Este datoria GM-ilor, SGM-ilor să se ocupe de acest aspect. Dacă tăceai, poate păreai mai luminat.
iGen... care GM /SGM sa se ocupe de hack eri si alte probleme ale jucatoriilor??? ca sunt foarte putini la numar, 28 persoane in staff ul jocului ( GM,SGM,CT,GA,CM) si nu fac nimic altceva decat sa stea,sau mai bine zis sa isi bata joc de noi jucatorii donatori sau nedonatori de bani pe joc. Stiu, jocul este pe profit,dar profit nu se face doar dintr un singur event cu gandul de a cumpara cutii okey de pe item shop. Profitul se face in decursul unui an in urma unor evenimente care atrage jucatorii pe metin donatori sau nedonatori si nu din distrugerea unor evente internationale. Aici este vorba stric si la obiect de eventul Craciun 2016, eventul carduri okey pe care ii nemultumeste pe 90% dintre jucatori ( 5% isi cumpara din item shop + 5% sunt hackeri ). Ok am inteles si m am conformat la faptul ca nu se mai poate sterge un caracter la 30 secunde cum era odata,o sa strang cat mai multe sosete pe fiecare caracter si o sa le duc in fiecare zi.Dar nemultumirea noastra a jucatorilor metin2ro sunt aceste carduri okey pe care le jucam cu placere si aveam o distractie super extraordinara in urma lor.Nu ma gandesc acum la profitul de anul trecut ca au scos unii zeci de pietre magice,ci la faptul ca a fost jucat acest joc de multi jucatori si anul asta se asteptau la fel sa il mai joace.Si cand colo surprize surprize cu... in fine luati aminte draga staff ca nu mai puteti chiar sa ne manipulati pe degete ca ne am saturat sa asteptam un event cu sufletul la gura si cand incepe sa realizam ca iar ne ati dat cu parul in cap. NU cred ca domnul CM nu are nici un cuvant de spus la pregatirea unui event,nu pot sa cred acest lucru...SUCCES colegi si bafta pentru cei ce tot mai incearca sa faca carduri okey