.Fuziunea se face dintr un singur motiv ,lipsa jucatorilor pe servere si nu se face pentru a revitaliza piata. Piata isi mai revine in momentul cand jucatorii care pun shopuri lasa din pret si dropul mai creste la metine si monstri.Un exemplu:intram inainte in v4 camera 40 cu un war aura lvl 75 si in 3-4 ore de dropat ieseam cu cate 30-40kk,acum intru si abia daca scot in 5-6 ore 20kk. Fuziunea este bine venita pe serverele care duc lipsa de jucatori si nu pe serverele care sunt deja jucatori activi,de exemplu Polaris are jucatori activi si nu mai merita sa fuzioneze cu alt server...SUCCES

Sigur ca este diferenta de xp intre setaou din v3 si cel din v4.Iti recomand in v4 camerele 40,46,47 pentru drop si usor lvl iar numai pentru lvl in camerele 20,45,60.Legat de cele doua coifuri eu as opta pentru coiful casca cu coarne de lvl 60 pentru ca are bonusul sansa de a bloca atacul corporal si la +7 cat ziceti are sansa de a bloca atacul corporal 8%. Sigur ca ai nevoie si de o samanca buff cu minim G uri si conteaza foarte mult un buff in v4.
    PS...ca informatie doar:
    -setaou luptator lvl 87 categoria1 = xp 7050
    -vanator setaou lvl 89 categoria1 = xp 7212
    -setaou mistic lvl 89 categoria 2 = xp 8658

-conducator setaou lvl 90 categoria 2 = xp 8754
    -soldat setaou lvl 91 categoria 2 = xp 19474
    -arcas setaou lvl 93 categoria 3 = xp 19920
    -judecator setaou lvl 95 categoria 3 = xp 20354
    -comandant setaou lvl 97 categoria 4 = xp 41580

Ma bucur ca au revenit in item shop pachetele cu yang pentru ca sunt destui jucatori care cumpara cu MD uri si uite asa facem profit la GF si traim si noi restul pe langa ei...bvo. Piata este cazuta datorita JUCATORILOR care tin de pret cu lunile in loc sa lase la pret sa le vanda si in felul asta se circula yangul.Pai daca ei tin de pretul ala astronomic NU o sa ajungem nicaieri,nici cel ce vinde dar nici cel ce cumpara.

Contra NU am ce spune despre noua imagine a forumului.Din contra voi spune BRAVO FORUM si mult succes pe viitor.Problema este de ce nu avem si limba romana ???multi nu se descurca cu cele doua limbi si sper ca pe viitor sa avem si limba romana cum era inainte pe forum...SUCCES FORUM
    PS...era frumos sa faceti diferenta intre topicurile staff ului si cele ale forumistilor

Salut. Cum era Metin2 în 2009? Eu m.am apucat de el în 2011 si sunt interesat să văd cum era jocul . Era frumos si in 2011 dar în 2009 am înțeles că nu erau exo si citite implementate si alte chestii si făceai greu un M6 , un G sau ceva de genul :thumbsup:
    Vreau sa aflu si eu ce era implementat si ce nu [Nu mă refer la sisteme , astea stiu ca nu era nici.unul] ,Cum se făceau bonusurile (Pe atunci nu era cufăr ucenic si nu îți dădea în cufăr de 20, trebuia să donezi ?]
    Vreau cat mai multe detalii din ce va aduceți aminte sau ce amintiri aveați , sunt foarte curios :thumbup:

GYLDA//Topic mutat si unit cu cel dedicat.

Din linkul de mai jos iti poti da seama cum era metin2ro in trecut prin anul 2009...SUCCES
    https://www.youtube.com/watch?v=zOL0CF8Apro

Intotdeauna va fi o rasa care te pica,nu poti sa le ai pe toate,si scuze ca iti zic,dar magia o prinzi pe itemele diferite cu apararile,si daca chiar te pica sura bm/saman, exista pet cu aparari,safir pe alchimie,bratara contra rasa ,titan,papuci apa,plus un diamant stralucitor sau excelent.Punele pe astea si nu iti va mai face probleme.pietrele anti-magie sunt bune,tu doar tre sa iti regandesti setu de generala.
    On:sa speram ca odata cu fuziunea si cu eventu de aniversare sa se transforme metinul in ceva frumos.

Cati din procentul de 100% jucatorii metin2ro au reusit sa faca ce spuneti dumneavoastra??? 5% maxim 10% au asa ceva ca restul sunt pe cont propriu si nu baga MD uri pentru ca ei nu lucreaza in afara sa isi permita.Stim doar traiul din Romania asa ca nu trebuie sa gandim in felul asta ci sa gandim in asa fel incat toti sa aibe avantaj si nu numai cei care sunt donatori.Dar acest subiect a mai fost discutat si para discutat pe tema asta cu bonusurile care sunt azi,alchimia,peturile si altele.
    Eventul de aniversare 10 ani metin2 o sa fie ceva de neuitat pentru toti jucatorii metin2 pentru ca odata implineste jocul metin2 varsta de 10 ani si sper sa ne bucuram de el toti jucatorii de orice rasa sunt ei. Waw...s au facut 10 ani de metin??? waw mama si eu am 6 ani de metin2ro,ce repede au trecut anii
    :hbd:

De ce sa se scoata piatra anti-magie ? Exista roua pentru mai multa rezistenta la magie, eu in schimb nu pot cumpara roua cu 15 aparare 2 maini de exemplu, toti se plang de pietrele anti-magie dar inainte cand bm-ul dadea 2k pe sfera si samanul leac nu trecea de 1k pe skill era bine ?

Si acum cand dintr o flama sau un skill dati 10k cand ne reduceti noua rezistenta magica la 0% aproape cum este??? Oare va place cand ramaneti singuri la o bataie generala ca restul raselor se duc map1 ca nu au rezistenta magie pe ei pentru a se bate cu voi??? Nimeni nu isi schimba bonusurile de pe iteme cu 15% aparare cate 3 aparari pe item pentru a prinde o rezistenta magie,hai sa fim seriosi si sa nu ne mai ascundem dupa deget.Si asa nu stii la o bataie generala ce iteme sa pui pe tine ca sunt toate rasele si nu le poti prinde pe toate apararile pe un set de bataie.AAA poate cand vad unul ii spun stop sa schimb itemele pentru tine si tot asa :dash: . La voi cei ce aveti piatra antimagie va trebuia marit valoarea atacului magic pentru ca voi pe skill uri magice va trebuie arme cu valoare atac magic mare ,asa cum la war are nevoie de multa valoare atac si la voi va trebuie valoare atac magic.De ce nu se ia in calcul ca fiecare rasa sa aibe setul lui de arme si nu alti sa ia de la alte caractere. Deja penetrarea magica este mai mare decat bonusul tare impotriva semioamenilor asa ca noi restul nu mai avem ce face in fata lor. Ce iteme trebuie eu sa pun pe un war aura de exemplu,care pe setul de iteme am cu cate 3 aparari cele mai uzuale sabie,maini,pumnal si ceva semiom + pv?? Da corect mai trebuie sa bag roua verde+diamant legendar si atat.Cata rezistenta magie se aduna pe un war aura lvl 90 cu posedata+9 ???
    Eventurile si unirea serverelor sunt bine venite si sunt asteptate cu caldura pentru ca jocul trebuie sa evolueze si odata cu el sa apara si jucatori noi...SUCCES

NU va mai agitati va rog ca nu are rost...eventul craciun 2016 asa cum a inceput asa se va termina.Am intrat si eu sa vad poate am gresit undeva si nu am inteles eu bine cum sta treaba cu monstrii de dificultate mare.M am dus in v4,necsam carduri,in dt necsam,in v2 necsam etc etc.In 5,6 ore de dropat ca prostul am reusit abia sa adun 13 carduri okey...jalnic.Scuzati distratie maxima am avut la eventul acesta.Asa ca nu mai astept nici o mentenanta si de azi pana pe 12.01 NU mai intru pe nici un metin...bafta colegi in continuare

Ma ce sa rezolvat cu hack ul...nimic ....hackeri există.....gm-urile pentru ce sunt...sa stea degeaba de acu la asta sa gândit gameforge....am vorbit cu mai multi playeri daca nu se schimbă nimic cu dropul asta se lasă.....de asta multi joaca private.....voi în loc să atrageți jucători ii alungați mai mult.

Eu deja am iesit de pe joc si pana la anul NU o sa mai intru ,sau poate sa urez de Craciun si anul nou cate o urare prietenilor care ii mai am pe joc.Care si ei la randul lor mi au confirmat ca se vor lasa pe perioada eventului.Nu se merita sa stam sa ne enervam atatea ore pentru un event care nu merita distractie.E ca si cum ni s ar taia o mana si noi sa ne distram asa,ca asa este gandita distractia...SUCCES
    PS...sa vedeti de maine ce curge cu warm uri si ban uri pe forum ca ne am luat de staff. Primul sunt eu, ban permanent pe forum...multumesc frumos

Cineva trebuie sa si sustina jocul financiar, nu? Intretinerea serverelor costa :) Am observat ca cei care doneaza sunt vazuti cu ochi rai de cei care nu au bani. Fiecare face ce vrea cu banii proprii

NU,nu sunt vazuti rau cei ce doneaza bani pe joc,ci dinpotriva sunt bine vazuti ca datorita lor si restul joaca metin.Dar nu avantaje pentru cei ce doneaza si dezavantaj pentru ceilalti.Oare NU suntem toti o apa si un pamant??oare nu s a zis ca jocul este bazat pe ECHIPA ?? Singurele iteme care se cumpara in perioada asta a eventului si in alte perioade cand apar in item shop sunt costumele dupa care cutiile pui. In loc sa implementeze atatea versiuni care in urma lor se lasa jucatorii de joc NU se poate face profit ca sa se plateasca o versiune. Jucatorii mai joaca metin azi datorita relatiilor care si le au facut pe joc si a faptului ca sunt momente cand chiar apare distractia,dar sa nu imi spuna mie careva ca el sta 25/24 ore pentru niste carduri okey si dupa sa realizeze ca abia a strans 10 seturi intr o zi. Sa fim realisti si sa nu ne dam dupa deget acum ca noi suntem eroi si salvam eventul,ca nimeni nu cred ca doreste sa stea in casa online pe metin pentru 1 set carduri okey la 3ore. Eu aici ma opresc ca nu doresc sa spun mai multe si inchei subiectul acesta...SUCCES

Este datoria GM-ilor, SGM-ilor să se ocupe de acest aspect. Dacă tăceai, poate păreai mai luminat.

iGen... care GM /SGM sa se ocupe de hack eri si alte probleme ale jucatoriilor??? ca sunt foarte putini la numar, 28 persoane in staff ul jocului ( GM,SGM,CT,GA,CM) si nu fac nimic altceva decat sa stea,sau mai bine zis sa isi bata joc de noi jucatorii donatori sau nedonatori de bani pe joc. Stiu, jocul este pe profit,dar profit nu se face doar dintr un singur event cu gandul de a cumpara cutii okey de pe item shop. Profitul se face in decursul unui an in urma unor evenimente care atrage jucatorii pe metin donatori sau nedonatori si nu din distrugerea unor evente internationale. Aici este vorba stric si la obiect de eventul Craciun 2016, eventul carduri okey pe care ii nemultumeste pe 90% dintre jucatori ( 5% isi cumpara din item shop + 5% sunt hackeri ). Ok am inteles si m am conformat la faptul ca nu se mai poate sterge un caracter la 30 secunde cum era odata,o sa strang cat mai multe sosete pe fiecare caracter si o sa le duc in fiecare zi.Dar nemultumirea noastra a jucatorilor metin2ro sunt aceste carduri okey pe care le jucam cu placere si aveam o distractie super extraordinara in urma lor.Nu ma gandesc acum la profitul de anul trecut ca au scos unii zeci de pietre magice,ci la faptul ca a fost jucat acest joc de multi jucatori si anul asta se asteptau la fel sa il mai joace.Si cand colo surprize surprize cu... in fine luati aminte draga staff ca nu mai puteti chiar sa ne manipulati pe degete ca ne am saturat sa asteptam un event cu sufletul la gura si cand incepe sa realizam ca iar ne ati dat cu parul in cap. NU cred ca domnul CM nu are nici un cuvant de spus la pregatirea unui event,nu pot sa cred acest lucru...SUCCES colegi si bafta pentru cei ce tot mai incearca sa faca carduri okey

Eventul Crăciun 2016 așa cum a început la fel se va sfârși. Deci trebuie să ne obișnuim cu el așa până pe data de 11.01.2017 când se încheie. Părerea mea este că o asemenea distractie NU merita efortul,mai bine ne distram cu altceva decât nervi care apar din dropul carduri okey. Ca o statistica asa dacă staff ul dorește si mai poate să vadă ,este bine să se uite anul trecut primul cate puncte avea dupa 3 zile de event si cate au azi. Stiu ca o sa umflați în puncte să vă scoateți,dar totuși și noi jucătorii avem un cuvânt de spus. La cum a spus scumpul nostru CM să nu ne mai plângem, oare unde trebuie să ne adresam sugestiile,propunerile si chiar plângerile, șefilor ierarhici GM/SGM. Bun ne adresam lor cei care apar map1 si ne jignesc cu vorba "Fraierilor mai jucați metin" ,sa nu dau numele celui care a spus. Deci Domnul CM oare dacă nu aici pe forum să ne plângem si sa ținem de un event la care chiar ne distram si noi, la cine trebuie să ne adresam???la directorul companiei GF să ne adresam??? Cred că d voastră CM a unei comunități metin aveți un cuvânt de spus când se face analiza următorului event international. Totuși haideți dragi jucători să dăm dovadă de cei 7 ani de acasă și să intrăm în continuare pe joc ca si cum nu ar fi în desfășurare eventul Crăciun.
    PS ...stiu ca ma aștept la un warm sau chiar ban permanent pe forum,dar nu mai suport să vă bateți joc de eventurile internaționale pe care le știam cum sunt si le așteptăm cu brațele deschise și să constatăm că sunt praf azi când au început...SUCCES

Event-urile sunt pentru distractie :)

Decat distractie ca asta mai repede ma duc sa alerg pe afara si ma distrez mai bine decat sa ma enervez cand stiu cum era anul trecut eventul okey si cum este acum. Dropul la cufere a fost destul de ok,bravo pentru toti care ati luat ceva la acest minunat event cufere lumina lunii. Sa vedem pana la finalul eventului cati jucatori o sa fie online pe metin si stau de distratie la acest event Craciun 2016.Din ce intrebai si eu azi pe Polaris majoritatea mi au raspuns ca prefera sa joace altceva decat metin.Si asta credeti ca mai este distractie??Oare cati jucatorii au sute de conturi sa isi permita sa faca la 24 ore cate un cadou craciun??cativa sunt nu multi ,mai ales cei ce folosesc hack urile si au facut sa aibe la greu in caz de sunt prinsi.In fine sa o lasam asa ca nu se mai poate indrepta nimic acum,eventul este in desfasurare si nimeni nu ne obliga sa participam la el...traiasca in continuare cioburile dragon singura sursa la lvl 75 sa mai facem yang pentru a ne cumpara licori rosii si albastre...SUCCES